Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


24.9.2019 |

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Liikkeestämme löytyy käärmeitä, panttereita ja seeproja. Onneksi vain kuoseina, eikä elävinä eläiminä. Kuten sunnuntain postauksessa kerroin, on kuosien sekoittelu keskenään nyt hitti. Samoin eläinkuosit ovat nyt hitti. Kummatkin asiat, kuosien sekoittelu ja eläinkuosit ovat sellaisia asioita, että niistä joka tykkää tai ei.

Joskus ei syty heti johonkin uuteen asiaan, mutta kun sitä hetken sulattelee mielessä, niin mieli voi muuttua. Yhtäkkiä se onkin ”Must have” listalla. Näin on minulle käynyt juuri eläinkuosien kanssa. 

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Asu

Pooloneuleet ovat myös syksyn suosikkineuleita. Onneksi poolot eivät ole ihan tiukkoja kauluksesta, koska sellaiset ahdistavat ainakin minun kaulaani. Gabi tykkää ”rytätä” poolokauluksen eli hän ei asettele kaulusta siististi kääntäen sitä tuplasti. Poolo neule näyttää ihanan rennolta ja trendikkäältä rytättynä, mutta jokainen voi kääntää kauluksen oman mieltymyksen mukaan. Ja myös sen mukaan, meneekö pooloneuleella töihin vai vapaa-aikaa viettämään. Gabilla on päällään pooloneuleesta koko S.

Pooloneuleessa on kaunis kerman sävy. Se on helppo yhdistää mihin alaosaan tahansa.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Pooloneule on takaa aavistuksen pidempi kuin edestä. Helma on myös hieman pyöristetty. Gabi laittoi hieman pooloneuletta edestä hameen sisälle ja tämä pieni ”kikka” pelastaa useita asuja.

Tässä kietaisuhameessa pooloneuletta laitetaan juuri hameen solmun kohdalta hieman sisälle

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Tämän takin näittekin jo sunnuntain postauksessa 🙂 Tekoturkki on edelleen yhtä ihana kuin sunnuntainakin.

Konjakin värinen nahkalaukku on pussukan mallinen. Pussukan sisällä on yksi tasku ja se on yllättävän tilava. Laukun olkahihna ja metalliosat ovat kullanvärisiä.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Asu

Yhdistimme samaan asuun seepra paidan ja seepra hameen. Näin asusta tuli yhtenäinen ”mekko”. Yhtenäisenä asuna se näyttää juhlavalta, mutta miten helppoa onkaan pukea hame erikseen, kuten ylläolevissa kuvissa. Samaten paidan voi yhdistää housuihin ja hameisiin.

Jos tähän asuun pukee mustat korkkarit, niin asusta tulee kaunis juhla-asu.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepra paita on malliltaan reilun kokoinen. Siinä on pussihihat ja kuminauhakuja ranteessa, joten hiha pysyy hyvin ranteen kohdalla eikä valu kämmenen päälle.  Kauluksessa on pieni fyrrykantti ja nappi edessä. Gabi jätti kauluksen auki ja liian avonainen se ei ole. Paita on ohutta viskoosia, mutta läpikuultava se ei ole. Koska paita on niin ohut, on se helppo pukea hameen tai housujen sisälle.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Välillä kuulen mietintöjä siitä, että mitä puetaan juhla-asun päälle, jos ei ole kesä. Eli millainen takki käy juhla-asun päälle? Klassiset villakangastakit toimivat aina, mutta hyvä vaihtoehto, jos ei ole vielä tulipalo pakkasia, on iso huivi. Huiviin voi kääriytyä juhlapaikalla, jos tulee kylmä ja se toimii takkina sen pienen matkan jos pitää kävellä tai hypätä autoon tai taksiin oven edestä.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Seepra hame on kietaisuhame. Se aukeaa kokonaan ja se sidotaan kiinni vasemmalle puolelle vartaloa. Hameessa on muutama fyrrykantti. Seepra hame on edestä lyhkäisempi kuin takaa. Lyhin kohta tulee eteen, jalkojen väliin. Hame näyttää ja onkin kevyt ja ilmava ja juuri se, että lyhin kohta tulee eteen, pidentää sääriä ja kuitenkin polvet peittyvät. Hame on viskoosia ja myös hameen vuori on viskoosia.

 

Seepraa osissa ja päästä varpaisiin

Katso tekemämme video tuotteista DOPP Helsinki instagramista. Pääset sinne TÄSTÄ!

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös Doppshop verkkokaupastamme.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Kaunis Gabi ja tyylikäs seepra kuvioinen kokonaisuus.

  Eläinkuosit jakaa ihmisten mieipiteet, mutta riippuen mallista, värimaailmasta ja vaatteesta itsestään pidänkö siitä vai en. Tämä kokonaosuus on aistikas ja hienostunut. Shokkiväri pohjaisista eläinkuosit eivät ole minua varten.

  Sloth-laukku oli syötävän söpö ja siinä on upea väri. Malli oli ihana ja niin erilainen.

  Ehkäpä ripaus eläinkuosia voisi kuulua minunkin syksyyni. Paita oli ihana malliltaan sekä pehmeä väritykseltään.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihan varmasti voisi kuulua joku kiva juttu eläintä vaatekaappiisi. Eläinkuosit jatkuvat keväälläkin, katsotaan joku hyvä väritys sinulle 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *