29.9.2019 |

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Laita päällesi punainen jakkupuku ja pinkki paita sinne alle! Anteeksi kuinka, siis punainen ja pinkki samaan asuun? Katsotaan miten se yhdistelmä toimii.

Jakku, housut ja mekko jotka ovat samaa sarjaa muodostavat kätevän yhdistelmän, jota voi käyttää yhdessä ja erikseen. Kolmella yhteensopivalla tuotteella saa aikaiseksi useita erilaisia asukokonaisuuksia.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Valkoinen poolo

Joka talvi kysytään valkoista poolopaitaa. Meillä ei niitä kovinkaan usein mallistoista ole löytynyt, mutta kun näin tämän, niin tiesin että tämä on meidän liikkeen tuote. Valkoinen poolo on kuin valkoinen kauluspaita. Se sopii kaikkeen eikä siihen koskaan kyllästy. Tämä poolo on malliltaan sellainen, että sen voi pukea millaisen alaosan kanssa tahansa. Se sopii myös jakun alle, kuten Gabi on sen pukenut. Poolo ei ole liian iso malliltaan vaan hieman vartalonmyötäinen, mutta ei makkarankuori. Pooloa löytyy myös kaunis konjakki.

Gabilla on poolosta päällään koko 38 eli poolo vastaa normaalia kokoa.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Gabilla on päässään ihan huippu hattu. Se on mustaa tekonahkaa jossa on tekoturkistupsu. Nahkahattu istuu loistavasti päähän ja en voi kieltää, etteikö se toisi asuun säpsäkkää särmää! Nahkahattu on näyttävä, johon yksinkertainen vyölaukku sopii loistavasti.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Jalassa Gabilla on käärmekuvioiset bootsit € 239,00

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Punainen on kuin elämä itse – se on veren, sydämen ja tulen väri. Voimakkaana, huomiota vaativana se herättää intohimoja ja aktivoi. 

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Punainen on viisasten väri. Stressi ja punainen eivät sovi yhteen. Punainen voi aiheuttaa sydämen tykytystä. Punainen on minun voimavärini. Mikä on sinun voimavärisi?

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Zella kotelomekko

Välillä kysytään, että löytyykö vielä klassisia kotelomekkoja? Kyllä niitä löytyy, klassiset kotelomekot eivät ole koskaan pois muodista. Klassinen kotelomekko on aina oikea valinta tilaisuuteen kuin tilaisuuteen. Kotelomekosta saa helpolla erityylisiä asuja, nyt asustin klassisen kotelomekon arkikäyttöön stretch nilkkureilla ja isolla ruusuhuivilla.

Mekon poikkileikkauksen päälle voi pukea kapean vyön

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Punaiseen pukeutunut henkilö viestii voimakkuutta. Hän ei pelkää katseita, hän haluaa tulla nähdyksi. 

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Huippuyhdistelmä! Olisitko uskonut, että nämä kaksi väriä sointuvat yhteen? Minä en olisi, mutta nyt olen ihan tämän värikombon lumoissa! Mitä mieltä sinä olet?

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Clara huivikauluspaita

Clara paidassa on leveät nauhat, jotka voi sitoa joko eteen tai toiselle sivulle. Ne eivät riitä rusetille, joten niistä tehdään yksi solmu. Edessä on muutama nappi, mutta napit ovat piilonappeja eli ne ovat tyylikkäästi nappilistan sisällä piilossa. Paidassa on pitkät hihat ja malliltaan paita on suora ja se ylettyy lantiolle. Clara sopii moneen eri menoon ja monen eri alaosan kanssa farkuista tyllihameeseen. Gabilla on Clara paidasta päällään koko 38.

Clara paitaa löytyy pinkin lisäksi luonnonvalkoinen ja musta. Löydät kaikki paidat Doppshopista.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Sähäkkä pinkki edustaa rakkautta ja kiintymystä. Pinkki pursuaa lämpöä, onnellisuutta ja voimaa. Pinkki on viattomuuden väri. Pinkki on pehmeämpi versio punaisesta.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Zella Jakku ja housut

Jakku on sopivasti vartalonmyötäinen ja se ylettyy lantiolle. Edessä on yksi nappi ja vyötäröllä on poikkileikkaus. Jakussa on vuori. Jakun ostaminen ei aina ole helppoa, mutta tämä malli on istunut monelle vartalolle. Jakku toimii myös irtojakkuna farkkujen kanssa tai hameiden kanssa ja myös Zella kotelomekon päälle. Gabilla on jakusta päällään koko 36.

Housut ovat hieman suoremman malliset lantiolta. A-vartaloiselle naiselle tämä housumalli ei ole paras malli. Tässä voi mahdollisesti jäädä liikaa tilaa vyötärön kohdalle ja ne voivat kiristää reisistä. Housut ylettyvät juuri navan kohdalle. Housuissa on sivutaskut, takana on viirutaskut. Housujen lahkeet ylettyvät Gabilla nilkkaluun kohdalle (170 cm/koko 38). Housujen ulkosaumassa on pienet halkiot.

Tämä asuyhdistelmä sopii sekä businekseen että juhlaan!

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Pitsipoolo

Pitsipoolo on kätevä pukea monen alle. Minä puin sen Zella kotelomekon alle. Tämä combo oli pakko sovittaa ennen kuin osasi sanoa miltä kokonaisuus näyttää. Punainen pitsipaita punaisen mekon alle on paras vaihtoehto. Vaikka muutkin värit näyttäisivät kauluksen kohdalta hyviltä, hihat eivät toimi. Koska mekko on lyhythihainen, näyttää erivärinen paita mekon alla hassulta. Ja juuri tämä pitsipaidan istuvuus eli vartalonmyötäisyys hihoissa takaa sen, että se sekä mahtuu että sopii mekon alle.

Pitsipoolossa ei ole vuorta eli sieltä kuultaa rintaliivit läpi. Mutta kun ne pukee pitsipaidan kanssa sävy sävyyn, näyttää kokonaisuus tyylikkäältä. Jos tämä combo tuntuu liian paljastavalta, voi pitsipoolon alle pukea topin. Poolokaulus ei ole korkea eikä kiristävä. Pitsi tuntuu hyvältä iholla. Minulla on päälläni koko S.

Pitsipoolo on sellainen tuote, että silloin kun sellaista tarvitsee ei sitä löydy mistään. Tämä kuuluu ns. ajattomiin vaatekappaleihin vaatekaapissa. Pitsipooloa löytyy punaisen lisäksi luonnonvalkoinen ja musta.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Zella mekko on varsinainen luottomekko. Mekossa on vuori, hihat ylettyvät kyynervarren yläpuolle ja mekon pituus on täydellinen. Kauluksessa on v-mallinen leikkaus. Mekko on vartalonmyötäinen, mutta ei suinkaan liian piukea. Mekossa oleva poikkileikkaus vyötäröllä on vartalon kapeimmassa kohdassa. Mekossa on tupla sivusaumat, jotka on tuotu hieman mekon eteen. Saumat tekevät lantiosta kauniin mallisen. Mekon lantiolla on tilaa, joten se on loistava monelle vartalotyypille. Minulla on mekosta päälläni koko 36 eli mekko vastaa kokoaan.

Kaikissa Zella tuotteissa on stretchiä eli ne joustavat ja mukautuvat päälle.

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Zella sarjaa löytyy myös tummansinisenä ja mustana. Mustassa värissä housumalleja löytyy myös kolme erilaista mallia. Kaikista tuotteista on saatavilla koot 34-44. Jos jokin koko on liikkeestämme jo loppu, tilaamme niitä lisää. Tervetuloa sovittamaan! Tiedustelut shop@dopp.fi

 

Klassinen punainen jakkupuku myös mekolla

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Tämän postauksen kuvat varmasti ihastutti sekä säikäytti monia. Minä ainakin olin ihastunut sekä myyty.

  Nuorempana käytin paljon punaista ja iän karttuessa en oikein ole uskatanut samanlaiseen värien iloitteluun mitä nyt päivän postauksessa oli, mutta Miksei?

  Pinkki ja punainen sopivat hyvin yhteen. Ne keskenään todellakin rokkkaavat. Tuo Gabin lakki on ihana. Uskaltaisinko minäkin laittaa sen päähän. Se on oikea asennelakki, joten miksei?

  Zella mekko, jakku sekä housut juuri oikeassa punaisen sävyssä. Ihanat asut ja Mineral huivi vielä säväyttää pisteen i:n päälle.

  Poolo, pitsipaita sekä Clara huivikauluspaita on varmaan napattava itselle, mutta mietintämyssyn kera harkittava missä väreissä. Ehkäpä Katan ja Doppin enkeitten apua taas tarvitaan?

  Postauksen asusteet; laukut sekä kengät kruunaavat tämän punaisen ilotulitus postauksen. Tämä postaus kuuluu mielestäni Katan Top 10:n ja on osoitus hänen todella hyvästä tyylitajusta sekä rohkeudesta heittää värejä ja kuoseja sekaisin tyylillä.

  Punainen on kuin elämä. Värissä on voimaa ja viisautta sekä se antaa energiaa että iloa. Väristä joko pitää tai sitten ei. Itse pidän. Olen myyty ja sanaton, mutta täynnä energiaa postauksen luettuani. Vielä kun Kata paljastaisi postauksessa käytettyjen huulipunien salat, niin postaus olisi täydellnen. Ihana, ihana postaus ja punainen ihana väri.

  • Kata sanoo:

   Hei jaana ja kiitos kun kommentoit! Mahtavaa, että tykkäsit 🙂 Punainen on kyllä huippu väri ja tosiaan se pinkki yllätti minutkin yhdistettynä punaiseen. Mahtava combo. Nahkahattu on sinulle just eikä melkein! Paitojen väriä mietitään hetki, että sointuvat sinun vaatekaappiisi. Aaa..huulipunat! Vannon itse Diorin Rouge n. 999 nimeen. Klassinen puna, jota käytän aina kun haluan laittaa huuleni punaisiksi. Gabilla on sama puna huulissa. Jos lakkaan kynteni punaisiksi, käytän samaa Diorin kynsilakkaa. Kun on yksi hyvä punainen ja luottaa siihen, niin hutiostoksia ei tule. Niitä olen tehnyt ihan tarpeeksi nude huulipunien kanssa. Jotkut ovat liian valkoisia, jotkut liian ruskeita jne…Kiitos taas kun pidit sunnuntain postauksestamme! Hyvää alkavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *