Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


28.8.2019 |

Harmaan maxineuletakin asukokonaisuus

Eilen stailasimme mustan maxineuletakin businesskäyttöön. Hieman tyylikkäämpään ja perinteisempään menoon. Tänään on vuorossa vaalean harmaan maxineuletakin asukokonaisuus. Tämä on rento ja hieman bohemi asukokonaisuus. Tällainen ”nuorekas ja vapaa”, ei liian perinteinen asu.

 

Harmaa maxineuletakki

Minusta tämä vaalean harmaa on kaunis väri. Se on meleerattu eli silloin neuloksesta saadaan aina elävän ja mielenkiintoisen näköinen. Vaaleanharmaa väri on värinä helppo, koska se sopii vaalea- ja tummahiuksiselle ja sen voi yhdistää monen eri värin kanssa. Se on raikas kasvoja vasten, tunkkaisuutta siinä ei ole.

Gabilla on maxineuletakista koko M eli muistathan, että neuletakki vastaa kokoaan. Se ei ole malliltaan iso.

Vaikka suosikkini onkin se, että neuletakki on mekkoa pidempi, niin näissä midimekoissa ei haittaa yhtään vaikka neuletakki on lyhkäisempi. Tässä eroa ei ole kuin noin 10 cm, mutta ei lyhkäisempikään neuletakki ole midimekon päällä hullumpi

 

Millainen talvitakki maxineuletakin päälle?

Tällainen kysymys tuli lukijalta ja tämä kysymys on tuttu liikkeestä.

Minä suosin pitkien maxi tuotteiden kanssa lyhyttä takkia. Se voi olla tikkitakki, lyhyt untuvatakki tai lyhyt tekoturkki. Se voi olla myös viittamainen takki.

Toinen on sitten tarpeeksi pitkä takki eli takki, joka ylettyy nilkkoihin. Näitähän ei usein löydä, mutta meiltä löytää taas pian. Muistatko minun s-u-o-s-i-k-k-i untuvatakin viime talvelta? Sen mustan, joka ylettyi nilkkoihin, jossa oli taskut rinnan kohdalla ja joka vilahti todella monessa postauksessa?
Sitä samaa midimittaista untuvatakkia on tulossa taas ensi kuussa mustana ja kauniissa nutrian sävyssä. Jos et muista mitä tarkoitan, niin katso suosikkitakkini täältä.

 

Tilasin lisää kyseistä midiuntuvatakkia, koska meiltä löytyy sille jo varauslista. Joten jos haluat listalle, laita meiliä shop@dopp.fi niin saat ensimmäisenä tiedon kun takkia saapuu. Takki on yhtä kokoa isompaa kokoa kuin normaalisti ja midiuntuvatakkia tulee vain kerran, lisää sitä ei ole saatavissa.

 

Tille mekko

Minusta Tille mekossa on loistava värikombo. Pohjaväri on musta ja kukissa on syksyn suosittuja sävyjä.

Tilly on malliltaan suora mekko ja siinä on nauhakuja keskellä vartaloa. Gabi jättää aina tämän tyyppiset midimekot roikkumaan päällensä. Hän voi sen tehdäkin, koska hänellä on enemmän pituutta kuin meikäläisellä. Hän on 170 cm ja minä olen 163 cm ( olen varmasti kutistunut sitten viime mittauksen, niin ainakin perheeni väittää…) hän ei kompastu helmaan, minä kompastun. Itse nostan vyötärökujan vyötärölle ja kiristän, joten yläosasta tulee pussimainen.

Tille mekko on reilua kokoa. Gabilla on päällään mekosta koko 36. Suosittelemme siitä yhtä kokoa pienempää kuin normaalisti ja pituutta kantajalla saisi olla yli 160 cm.

 

Gaya Bas laukku ja cyrry saappaat

Nämä villakangaslaukut ovat näyttäviä. Varsinkin jos tykkää pukeutua yksivärisiin vaatteisiin, niin silloin kuosillinen laukku tuo asuun kivan efektin. Näitä laukkuja voi kantaa olan yli, pitkänä olkapäällä, lyhyenä olkapäällä ja kädessä hihnasta tai clutchina. Laukkuun mahtuu kaikki tarpeellinen kännykästä lompakkoon.

Curry saappaat ovat herkulliset. Ne ovat sopineet yllättävän useisiin asukokonaisuuksiin liikkeessämme. Ne ovat näyttävät ja kuten olen ennenkin tuumaillut, curry ja tummansinen combo on bueno. Saappaita löytyy myös mustina ja ovathan nekin tyylikkäät.

 

Tille mekko on edestä auki fyrrykantista alaspäin. Eli halkio on edessä. Tämä on hauska yksityiskohta. Kun kävelee vilahtaa jalka mekon alta. Näin midimekosta on saatu  kevyemmän näköinen.

Mekon kuosista ja materiaalista löytyy myös paita, Helle. Löydät paidan ja siihen yhdistetyn arkikäyttöisen asukokonaisuuden täältä.

 

Tiedän, että untuvatakki elokuun helteillä voi kuulostaa kaukaiselta. Mutta talvi tulee niinkuin joka vuosi ennenkin. Tiedän, että aiheutamme välillä pahaa mieltä kun jotkut tuotteet menevät äkkiä kaupaksi ja joku jää ilman. Mutta teemme aina parhaamme, että voimme palvella teitä teille parhaalla mahdollisella tavalla.

 

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupasta.


2 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Upea, upea maxineuletakki. Harmaan sävy oli töydellinen. Musta on aina musta, mutts itse alan kallistua tämän ihanan harmaan sävyn puoleen. Vaihtelua ja pirstää.
  Mekon vörikombo ihastuttaa. Mekon yksityiskohdat ja malli on jotain uutta ja vanhaa sekaisin kuin taideteos.
  Saappaitten väri on syksyinen ja pirteä poikkeus taas mustaan. Ei musta huono väri ole, mutta itse kaipaan nyt tummaan vaatekaappiin väriläiskiä.
  Laukku jatkaa samaa värien iloittelua ja piristää vaatetusta.
  Itse jäin miettimään tuota talven takkia. Mahtavan pitkä ja taatusti lämmin, mutta huppua kaipaisin.
  Kata, tuleeko valikoimaanne pitkää talvitakkia vilukissalle, missä on huppu? Vai laitanko itseni vinkkaamasi takin jonotuslistalle ja metsästän itselleni sopivan lämpimän päähineen siihen?
  Taas pieniä vaatetukseen liittyviä pulmia, mitkä Doppin ammattilaiset ratkovat

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Harmaa on ihana, raikas! Muistaisin, että missään tulevassa takissamme ei ollut huppua. Hupullisia takkeja on aina vähän saatavilla, valitettavasti koska huppu on kätevä. Meille on tulossa ISO kasa pipoja ja hattuja, sieltä uskoisin että löytyy sopiva. Ne tulevat takkien kanssa syyskuussa. Nautitaan vielä ehkä kesän vikoista lämpimistä päivistä 🙂 Terkuin Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *