Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Etsitkö tyylikästä, naisellista ja lämmintä takkia talveksi, joka peittää myös midimekot? Minä etsin ja löysin.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Bella untuvatakki

Bella untuvatakki on hienostunut. Valmistaja mainitsi, että Bellan kankaassa on silkkinen hohde. Olen samaa mieltä, se hohtaa upeasti ja on todella syvän musta.
Bella on naisellinen takki. Se on ommeltu vartalonmyötäisesti kainaloiden alta. Se ei ole malliltaan iso, leveä ja muhkea vaan sanoisin sitä taas ”laihaksi tuotteeksi”.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Kävimme viime viikolla Espanjassa mieheni kanssa. Koko reissumme kesti alle 48 tuntia. Mietit varmasti, että olemme ihan pöhköjä. Niin mietin minäkin. Tällä kertaa oli kiirus Suomessa, mutta Espanjassa piti käydä, joten kävimme. Niin ”tällä kertaa”…

Espanjassa ei vielä untuvatakkia tarvinnut. Lämpöä oli 30 astetta. Juuri tähän aikaan vuodesta rupeaa huomaamaan sen sään eron. Kesällä sää ei heittele hurjan paljon, mutta kun Suomessa ollaan 10 asteen tienoilla niin Espanjassa jatketaan vielä reippaasti yli 20 asteessa.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Kauluksen sisäpuolella on mustaa pehmoista tekokarvaa. Sivuissa on taskut ja Bellassa on huppu. Itse tykkään pipoista mutta rakastan huppuja. Kun lähden töihin, niin en laita pipoa päähän, koska autoillessa en sitä tarvitse. Mutta kun nousen parkkihallista ylös kadulle ja kävelen kylmyydessä ja vieläpä lumisateessa liikkeeseen, niin silloin tykkään vetää hupun päähäni. Se suojaa hiuksia, mutta ei litistä niitä liikaa. Huppu on ommeltu takkiin kiinni, joten sitä ei voi siitä irroittaa. Hupussa on leveä nauhakuja, joten sitä voi kiristää niin että se pysyy tuulessakin päässä.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Bellassa on jämäkkä muovi vetoketju edessä, joka aukeaa myös alhaalta. Sivuissa on myös muoviset vetoketjut eli ne on hyvä avata kun hyppää autoon tai jos kävelee isoilla askelilla.

Bella takin materiaali on 90% untuvaa ja 10% höyhentä. Minulla on takista koko 36 ja se on minun kokoni. Mittasimme untuvatakit ja niiden mitat löytyvät Doppshopista.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Olen innostunut kaulassani olevista tekokarvakauluksista. Meillä on ollut näitä kauluksia konjakinvärisinä ja keltaisina. Konjakkeja tuli lisää ja kaikki myytiin loppuun, mutta saamme vielä muutaman konjakin kauluksen lisää loppuviikosta. Samoin tämän mustan lisäksi saapuu luonnonvalkoisia tekokarvakauluksia. Näet konjakin tekokarvakauluksen täältä.

Tiedustelut/varaukset konjakille ja luonnonvalkoiselle karvakaulukselle shop@dopp.fi

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Velda mekko

Pidän jämäköistä materiaaleista. Ne pysyvät kasassa ja ne tuntuvat ryhdikkäiltä päällä. Velda mekko on jämäkkää neulosta. Mekko on yksinkertainen, tyttömäinen ja miellän sen ns. ”petit” mekoksi. Se on sievä ja tyttömäinen.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki
Kiva kun mekossa on taskut!

Mekossa on poikkileikkaus vyötäröllä ja helma levenee alaspäin. Mekko ylettyy polven päälle. Minulla on mekosta päälläni koko M eli sanoisin, että mekko on yhtä kokoa pienempi kuin normaalisti.

Mekkoa löytyy myös meleerattu beige, jonka esittelen teille seuraavassa postauksessa.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Sansa pipo

Sansa pipoa löytyy kuusi eri väriä. Sansa onkin teille monelle jo tuttu ja se onkin vilahdellut täällä blogissa useasti viime talvena. Sansan tämän talven värit ovat keltainen, vaalean harmaa, olivin vihreä, sininen, beige ja musta.

 

Toppispäivät: Musta tyylikäs untuvatakki

Ihanista sukkakengistä kerron lisää huomenna tai ylihuomenna!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Onpas kauniita ja tyylikkäitä mustia vaatteita. Tuollainen kokopitkä toppis on mahtava, varsinkin, kun ei saa näyttämään Michelin-ukolta?. Katan päällä näyttää slimmiltä ja hyvältä. Viihtyisin enemmänkin kokomustissa asuissa, mutta kollegani on sitä mieltä, että kokomustaa on sopivaa käyttää vain hautajaisissa. Kaikki saavat pukeutua kuten haluavat, mutta tuollaiset kommentit vaikuttavat jostakin syystä omaan pukeutumiseen. Mikä neuvoksi?

  • Hei Marjukka ja kiitos kommentistasi 🙂 jep, tällä ei ole Michelin-ukko vaaraa 🙂 Aina kun puen koko mustan asun päälleni, katson peiliin ja huokaisen, ”mikä on tyylikkäämpää, kuin musta asu”! Kyllä se niin on. Jotkut eivät pidä mustasta ja jotkut eivät pidä sinisestä ja jotkut eivät pidä punaisesta jne….Jos sinä pidät mustasta ja haluat pukeutua mustaan, niin pukeudut siihen. Jos työkaverisi on sitä mieltä mustasta väristä, niin hän saa olla sitä mieltä, mutta eihän sen tule vaikuttaa sinun pukeutumiseesi. Sinulla on pukeutumisesta oma mielipide ja se missä viihdyt ja sillä siisti. Koko mustaan pukeudutaan hautajaisiin eli se on hautajaisväri, mutta se ei suinkaan tarkoita sitä, että koko mustaan ei saisi pukeutua muuten kuin hautajaisiin. Lähetän sinulle aimo annoksen itseluottamusta eli pukeudut juuri niin kuin itse haluat. Mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Ihania Milla Magia kuvia Katasta.
  Tyylikäs ja salaperäinen Kata, mieleen tulee aivan Bond tyttö.

  Takki on upea sekä käytännöllinen.
  Pipo on ihana ja taatusti lämmin. Itse olen täysin hurahtanut Doppista hankkimaani hattuun. Se oli nappivalinta. Kiitos Kata hatun suosituksesta. Se on todella asennehattu.

  Velda mekko sekä siihen sointuva tekokarvakaulus on todella upea kokonaisuus. Tyylikäs ja pukee Kataa todella hyvin.

  Nuo sukkakengät kiinnostaa minua todella. Ovatko ne vain hetken huumaa vai voiko niillä tallata kuinka pitkään?

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Niin tyylikäs on musta! Aina kun puen mustaa päälleni, niin totean saman lauseen, onhan musta tyylikästä! Hattu oli juuri sinun, ihan huikea:) Kyllä voi kävellä, ihanat jalkaan ovat 🙂 Mukavaa sunnuntaita, kata

 3. Hei, kumpikohan untuvatakeista on paksumpi, bella vai zayra? Ihana blogi, kiitos kun jaksat kirjoittaa tänne. Onkohan pikkujoulu aiheisia postauksia tulossa jossain vaiheessa?

  • Hei Hanne ja kiitos kommentistasi 🙂 Hmm..vaikea kysymys. Ne ovat niin erilaisia. bella on tiukahko ja Zayra taas reiluhko…sanoisin että yhtä paksuja ja yhtä lämpöisiä. Kyllä tulee ja paljon 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata

 4. Hei,

  Kiitos inspiroivasta blogista! Minulla olisi postaustoive. Syksyn mittaan on tulossa juhlia, joissa on coctail – dress code. Miten mekon voisi asustaa? Entä kengät ja niiden värimaailma? Pukukoodihan on tehty helpottamaan vieraita, mutta silti koen epävarmuutta nimenomaan asusteiden suhteen.

  Vakkarilukija

  • Hei vakkarilukija ja kiitos kun kommentoit:) Olet varmasti laittamassa tilaisuuten mekon. Voit laittaa mitkä tahansa kengät jotka sopivat mekkoon. Ne voivat olla mustat, punaiset, hopeat, kullat eli värillä ei ole väliä. Malliltaan sirot ja juhlavat. Ja pieni/pienehkö iltalaukku käteen tai olalle. Sukkahousut ihonväriset tai ohkaiset mustat, tämäkin riippuu mekosta ja kengistä. Itse suosin iltatilaisuuksiin nykyäään mustia ohkaisia skkahousuja, mutta tämä riippuu tosiaan muusta asusta. Sovita eri vaihtoehtoja ja laitat ne mitkä miellyttävät silmää. Ei se pieleen mene 🙂 Ihania juhlia, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *