Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Sinisen ystäville Logan mekko

Oletko lähdössä lämpimään nyt talvella? Minulla olisi sinulle muutama loistava asuvinkki matkallesi. Ensimmäinen vinkki on tämä Logan mekko. Lisää matka-asu vinkkejä on tulossa ihan lähipäivinä kunhan itse ehdin lämpimään ja saamme ne kuvattua teille. Tällä hetkellä kun tätä julkaisua kirjoitan, niin olen laivalla matkalla kohti Travemündeä. Matkaa perille on vielä 8 tuntia. Teen matkakertomuksen meidän matkasta koiran kanssa halki Euroopan, alas Espanjan aurinkorannikolle saakka, tämän kuukauden aikana. Olen saanut paljon viestejä varsinkin koiraihmisiltä, että matkakertomus koiran kanssa kiinnostaa.

Logan mekko on loistava asuvinkki, jos olet lähdössä lämpöiseen! Mutta hyvin se soveltuu  meidänkin ilmastoon, koska siinä on hihat

 

Logan mekko

Logan mekossa on kaunis väritys. Sen pohjaväri on tummansininen, jossa on vaaleansinistä pientä kukkaa. Kauluksessa on tummansininen kantti ja rannekkeet ovat leveät, jotka voi kääntää tuplasti. Mekossa on napit edessä vyötärölle saakka ja vyötäröllä on ns. vyötärönauha, jonka jälkeen helmaosa lähtee levenemään maltillisesti alaspäin.

Logan mekossa on taskut! 

 

Pitkähihaisella mekolla tarkenee myös talvella. Mutta jos sen päälle haluaa pukea jotain, ovat allaolevat vaihtoehdot varteenotettavia. Myös mekon alle voi pukea kaulurin, joko luonnonvalkoisen tai tummansinisen, poolon tai pitkähihaisen trikoopaidan

 

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule sopii Logan mekon päälle malliltaan ihan täydellisesti. Syynä on se, että Ciara on tarpeeksi lyhyt mekon päälle eli se ylettyy pelkästään vyötärölle, se ei tule levenevän hameosan päälle. Myös väriltään tummansininen neule sopii mekon väritykseen. Ciara neule on 100% merinovillaa.

 

Mitä sana Logan tuo mieleen?

Muistatko tv-sarjan Kauniit ja Rohkeat? Itse muistan sen 27 vuoden takaa. Eiköhän se pyöri tv:ssä vieläkin, ainakin uskoisin niin. Muistan silloin 27 vuotta sitten kun Gabi syntyi niin Kauniit ja Rohkeat olivat ensimmäinen saippuasarja, jota esitettiin joka päivä. Olisiko se ollut noin klo 17.30 tai 18.00 kun sarja alkoi ja istahdin silloin aina sohvalle imettämään Gabia. Seurasin sarjaa useita vuosia, en nyt muista montako vuotta, mutta varmasti siihen saakka kunnes avasin vaateliikkeen.

Sana Logan tuo mieleeni Brooke Loganin, tähden Kauniista ja Rohkeista! Muistan vieläkin sarjan tunnusmusiikin kuin eilisen

 

Ihana asu! Beiget asusteet tuovat asuun kivaa särmää. Pidän siitä kun kaikki eivät ole harmonisesti sävy sävyyn

 

Edwinna neule

Edwinna neule on pukeva. Siinä on kaunis kaula-aukko. Se on v-mallinen, jossa on leveä kantti eli kaula-aukko tulee ylös kaulalle, se ei jää decolteen päälle. Hihoissa on pientä löysyyttä ja neule ylettyy lantiolle. Gabi kääräisi neuleen helman neuleen alle, joten se lyheni muutaman sentin. Gabilla on päällään neuleesta koko S, joten se on reiluhkoa kokoa. Voisin sieluni silmin nähdä neuleen myös farkkujen ja valkoisten housujen kanssa. Ekat kevään valkoiset housut muuten saapuivat meille jo!

Edwinna neule on myös ihana joululahja vinkki!  Neuleita on helppo ostaa toiselle lahjaksi, koska sen koon ei tarvitse olla ihan just eikä melkein. Ei haittaa vaikka neule on hieman väljä.

