Verkkokauppa

Yli 50,00€ tilaukset toimitamme veloituksetta
Ennen klo 14.00 ma-pe tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä

Mekot

Mekot verkkokaupasta

Kauneimmat mekot verkkokaupasta, niin arkeen kuin juhlaan!  DOPP – vaateliikkeestämme sekä verkkokaupastamme löytyy aina paljon mekkoja. Mekkojen sisäänostotilanteessa otamme tarkasti huomioon eri vartalotyypit. Mekkojen kokovalikoima on 34-44/46.

Kauniit arki- ja juhlamekot – tutustu valikoimaan!

Doppwoman -mekot

Doppwoman on meidän oma tuotemerkkimme, jonka mekot Kata ja Gabi ovat suunnitelleet. Mekkojen suunnittelussa käytämme hyväksemme yli 30 vuoden kokemusta naisten vaatetusalasta. Suunnittelussa otamme huomioon myös eri vartalotyypit. Doppwoman -mekot ovat ajattomia ja laadukkaita käyttömekkoja, jotka soveltuvat helposti stailaamalla eri tyylisiin menoihin ja tilaisuuksiin.

Suosituimmat Doppwoman -mekot

DW Violet on joustavasta jerseystä valmistettu arki- tai juhlamekko, jossa on o-kaula-aukko ja kyynärpäiden alapuolelle yltävät puolipitkät hihat pienellä fyrrykantilla.

DW Olivia on Doppwoman – juhlamallistoon kuuluva suosittu mekko, jossa on vajaamittaiset hieman pussimaiset hihat. Mekon selkäosassa on pitkä vetoketju ja se levenee linjakkaan vyötärön jälkeen alaspäin.

DW Aurora – klassinen tyylikäs mekko, jossa on pyöreä kaula-aukko. Mekko ylettyy polviin tai hieman polvien alapuolelle, ja hihat ylettyvät kyynärpäiden yläpuolelle. Mekkoon kuuluu vyö.

DW Vera on uusi mekkomalli, joka kuuluu Doppwoman – juhlamallistoon. Vajaamittaisten hihojen hihansuissa on pieni fyrrykantti, joka luo mekolle näyttävyyttä. Vyötärön kohdalta linjakas mekko levenee hieman alaspäin.

Arkimekot

Arkimekot soveltuvat työkäyttöön ja vapaa-aikaan sekä rentoihin juhlatilaisuuksiin. Arkimekossa käytännöllisyys on tärkeää, näyttävyyttä unohtamatta. Naiselliset ja värikkäät mekot piristävät harmaankin arkipäivän!

Juhlamekot

Juhlamekot ovat mallistoissamme sellaisia, että ne puetaan ensin juhlaan, mutta juhlien jälkeen ne puetaan arkeen. Emme halua, että kauniit mekot jäävät yhden käyttökerran mekoiksi, vaan haluamme, että ne pääsevät käyttöön myös juhlien jälkeen! Juhlamekot stailataan arkeen eri tyylisillä sukkahousuilla ja reippailla tennareilla, nilkkureilla tai saappailla. Kun kaulaan kietaisee huivin, vuodenajasta riippuen, saa juhlamekostakin loistavan arkimekon!