”DOPP on täydellä sydämellä palveleva vaateliike ja verkkokauppa, joka tarjoaa toimivia asukokonaisuuksia, laadukkaita tuotteita ja ykkösluokan palvelua”

Tuotemerkit

Meiltä löytyy laajan valikoiman eri tuotemerkkejä. Kaikki merkit ovat huolella valittuja ja olemme valinneet tuotemerkeiltä heidän vahvuudet, meidän asiakkaidemme tarpeisiin. Käymme messuilla, joilla haistelemme uusia tuulia ja sieltä teemmekin ainutlaatuisia vaate, kenkä ja asustehankintoja. Valikoimiimme kuuluu tunnettuja brändejä, mutta haluamme aina tarjota asiakkaillemme jotain extraa. Liikkeemme onkin sekoitus tunnettuja ja vähemmän tunnetuja tuotemerkkejä, joka yllättää asiakkaan positiivisesti. Valikoimistamme löytyy myös meidän oma tuotemerkki Doppwoman, josta löytyy Katan ja Gabin suunnittelema mekko- ja neulemallisto.

Tuotteiden vaihto-oikeus on 7 vrk. Tuotteet voi vaihtaa toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin, joka on voimassa 1. vuoden. Tuotteilla ei ole palautusoikeutta eli emme palauta maksua.

 

PBO on nuorekas mallisto, josta löytää housuja, jakkuja, paitoja ja mekkoja. Koot 34-44.

In Wear on tunnettu hyvin istuvista mekoista ja yläosista. Mallistossa on paljon työ- ja juhla-asuja. Koot 34-44/46.

MAC housut, joissa istuvuus on aina kymppi. Meiltä löydät kattavan malliston housuja, myös muita housuja kuin farkkuja. Once MAC, you never go back! Koot 00-46.

More&Moren mallistosta löytyy asut arkeen ja juhlaan. Koot 34-46.

Part Two on rento mallisto, joka on keskittynyt työ- ja arkipukeutumiseen. Koot 34-46.

My Essential Wardrobe mallistosta löytyy korkeavyötäröisiä farkkuja ja kaikkea muutakin kivaa ja nuorekasta extraa!

Culture on nuorekas vaaatemallisto, joka tarjoaa aina jotain hauskaa. Koot XS-XXL.

Doppwoman on meidän oma vaatemallistojosta löytyy mekkoja ja neuleita. Koot XS-XXL.

Gaborin kengissä on hyvä lesti. Niillä jaksaa koko päivän tai pitkän illan. Gaborilta saat kengät niin arkeen kuin juhlaankin. Meiltä löydät Gaborin malleja, mitä muualta Suomesta ei saa.

Höglin takuuvarmoihin korkokenkiin voit aina luottaa! Niillä jaksaa kävellä pitkän päivän. Meiltä löytyy myös Höglin tennareita ja lenkkareita, mitä muualta ei saa.

Helmiä ja koruja DOPPista löytyy aina. Meillä on oma Doppwoman helmimallisto, johon kuuluu korvakoruja ja kaulakoruja. Korvakorumallistomme on myös laaja. Tämän lisäksi meiltä löytyy myös hiuspantoja, yms.

Laukkuja ja huiveja löytyy lähinnä In Wearin ja Part Twon mallistoista, mutta liikkeestämme löydät myös DAY Birger et Mikkelsenin laukut ja huivit.

Wolfordin ja Falken sukkahousut ja sukat löytyvät myös meiltä, joten liikkeestämme saa täyden asukokonaisuuden mukaan.

Pipoja, hattuja ja huiveja löytyy mallistoissamme useilta merkeiltä, samoin nahkavöitä.