 

Neuleen pinta on elävä, koska vaaleansininen on melerattu valkoisen kanssa

 

Minua kiinnosti Kauniissa ja Rohkeissa heidän muotiala, vaikka se kyllä taisi olla toisarvoinen asia koko sarjassa. Sarja taisi painottua ihmisten välisiin suhteisiin ja uskomattomiin kiemuroihin juuri rakkausasioissa. Lempinäyttelijöitäni sarjassa oli Brooken lisäksi Ridgen äiti. Hän oli tiukka nainen ja lateli totuuksia nuorelle Brookelle eikä tainnut tykätä hänestä. Mukaansa tempaava sarja se oli sekä mieleenpainuva. Nyt jos sitä katsoisi, niin ei varmasti tunnistaisi näyttelijöitä enkä tiedäkään onko siellä vielä alkuperäistä näyttelijäkaartia olemassakaan. Mutta jos on, niin miettikää heidän pitkää työuraa yhdessä sarjassa, samana henkilönä. Meneeköhän heidän mielensä sekaisin, mikä on oikea minä ja mikä on feikki minä?

Tapasitko sinä katsoa Kauniita ja Rohkeita vai katsotko sitä vieläkin? 

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Olin sairaalassa töissä alkuaikoina, kun Kauniit ja rohkeat tulivat. Sen aikana puhelin ei soinut kertaakaan eikä potilaitten soittokellot. Kaikki katsoivat sitä ohjelmaa. Ihana rauha kansliassa.

  • Hei ja kiitos viestistäsi:) No ihan varmasti, koko osasto oli hiljainen. Tuosta tulikin mieleeni, että missä ihmeen paikassa olenkaan ollut ja tilanne oli ihan sama…Siellä oli hiiren hiljaista kun sarja pyöri taustalla. Nyt en muista, olisinko ollut itsekin silloin sairaalassa, kun pojat syntyivät. Voi hyvin olla:) Mukavaa sunnuntaita, Kata

 2. Ihana mekko ja asukokonaisuus. Mielenkiinnolla jään odottamaan matkakokonaisuuksia. Kiitos vielä vinkeistä, mitä sain omalle matkalleni Floridaan. Oli erittäin toimiva kokonaisuus ja mukava olla pitkällä lennolla. Yhtenä päivänä minulla oli ostoskeskuksessa sininen Alissa-mekko ja sekös herätti monessa liikkeessä mielenkiintoa. Ylpeänä kerroin, mistä olen ja mistä tämä mekko on lähtöisin. Kiitos Dopp 🙂

  • Kiitos Sisko! mahtavaa että matka-asusi toimi hyvin:) Oi vitsit, mahtavaa, ihana kuulla että Alissa mekko sai huomiota ja sehän sopii sinulle niin hyvin, olet upea nainen! Ihanaa sunnuntaita, Kata

 3. Ihanat asut ! Todella raikkaat ja jälleen tosi monikäyttöiset, peukku sille !

  Joo, katsoin ammoisina aikoina Kaunareita, siinä vaiheessa jäi omasta ohjelmistosta, kun alkoi tämä eri suhteiden kirjo 😀 Kaikki ovat varmaan jo olleet toisiensa kanssa naimisissa :D. Ja vielä vaan tulee uusia tuotantoja, ihmiset muuttuneet ( paitsi Eric, hän pysyy ikinuorekkaana, jos olisi kyseessä realitysarja hän olisi jo varmaan pitkälti päälle 100 vuotias. Niin ja Brooke tuli myös mieleen ), silloin tällöin saatan ohimennen katsoa, kun äitini 81 v seuraa sarjaa vieläkin. On hänen lemppariohjelmiaan. Katsonut ammoisista ajoista alkaen. Saan aina samalla päivityksen, missä mennään ja kuka on kukakin.

  Teidän matkapostauksia odotelleen ja Valorasta kuvia 🙂

  • Hei Maarit ja kiitos kommentistasi:) Kiitos! Niin Eric, hänhän oli niin charmikas ja mukava siinä sarjassa ja on varmasti edelleen. Onhan se uskomatonta, kuinka pitkän ajan se on tullut ja edelleen tulee. Laitan kertomusta matkastamme vaikkapa joulun pyhien aikaan kun ehdin keskittymään. Valora nauttii täällä Espanjassa, koska tykkää lämmöstä. Mukavaa sunnuntaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *