Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Mietitkö joskus sateisena arkiaamuna, että olisi ihana vetää villasukat jalkoihin, lösähtää sohvalle ja lukea kirjaa? Eli yksinkertaisesti unohtaa työt ja ottaa aikaa itselle. Itselläni käy tämä ajatus joskus mielessäni, varsinkin jos ulkona on koiranilma. Joskus voisin niin tehdäkin, mutta sen verran kuvittelen olevani korvaamaton, että lähden töihin.

Viveca neulemekko on ihana kotimekko ja oiva joululahjavinkki, koska se on koon puolesta helppo ostaa ja uskon, että se olisi myös mieluinen lahja saajalleen!

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Tällä hetkellä kun luet tätä postausta, niin mitä todennäköisemmin olen keskellä merta matkalla Helsingistä Travemündeen. Laiva lähti maanantaina klo. 17.00. Minua on hirvittänyt koko maanantai ulkona pauhaava kova tuuli, mutta mieheni näytti minulle tuuliennusteen ja aaltojen korkeudet, joidenka tulisi laantua yötä kohden. Uskotaan ennusteita, että näin tulee käymään.

Laivalle tultaessa katsoin hätäpoistumistiet, missä pelastusliivit sijaitsee ja millä kannella on pelastuslautat. Ennen kuin kävin Finnairin lentoemäntä koulutuksen vuonna 1999, en kiinnittänyt huomiota hotelleissa, laivoissa tai lentokoneissa pelastusteihin, pelastusliiveihin yms. Ehkä silloin olin niin nuorikin, etten edes ajatellut että jotain voisi sattua. Allekirjoitan sen, kun sanotaan että iän karttuessa tulee aremmaksi ja peloistaan tietoiseksi.

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Mia trikoopaita nauhoilla

Nyt haluan esitellä teille yhden lempparituotteeni. Mia trikoopaita on klassinen viskoosi elastaninen paita, jossa on nauhat edessä. Nauhat voi sitoa joko solmulle tai rusetille. Mia paita on helppo pukea kaikkien alle, esim. jakkujen, neuletakkien tai neuleiden alle. Paita tuo kivan lisän pukeutumiseen ja on pukeva. Meillä on ollut ennenkin vastaavaa paitaa kun Mia, mutta valkoisena. Nyt Mia paitaa löytyy myös mustana.

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa
Kiitos vielä Maarit ihanista villasukista, joita olit kutonut meille kaikille DOPPin naisille. Nämä ovat jalassani joka päivä ja ne pääsivät matkallenikin mukaan:)

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Viveca neulemekko

Viveca neulemekko on ihanan pehmoinen ja lämmin. Tämä mekko on rento mekko, joka vain sujautetaan päälle. Itse voisin pukea sen myös töihin, mutta uskon että monelle se on vapaa-ajan mekko. Mekosta saa asiallisemman kun sen alle pukee esim. Mia trikoopaidan. Mekossa on kapeahko v-kaula-aukko, 3/4 osaiset hihat ja mekon sivuissa on halkiot.

Minulla on päälläni koko S. Mekko on malliltaan reilu, mutta juuri tällaisessa vapaa-ajan kotoilumekossa sen kuuluukin olla reipas ja rento. Mekon mitat löytyvät verkkokaupastamme täältä.

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Rupesimme pakkaamaan autoa jo pari päivää ennen matkaamme. Minulla oli isoja kasseja ja matkalaukkuja eteisen lattioilla. Kun yksi aamu olin lähtenyt töihin ja mieheni jäi vielä kotiin, tuli hänelta kuva, jossa Valora makasi avonaisessa matkalaukussa. Yleensä aamuisin kun lähdemme töihin, niin Valora nukkuu sohvalla. Näinä päivänä kun laukut olivat avonaisina eteisessä ja olimme lähdössä töihin tai illalla kauppaan, niin se oli ensimmäisenä ovella lähdössä mukaan. Se tiesi tasan tarkkaan, että nyt ollaan lähdössä jonnekin ja se halusi varmistaa, että varmasti pääsee mukaan.

Täällä laivalla sen häntä heiluu ja se on ihan ”liekeissä”. Se on ihan outo, kun se on niin onnellinen ja hyvällä tuulella:) 

 

Kotoilua Viveca neulemekoissa

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Oi, ihanaa, että sukille löytyi käyttöä?. Espanjassa saattaa ollakin kylmiä kivilattioita, joten tarpeelliset sielläkin. Turvallista ja mukavaa matkaa teille! ❤️

    • Hei Maarit ja kyllä löytyy! Nytkin ovat jalassani täällä hytissä:) Kiitos, matka on jo ollut mielenkiintoinen, mutta siitä kerron myöhemmin lisää. Mukavaa viikkoa, Kata