Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Keskiviikkona esittelin tyylikkään ja naisellisen untuvatakin, tänään on vuorossa trendikäs ja löysähkö untuvatakki. Tämä untuvatakki on erilainen kuin musta Bella untuvatakki, joka myytiin loppuun samana päivänä.

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Pohjustus aiheeseen: Viime talvena meillä oli myynnissä tätä samaa untuvatakkia mustana. Itselläni oli se musta untuvatakki viime talvena, ja on edelleenkin. Takki herätti runsaasti kyselyitä pitkin talvea ja kevättä. Valitettavasti moni jäi viime talvena ilman kyseistä untuvatakkia. Mainitsin syyskuussa, että kyseistä untuvatakkia on tulossa rajallinen määrä mustana ja nutriana täksi talveksi. Moni silloin jo ennakkovarasi takin ja saikin oman kokonsa takista.

Nyt tässä on sama untuvatakki upean hohtavan nutrian sävyisenä. Takin ei aina tarvitse olla musta.

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Zayra untuvatakki

Zayra untuvatakki on kevyt. Se on ilmava ja reipas niin malliltaan kuin kooltaan. Vartalon ja takin väliin mahtuu ilmaa mutta takki on lämmin. Takki on helppo heittää päälle ja sen alle mahtuu neuleet ja jakut. Zayla on malliltaan suoran mallinen. Siinä on vetoketju, joka tulee ylös kaulukseen asti. Vetoketjun voi avata myös alhaalta päin, mikä on kätevää varsinkin autoon noustaessa.

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Rinnan kohdalla on isot taskut. Taskuihin mahtuu käsien lisäksi kännykkä, avaimet ja lompakko. Taskut ovat kätevät ja minusta ihan parasta koko takissa!

 

Löydät viime syksyn postauksen mustasta untuvatakista täältä. Liikkeestämme ja Doppshopista löytyy kyseistä untuvatakkia mustana koko 42. Lisää takkia ei ole tulossa, koska varasto on muiden kokojen osalta ihan loppu. Nutria untuvatakkia löytyy koot 34, 36, 40, 42.

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Velda mekko

Värillä on tuotteissa iso merkitys. Eilinen musta mekko on huipputyylikäs. Tässä beigessä on loistava cafe latte sävy. Beige sävy on pehmoinen ja hemaiseva. Beige on arkisempi ja musta juhlavampi. Puin mekon vyötärönauhan päälle sävy sävyyn olevan vyön. Vyöllä mekko saa lisää särmää. Kaulassani oleva huivi ehti valitettavasti jo loppua.

Vöitä löytyy beigen lisäksi musta ja ruskea. Kaikissa väreissä on kullan väriset metalliosat.

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Hip nilkkurit

Sanon nilkkureita sukkakengiksi. Nilkkurit ovat stretch kangasta ja ne ovat ihanan joustavat. Ne eivät kiristä eivätkä jalat väsy näissä nilkkureissa. Nilkkureiden pohjan reunus on kiiltonahkaa ja pohja on kumia. Pohja on tasainen ja mietin, millaista niillä on kävellä. Työntekijällämme Simonella on kyseiset kengät ja hän kehuu niitä hyviksi jalkaan.

Paksut sukkahousut ja Hip nilkkurit ovat hyvä pari. Jalat saavat pituutta lisää, kun jalka ikäänkuin jatkuu alas asti ja pituutta tulee lisää noin 3 cm

 

Toppispäivät: Nutria trendikäs untuvatakki

Kasakka tekokarvahattu

Tämä tekokarvahattu on ihan suosikkini! Beige sävy on kerrassaan onnistunut. Samoin tekokarva näyttää ja tuntuu pehmoiselta ja laadukkaalta. Hattu on malliltaan klassinen kasakka. Beigen lisäksi tekokarvahattua löytyy okran keltainen.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja pinkillä merkityt tuotteet myös  Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kata kuin kasakka kuningatar!
    Ja todellakin takin ei aina tarvitse olla musta.
    Ihana vinkki tuo sukkakengät ja sukkahousut joilla jalkoihin saa lisää pituutta.
    Tuo nutrian sävy takissa on niin kuninkaallisen hienostunut että melkein sokaistuu. Tuo valoa ja väriä harmaaseen päivään.

    • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kasakka on niin mainio ja totta, nutria on on hienostunut väri! Ihanaa sunnuntaita, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *