Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Nyt alkaa kolmen päivän postaussarja, jossa esittelemme kolme eriväristä, mutta samanlaista maxi neuletakkia. Kyseessä on 100% merinoneuletakki eli neuletakki, jota olemme myyneet jo useamman vuoden mutta nyt kyseessä on ihan uusia malli.

Tämä maxi neuletakki on kapeahko tuote. Se istuu vartalonmyötäisesti ja sen helmat hulmuavat kävellessä upeasti!

 

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Leopardipaita

Leopardipaidassa on upeat värit. Ne ovat harmoniset ja tyylikkäät. Itse en ole koskaan ollut eläinkuosi fani, mutta kun väritys ja kuosi on tarpeeksi hillitty, niin olen ruvennut tykkäämään niistä. Paita on klassisen kauluspaidan mallinen pienillä kauluksilla ja napeilla edessä. Paita on malliltaan suora ja koska se on ohutta viskoosia, on se helppo pukea housujen ja hameiden sisälle. Vaikka paita on ohut, ei se ole häiritsevän läpinäkyvä eli minusta ei kaipaa toppia alleen.

Paita vastaa normaalia kokoa. Muistathan, että viskoosi voi kutistua 5% eli jos olet kahden koon välissä, valitse isompi koko.

 

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Maxi neuletakki

Maxi neuletakki on suht kapea linjainen. Siinä on istutetut hihat, se on vartalonmyötäinen vyötärölle asti ja sen jälkeen se jatkuu suorana helmaan. Neuletakin sivussa on taskut. Neuletakin reunassa on kantti, mutta hihansuut ja neuletakin helma on jätetty kääntämättä. Neuletakki ylettyy reilusti pohkeen alle. Koossa S, joka minulla on päälläni, on neuletakin pituus noin 130 cm.

Neuletakin koot ovat verrannollisia normaaleihin vaatekokohin siten, että XS vastaa kokoa 34, S vastaa kokoa 36, M vastaa kokoa 38 jne.

 

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Feast hame

Feast hame on oiva käyttöhame arkeen. Tähän hamemalliin voi pukea paidan sisälle tai jättää sen hameen päälle. Hameen edessä on vetoketju ja kaksi päällystettyä nappia. Hameessa on myös vyölenkit. Hame on kynämallinen eli se kapenee reilusti alaspäin. Takana on halkio.

Täytyy myöntää, että mittasin hameen mutta unohdin mitat liikkeeseen. Unohdin myös katsoa laukun hinnan. Täydennän tiedot tänne blogiin ja Doppshoppiin, kun liike aukeaa.

Pidän yhdistelmästä, jossa hame/mekko on reippaasti neuletakkia lyhkäisempi kuten tässä asukokonaisuudessa

 

Mustan maxineuletakin asukokonaisuus

Musta nahkalaukku ja ruskeat mokkajäljitelmäkorkkarit

Musta nahkalaukku on loistavan kokoinen. Siinä on kantokahva sekä mustavalkoinen leveä olkahihna. Laukussa on kaksi vetoketjua ja se ylettyy myös olan yli.
Mokkakorkkareissa on loistava lesti. 7 cm korko ei tunnu korkealta, koska kengän edessä on myös hieman etukoroketta. Korko on kaunis, kun se on päällystetty mokalla. Mokkakorkkarit soveltuvat arkeen ja juhlaan.

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Tyylikäs asu, minä myös pidän näistä postaussarjoista, ja ylipäätään näistä kaikista saa aina hyviä ideoita ja helpotettu kyllä ostamista kun linkki aina mukana 🙂 Miten tuo pitkä neuletakki soveltuu sitten niihin keleihin kun tarvitaan takkia? Jotenkin itsestä tuntuu oudolta että neuletakki näkyy takin alta 🙂

  • Hei Jaana ja kiitos kun kommentoit 🙂 ihanaa kun tykkäät! Kiitos kun kysyit takkiasiaa, kirjoitin siitä tämän päiväiseen blogijulkaisuun. Laittelen vielä kuvia, kun saamme takkeja liikkeeseen. Mukavaa päivää, Kata

 2. Super tyylikäs kokonaisuus.
  Pitkä neuletakki on upea. Odotan innolla onko sitä muissa väreissä.
  Leopardipaidan väritys on hillitty ja voisin kuvitella sen myös itselleni.
  Hameen mittoja odottelen ja ainakin se Katan päällä näyttää peittävän polvet.
  Korkkarit näyttävät super pehmeiltä jalkaan, vaikka korkoa niissä onkin.
  Lakustakin kaipailisin lisätietoja. Onko siinä taskua sisällä vai onko siinä ”väliseinää”?
  Kolmen päivän postaussarjat ovat ihania. Pidän siitä, että Kata jaksat jakaa meille neuvoja miten yhdistellä mitäkin ja mikä sopii millekin vartalotyypille. Paikan päällä käydessä tulee se viimeinen piste iin päälle eli ihana ohjaus oikeaan sävyyn sekä kannustus kokeilla jotain uutta. Itse koin tämän kantapään kautta ja nyt ne ruutuhousut ovat luottohousuni sekä todellakin käytössä eikä vaatekomeron perällä roikkumassa.
  Jään jo odottamaan seuraavaa päivää ja sen postausta.
  Iloa ja aurinkoa päivään.

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos! Mahtava kuulla, että ruutuhousut ovat olleet sinun lempparit! Nehän näyttivät päälläsi superhyviltä, niinkuin kaikki muutkin housut 🙂 ja kyllä, ei ostella vaatekaappiin mitään turhaa ja nimenomaan kaikki vaan käyttöön ja vanhat kierrätykseen. Siivosin vaatehuoneeni sunnuntaina ja taas lähti vaatepusseja kiertoon: Vapauttava tunne, kun saa kaappitilaa. Mukavaa viikkoa, Kata