Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


5.1.2020 |

Talven hittituotteet: Neulemekot -40%

Talven hittituotteet: Neulemekot -40%

Pakkasin mukaani Espanjaan midimittaisen villamekon. Mietin, että päivisin se olisi varmasti liian kuuma, mutta iltaisin, varsinkin jos syö ulkona terassilla, se voisi olla juuri sopivan lämmin. Mietintäni osui nappiin, sillä neulemekko on ollut loistava iltavaate rentoihin illallisiin ja ostosreissuille.

Tämän talven ”must have” tuote on neulemekko!

 

Talven hittituotteet: Neulemekot -40%

Lapset tulivat seuralaisineen Espanjaan joulun jälkeisenä perjantaina. He viipyivät täällä viikon ja sinä aikana tuli touhuttua kaikenlaista. Kävimme kahdesti pelaamassa padelia, kävimme elokuvissa, lapset kävivät shoppailemassa ja ennenkaikkea kävimme syömässä useissa eri ravintoloissa.

 

Talven hittituotteet: Neulemekot -40%

Meitä on mieheni kanssa hieman naurattanut ja eritoten mietityttänyt, miten ”iso asia” ruoasta on tullut. Ja tämä iso asia ei koske ainoastaan meidän perhettä vaan yleensä ruokakulttuurin muutosta. Silloin kun me olimme nuoria aikuisia, niin emme me puhuneet ruoasta ja miettineet mitä ja missä syödään seuraavaksi. Silloin tehtiin kotiruokaa ja sitä syötiin. Joskus kävimme pizzalla ja ainoastaan ”hienosti syömässä” vappuna. Nyt tuntuu siltä, että ruoka on saanut ison ja tärkeän roolin ihmiselämässä. Mietitään mitä syödään, missä syödään ja arvostellaan annoksia niin koon, ulkonäön ja maun perusteella. Ja valokuvia ei pidä unohtaa, jokainen annos tulee kuvata.

Ruokaravintoloita on nykyään hurjan paljon enemmän kuin ennen, samoin kahviloita. Toki tämä ilmiö johtuu siitä, että ravintoloissa syömisestä on tullut arkipäivää. Varsinkin Suomessa ravintolassa syöminen ei ole halpaa lystiä, niin toki silloin kun maksaa haluaa saada hyvää ruokaa. Haluaa, että ruoka on sen väärtiä, mitä se kustantaa.

Ruokailusta on tullut iso ohjelmanumero. Haluan aina tietää mitä muut seurueen jäsenet syövät, ettei minulla tulisi annoskateutta. Minä ja Gabi emme syö lihaa, joten meidän annokset ovat usein samanlaisia 

 

Talven hittituotteet: Neulemekot -40%

Kävimme Puerto Banuksessa kävelemässä pitkin rantakatua ja näyteikkuna shoppailulla. Rantabulevardi on kaunis, siisti ja kaupat sekä ravintolat ovat tasokkaan näköisiä. Koska lähdimme sinne myöhään iltapäivällä, niin puin päälleni vaaleanharmaan neulemekon. Neulemekko oli hyvä valinta, koska heti kun aurinko laskee, muuttuu sää viileäksi. Emme illallistaneet rannassa, vaan menimme ravintola Occoon, joka on ruotsalaisten luotsaama ravintola.

Kerron ravintoloista, missä viikon aikana kävimme erillisessä postauksessa. Kerron myös mitä meidän seitsemän henkinen ”ruokakriitikko raati” piti ravintoloista ja annoksista mitä söimme

 

Neulemekko

Minulla on päälläni tämä v-kaula-aukkoinen neulemekko. Neulemekko on malliltaan suora ja midimittainen. Mekon helmassa ja rannekkeissa on pitkät resorineulokset. Minulla on päälläni mekosta koko S. Mekko on reiluhkoa kokoa, olemme myyneet siitä monelle yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Minulle koko S on hyvä, mutta myös XS olisi ollut ok. Lue postaus neulemekoista täältä.

 

Viveca neulemekko

Viveca neulemekko on saman tyyppinen kuin ylempi neulemekko. Se on yhtä pitkä ja siinä on myös v-kaula-aukko, mutta se on hengeltään rennompi mekko. Viveca mekossa on halkiot sivuilla, hihat ovat leveämmät ja siinä on edessä sauma. Materiaali mekoissa on myös eri. Minulla on mekosta päälläni koko S, myös tämä neulemekko on reiluhkoa kokoa. Löydät postauksen Viveca neulemekosta täältä.

 

Velda neulemekko

Velda neulemekko on tyttömäinen mekko. Tyttömäiseksi sen tekee levenevä ja hieman lyhyempi helma. Mekko on jämäkkää neulosta, se tuntuu hyvältä päällä. Mekossa on taskut sivuissa. Minulla on mekoista päälläni koko M eli mekot ovat hieman pienempiä kuin normaalisti. Löydät postauksen mustasta Viveca mekosta täältä ja beigestä mekosta täältä. Ja muuten, kaikki takit ovat liikkeestämme loppu, myös postauksessa olevat untuvatakit.

 • Viveca neulemekko € 95,95 (159,95) beige ja musta

 

 

Y-mekko ja maxi neuletakki

Y-neulemekko on hauska ja rento. Olen nimennyt mekon Y-mekoksi, koska se on leveämpi ylhäältä ja se kapenee alaspäin. Y-mekossa on v-kaula-aukko, mutta se ei ole syvä ja pituudeltaan se on midimittainen. Mekko on malliltaan reilua kokoa. Jokainen on ottanut siitä yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Olen tehnyt postauksen Y-mekosta täällä. 

Maximittainen neuletakki on samaa sarjaa Y-mekon kanssa. Neuletakki on kapea linjainen, siinä on taskut sivuissa ja nappeja tai vyötä ei ole. Kummatkin tuotteet ovat 100% merinovillaa. Maxi neuletakista suosittelen ottamaan oman koon, se ei ole yhtä reilua kokoa kuin mekot ovat. Löydät postauksen tummansinisestä maxineuletakista täältä, mustasta täältä ja vaaleanharmaasta täältä. 

(tummansininen maxineuletakki on loppu ja Y-mekko on loppu)

Wanetta neulemekko ja poolomekot

Wanetta neulemekko on hieman erilainen neulemekko. Mekon hameosa on kapea ja yläosa on reiluhko. Mekko on henkarilla pitkä, mutta se kuuluu nostaa ylöspäin niin, että mekon vyötärökaistale tulee vartalon kapeimpaan kohtaan. Näin yläosa jää pussimaiseksi ja alaosa on tiukahko. Mekko on loistava kapeahko lanteiselle naiselle, koska alaosa on kapea. Mekossa on puolipoolo kaulus. Mekko on normaalia kokoa. Ja huom: mekko on tummansininen.

Poolomekot ovat rentoja mekkoja. Poolomekot ovat samaa sarjaa ylläolevien merinovilla mekkojen kanssa. Poolomekon voi pukea myös housujen kanssa. Poolomekosta suosittelen ottamaan yhden koon pienemmän kuin normaalisti. Simonella on päällään koko XS.

 

Iris neulemekko ja Iris neuletakki

Iris neulemekossa on puoli poolokaulus ja mekko on midimittainen. Mekossa on vyö, sitä ei voi ottaa mekosta pois. Syy on se, että mekon takana on kudottu kuja, jossa vyö on. Mekko on normaalia kokoa.

Iris neuletakki on samaa sarjaa mekon kanssa. Sen voi pukea mekon päälle tai pukea minkä muun asun kanssa tahansa. Neuletakki on reilua kokoa, siitä voi ottaa yhden koon pienemmän. Löydät postauksen neulemekoista kun olimme Habitare messuilla täältä.

 • Iris neulemekko € 107,95 (179,95) kerma ja musta
 • Iris neuletakki € 95,95 (159,95) kerma ja musta

 

Portman mekko

Portman mekko on näyttävä neulemekko. Mekko on kauniisti vartalonmyötäinen ja helma hieman levenee alaspäin. Minulla on päälläni mekosta koko S ja se tulee minulla nilkkoihin. Löydät postauksen mekosta täältä.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme, johon pääset suoraan kun klikkaat pinkkiä tekstiä. Tuotteiden saatavuus elää jatkuvasti eikä tuotteita tule lisää.


4 kommenttia

 1. Marja sanoo:

  Hei Kata, sopiiko neulemekko A-vartalolle? Tämä mekko erityisesti kutsuu😉😉

  • Kata sanoo:

   Hei Marja kiitos kommentistasi:) Kyllä sopii. Mittasin oman mekkoni eli koossa S mekon ympärysmitta niin rinnasta kuin lantiosta on noin 110-112 cm. Eri koissa tulee pari cm lisää/vähemmän. Jos haluat mekon, niin ole nopea. Kokemukseni sanoo, että ne ovat loppu ihan pian. Mukavaa sunnuntaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *