Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Ihanat seeprakuosiset asut näitte jo tiistain postauksessa. Haluamme esitellä teille vielä söpön seepra mekon, joka on malliltaan ihan erilainen, kuin midimekot, joita on mallistoissa ollut tänä syksynä paljon.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Seepramekko arkeen

Stailasimme seepramekon arkeen seuraavasti. Mekon päälle puettiin musta merinovilla liivi, joka näyttää kivalta kun se mekkoa pidempi. Jalkaan Gabi puki mustat ohkaiset 20 den sukkahousut. Sukkahousujen paksuus arkikäytössä on makukysymys. Ohkaiset sukkahousut ovat kauniit, mutta eivät yhtä kestävät ja lämpöiset kuin paksummat esimerkiksi 66 den sukkahousut. Jalkaan Gabi puki Gunilla saappaat.

Jos tuskastelet sukkahousujen kanssa, että ne menevät rikki nopeasti, niin kokeile 66 den sukkahousuja. Minulla ne kestävät helposti yhden talven ja käytän niitä melkein joka päivä.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Musta laukku on huopaa. Se on tilava, sinne mahtuu myös läppäri. Laukun koko on 39 cm x 30 cm, sisällä on supersöpö valkoinen tekokarva pussukka. Sen saa irroitettua laukusta eli laukku toimii ilman pussukkaakin. Laukussa on mustat kantohihnat.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Kauluri

Minulla oli pikkuisena kauluri. Oliko sinulla? Sen jälkeen en muista, että olen pahemmin kaulureita tavannut. Nyt on mallistoissamme kauluri ja täytyy sanoa, että ilahduin suuresti kun näin sen. Gabi ei ihan ymmärtänyt hypetystäni, koska hän on vielä sen verran nuori, ettei tiedä hikoilusta paljoakaan. Aivan, kauluri liittyy nimeomaan tähän mahdolliseen kuumuuteen.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Mekot, paidat, neuleet ja jopa jakut saavat kivan puketumislisän kaulurista. Kauluri puetaan näin mekon alle, kuten Gabilla on ja mekon ilme muuttuu ihan erilaiseksi kuin se olisi ilman kauluria. Kauluri puetaan viskoosipaidan alle, paitiksen alle ja sen voi pukea myös jakun alle, jos jakun napit tulevat tarpeeksi ylös.

Kauluri on pukeva, se on kuin pooloneule. Kukaan ei tiedä että mekkosi alla on kauluri. Mutta mietipäs, kuinka ihanaa on kun se ei ole kuuma. Kaulurin kuumutta ei voi verratakaan poolopaitaan, koska siitä puuttuu hihat ja etu- sekä takakappale. Kauluri ei myöskään ahdista muiden tuotteiden alla.

Kauluri on huipputuote täksi talveksi! Se tuo moneen asuun lisäarvoa!

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Seepramekko juhlaan

Juhlaan jätettiin arkiasusta pois merinovilla liivi ja kauluri. Huopalaukku vaihtui kiiltonahka clutchiin. Mustat ohkaiset sukkahousut Gabi nappasi myös pois päältään. Ne olisivat voineet jäädä päälle juhlasukkiksiksi.

Mustat sukkikset sopivat mustien korkkareiden kanssa. Punaisten ja beigejen korkkareiden kanssa puetaan ohkaiset ihonväriset sukkikset juhlaan.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Seepramekko

Seepramekko on hulmuavan kevyt mekko, joka kätkee sisäänsä kurvit. Mekko on istuva hartioista, muuten se ei nappaa vartaloon kiinni. Seepramekossa on kaksi fyrrykanttia ja pitkät hihat. Kaula-aukko on v-mallinen. Mekon sisällä on irroitettava musta vuorimekko, joten mekosta ei näy läpi.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Seepramekko ylettyy Gabilla reippaasti polven päälle. Gabilla on mekosta päällään koko 36 ja Gabi on 170 cm pitkä. Mekko on reiluhkoa kokoa, joten siitä voi ottaa yhden koon pienemmän kuin normaalisti käyttää.
Itse sovitin mekosta koko 34 ja olen noin 163 cm, joten minulla se ylettyi pidemmälle. Minulle mekko tuli juuri polven yläpuolelle.

Leveähköt ja löysähköt mekot näyttävät kauniilta, kun ne ovat hieman lyhkäisempiä. Lyhkäisyys sopii tällaiseen mekkomalliin. 

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Jos haluat superpehmoisen tekoturkin, niin tämä turkki on pehmoinen. Se on kuin teddykarhu! Tekoturkki päälläkin tuntuu supernaiselliselta. Liikkeestämme löytyy yksi kappale tätä teddyturkkia ja sen koko on 34. Turkki on reilua kokoa eli se mahtuu 34-38 kokoiselle naiselle. Teddyturkin väri, hunajainen beige on kaunis ja ylellinen.

 

Muistatko vielä kaulurit? Nyt ne puetaan mm. mekkojen alle!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet Doppshop verkkokaupastamme.

Katso asuvideo TÄÄLTÄ!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Kaunotar Gabi seepramekossa. Hymy huulilla hän loistaa ja säteilee.
  Teddyturkki on todellisen vilukissan unelma.
  Molemmat laukut unelma menopelejä, toinen töihin ja toinen iltaan.
  Kauluri taitaa mennä minun must have listalle. Lämmittää, mutta ei hiosta.
  Kuvat olivat kauniita ja välillä tuntui kuin Gabi oli sijoitettu taustakuvaan. Onko kuvia muokattu? Aivan sama minulle, koska ne olivat kauniita ja Gabin hymy tarttui omiinkin huuliin. Ihania otoksia. Ihana perjantain avaus.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Teddyturkki on tosiaan pehmoinen ja lämmin. Kauluri lämmin, mutta ei kuuma 🙂 Valoa pitää kuviin aina laittaa, muuten ei niitä muokkailla. Ei oteta ryppyjä pois eikä kavenneta mitään paikkoja photoshopilla 🙂 Kännykällä otetaan kaikki kuvat nykyään, ihanan helppoa. Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kata

 2. Kaulurit! Unohtanut tyystin! ? Minulla oli pienenä, keltainen. Olikohan silloin edes kaulaliinoja?. Ainakaan lapsilla.
  Turkki näyttää ihanalta? Varmasti tuntuukin.

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Jep, itsekään en muistanut ennen kuin näin sen mallistossa. Hauska lisä moneen asuun! Mukavaa sunnuntaita, Kata

 3. Aivan ihana asu! Ja mitä kauluriin tulee niin se on loistava asuste. Olen käyttänyt sellaista jo lapsena (olemme saman aikakauden lapsia) ja käytän edelleen. Päästäni löytyi kasvain ja se tarvitsee lämpöä juuri kaulan ja niskan alueelle ja silloin kauluri on hyvä vaihtoehto. Töissä on helpompi käyttää kauluria kuin kietoa kaulaliina kaulan ympärille. Mukavaa viikonloppua!

  • Hei Mari ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos 🙂 Kauluri on loistava ja sillä saa moneen asuun lisäarvoa ja toki se myös lämmittää. Kyllä, kauluri pysyy paikallaan mutta huivia saa joskus korjailla. Ihanaa sunnuntaita sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *