Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tummansinisen maxineuletakin asukokonaisuus

Kolmas maxineuletakki on tummansininen. Myös tämä tummansininen neuletakki on melerattu, kuten eilinen vaaleanharmaa. Olisi ollut helppo laittaa siniset farkut jalkaan tähän asukokonaisuuteen, koska se asu olisi ollut hyvä ja täydellisesti arkeen sopiva asukokonaisuus. Mutta en halunnut sitä takuuvarmaa sinistä farkkua, joten päätin laittaa jalkaani suklaan ruskeat farkut, jotta asu ei olisi liian ”tuttu ja turvallinen”.

Koska olet viimeksi törmännyt suklaan ruskeisiin farkkuihin? uskallan väittää, että siitä on ainakin 7 vuotta…mitä mieltä sinä olet?

 

Minusta tämä sininen melerattu maxineuletakki ei kaipaa enään esittelyjä. Totean ainoastaan, että sinisen sävy neuletakissa on onnistunut.

 

Rakastan liehuvia helmoja, oli ne sitten mekon helmoja, neuletakin tai ulkotakin helmoja. Nyt hoksasin, että siksi varmasti viipotan talvetkin takki auki, jotta saan takin helmat heilumaan.

 

Solmukepaita

Valkoisia paitoja löytyy useita, tässä yksi. Paidassa on edessä kaksi lyhyehköä nauhaa, jotka on tarkoitus solmia yhdelle löyhälle solmulle eteen. Jätin solmun myös auki, mutta hieman hassulta se näytti. Paidassa on leveät rannekkeet, jotka käänsin maxineuletakin päälle. Malliltaan paita on suora, mutta koska se on viskoosia, on se helppo pukea housujen sisälle. Minulla on solmukepaidasta päälläni koko 36 eli voin todeta, että paita on normaalia kokoa.

 

Suklaan ruskeat Dream skinnyt

Sinisten ja mustien Dream skinnyjen lisäksi valikoimista löytyvät kaksi uutta väriä: Suklaan ruskea ja kameli. Upeita syysvärejä molemmat! Suklaan ruskeat skinnyt minulla on jalassa ja kamelit Dream skinnyt löytyvät täältä.

Olen esitellyt teille nämä pehmoiset ja joustavat Dream skinnyt useaan otteeseen, joten en kerro niistä sen enempää. Mutta yhdestä asiasta haluan vielä muistuttaa: Muista, että otat farkuista yksi-kaksi kokoa pienemmät farkut kuin normaalisti käytät. Näissä farkuissa haittaa, jos koko on liian iso. Ne eivät tunnu kivoilta päällä.

Minä käytän aina Dream skinnyistä kokoa 32/30″. Eli 32 koon housu vastaa 36 housukokoa ja se olenkin normaalisti. Nämä housut kestävät muutaman kilon painonvaihtelun. Muutama kilo kevyempänä käytin samaa housukokoa eli 32 kuin nyt.

 

Clarisse maiharit

Maihareissa on tukeva kumipohja. Edessä on nauhat, mutta niitä ei tarvitse turhaan aukoa. Maihareissa on vetoketjut, jotka helpottavat niiden jalkaan pukemista. Maiharit ovat klassikot konjakin loistavassa sävyssä. Maiharit puetaan mekkojen ja housujen kanssa. Maihareissa on asennetta! Maiharit vastaavat normaalia kokoa.

Maihareissa on asennetta! Minulla ei ole koskaan ollut näin räyheitä ja mageita maihareita, mutta nämä taitavat nyt olla minun. Rakastan maihareiden paksua pohjaa. 

 

Leo Kassi

Tämä kassi on kerrassaan kätevän naisen kassi. Tämä kassi menee superpieneen tilaan eli sen ideana on se, että se pakataan mukaan extra kassiksi reissuun tai sen voi ottaa mukaan shoppailureissulle.
Huomaatko, kun kassin olkahihnat ovat sinipunaiset eli ne sopivat täydellisesti asun maxineuletakkiin ja solmukepaitaan. Kassi itsessään taas mätchää Dream skinnyihin, punosvyöhön ja maihareihin. Kaikki sävy sävyyn.

Löydät kassin kätevästi koottuna täältä. Kassia löytyy myös mustavalkoisena seeprana täältä.

 

Mikä sinusta näistä kolmesta maxineuletakki asukokonaisuudesta oli mieluisin?

Tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

9 kommenttia

 1. Oli kiva sarja maxineuletakeista. Kata näytit tyrmäävän upealta mustassa takissa ja leopardipaidassa ja kapeassa hameessa.

  Ja Gabille sopi tyylillä harmaa takki ja vielä maximpi mekko.

  Sinisen takin asukokonaisuus voisi sopia minullekin. Jos olisin kymmenen senttiä pidempi ottaisin kyllä harmaan neuletakin asukokonaisuuden itselleni mieluiten.

 2. Tämä viimeinen asu on minun mieleeni:) Voisin ottaa koko setin.

 3. Tämä vika yhdistelmä oli paras, minun mieleeni ?? tahtoisin kaikki itsellenikin.

 4. Minun mielestä viimeisin tummansinisen maxineuletakin asukokonaisuus on paras ja omaan tyyliini sopivin. Todella kaunis ja värit ovat ihanat yhdessä. 🙂 Ruskea on tosiaan ollut poissa pitkään ja olen sitä kaivannutkin. Olen aikaisemmin vieroksunut pitkiä neuletakkeja, mutta viime talvena totesin, että se sopii lyhkäisellekin varrelle (158 cm) eikä olo ole ollenkaan koominen. Viimeisin hankintani on sinapin keltainen pitkä neuletakki. Muitakin värejä on, mutta tummansininen puuttuu.

 5. Nyt on kyllä magee kokonaisuus! Ruskea ei ole mun lempiväri,mutta tässä se toimii 🙂

 6. Maxineuletakit ovat suosikkejani näin kesän kallistuessa pikku hiljaa syksyyn. Rakastan pitkää helmaa ja kävelessä se hulmuaa niin ilmavasti.
  Hulda huoleton, sanoo mieheni minusta.
  Solmukepaidat näyttää niin eleganteilta, mutta…
  Olen kokeillut niitä itselleni, mutta liekkö lapsuuden trauma vai se etten taida osata laittaa solmuketta tyylikkäästi ja samalla rennosti, joten ne eivät ole minua sytyttäneet. Täytyy tulla Doppiin oppiin…
  Dream skinny farkut ovat ihanat. Olen jäänyt koukkuun niihin. Mustat, mustikat, valkoiset ja kamelit jo kovassa käytössä. Ah, niin helpot ja armolliset, kun kestävät pienen painonnousun ilman napin ja saumojen paukkumista. Suklaan väri on todella kaunis.
  Maiharit ovat todella särmikkäät. Täytyy poiketa kokeilemassa. Täysin uudenlaiset, rouheat, mutta tyylikkäät.
  Leokassi on todellinen tilaihme ja höyhenen kevyt, mutta kestävä. Shoppaus-sekä reissukassi.
  Kaikki kolmen päivän asukokonaisuudet olivat ihania. Jokainen omanlaisensa ja voisin käyttää kaikkia, kun olivat helppoja, huolettomia ja tyylikkäitä. Käyttöön eikä komeroon tarkoitettuja.

 7. Minusta ehdottomasti tämä viimeinen?⭐️??
  Tässä on oikeastaan kaikki ne vaatteet mitä minulla on, paitsi sininen neuletakki!!!

  Tämä neuletakki on ihana. Minä näen tämä niin monen värin kanssa yhdistettynä.

  Kovasti jäin miettimään kumpi, neuletakki vai y-mekko sinisenä? Minkä värinen takki tähän settiin?

  Ihania asuja taas Kata?⭐️????

 8. Haluaisin kaikki! Heti minulle kaikki! En kestä, miten paljon ihanuuksia, puhhuijaa? mutta jos pakko valita se mieluisin ja yksi, niin ehkä se olisi tämä sinisen neuletakkiin kanssa oleva kokonaisuus, tuntuu omanlaiselta. Ja noi maiharit, tosi päheet! Todellakin! ? Tuleeko niitä mustina ?
  PBO musta tikkijakku tuli ja on???

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *