Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kevään väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!

Kevään väriviikko on nyt loppu. Kiitos kun olet ollut mukanamme koko väriviikon ajan! Väriviikkoa oli kiva tehdä, hieman meinasi joku päivä aika loppua, koska joka päiväinen postaus vie aikansa. Mutta selvisin ja hyvä niin. Omasta mielestäni asut ja väriyhdistelmät olivat onnistuneita, pyrin siihen että jokainen väri oli erilailla yhdistelty, ettei päällekkäisyyksiä värien kanssa tullut.

Keräsin vielä yhden lempiasuni väriviikon väreistä. Kiitos Vaasan Synsam, kun saimme lainata sopivia silmä- ja aurinkolaseja asuihimme. Ne ovat aina piste iin päälle.

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Punainen mekko € 119,95 Korkkarit € 115,00
Punainen

Väriviikko alkoi reippaalla värillä, punaisella. Kuten kerroin, punainen on keväisin hyvin erisävyinen kuin talvisin. Keväällä se on keltapohjaisempi meloninpunainen, kuten tämä mekkokin on. Mekko on malliltaan suora eli se ei saa napata vartaloon kiinni, mutta olkapäiltä sen tulee istua kauniisti. Hihat ovat lyhyet ja lepakkomaiset ja hihoissa on aukot. Aukot ovat kivat, ne keventävät olkalinjan, mutta eivät paljasta liikaa. Mekkoa löytyy koot 34-46, minulla on päälläni koko 36.

Lue punaisen väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 149,95 ja korkkarit € 89,90
Harmaa

Harmaat asukokonaisuudet olivat erittäin tykättyjä eritoten housuasu. Pidin siitä itsekin, housuasukuva oli erilainen. Tämän harmaan trumpettihihaisen mekon olet nähnyt aikaisemminkin täällä. Tämä on yksi minun lempimekoistani, koska se istuu niin upeasti, samoin pidän sen väristä. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni mekosta koko 36.

Lue harmaan väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Housut € 99,95, paita € 69,95 ja sandaalit € 115,00
Sininen

Sininen kuuluu monen vaatekaapin perusväreihin. Siihen on helppo yhdistää muita värejä kaveriksi ja sininen on aina pehmeämpi väri kuin musta. Siniset puuvillaelastani housut istuvat hyvin. Korkea vyötärö, hyvät taskunpaikat, kapeat lahkeet ja nilkkamitta ovat toimivia. Sinisessä t-paidassa on viehättävät hihat ja malliltaan se on suora. Pituutensa ansiosta se sopii loistavasti housujen kanssa. Tummansiniset sandaalit ovat kuin aamutossut jalkaan. Housuja löytyy koot 34-44, minulla on koko 34 ja paitaa koot XS-XL ja minulla on koko S.

Lue sinisen väripostaus  täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Farkut € 139,95, paita € 65,95 ja helmitennarit € 145,00
Valkoinen

Raikas ja puhdas valkoinen on ihana! Valkoiset farkut kuuluvat kesävaatekaappiin. Sensationit ovat venyvät ja korkea vyötäröiset, niissä on mukava olla. Valkoinen off shoulder paita on sama paita, kuin näit sinisessä väripostauksessa keltaisena. Helmitennarit soveltuvat housujen kanssa, mutta toimivat myös mekkojen kanssa. Farkkuja löytyy koot 00-44, minulla on päälläni koko 32. Valkoista paitaa löytyy koot 34-42 ja minulla on päälläni koko 34.

Lue valkoisen väripostaus  täältä!

Tämä asu on minun lempiasuni näistä seitsemästä. Käyttäisin tätä asua työasuna ja miten helppo on yhdistää näitä valkoisia tuotteita myös muihin jo kotona oleviin vaatteisiin. Jos lähden kesällä töiden jälkeen syömään terassille, vaihdan kengät korkkareiksi tai sandaaleiksi. Nämä valkoiset pilottiaurinkolasit ovat myös ykkössuosikkini!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 199,00 ja korkkarit € 89,90
Vihreä

Vihreä väri on nostanut päätään viimeisten vuosien aikana. Se on ollut haastava pukeutumisessa, mutta nykyään se on hyvin tykätty väri. Minä ihastuin tähän vaaleanvihreään mekkoon eritoten sen värinsä ansiosta. Mallikaan ei ole huono, se on löysähkö olematta kuitenkaan iso teltta. Mekossa on hyvät hihat ja tuplakangas mekon edustassa on kiva yksityiskohta. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni koko 36.

Lue vihreän väripostaus täältä! 

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Mekko € 129,95 ja korkkarit € 89,90
Beige

Beige väri koetaan vaikeaksi sävyksi kasvoja vasten. Tämän vuoksi onkin tärkeää löytää juuri se sinulle sopiva beige sävy. Tämä beige mekko on kylmänsävyinen ja korkkarit ovat täysin sävy sävyyn mekon kanssa. Mekossa on näyttävä yläosa ja malliltaan tämäkin mekko on löysähkö. Mekkoa löytyy koot 34-44 ja minulla on päälläni koko 34.

Lue beigen väripostaus täältä!

 

Väriviikon loppuhuipennus ja voita itsellesi asu!
Musta jakku € 159,95 ja housut € 119,95 korkkarit € 89,90
Musta

Tyylikäs ja ajaton musta oli väriviikkomme viimeinen väri. Minulla on päälläni mustat leveälahkeiset housut ja siihen kuuluva musta jakku. Yksinkertaisesti sanottuna näyttävä asu! Pukua löytyy koot 34-40 ja minulla on päälläni koko 34.  Täältä löydät puvun myös Gabin päältä.

Lue mustan väripostaus täältä!

Voita jokin näistä seitsemästä asusta itsellesi!

Toimi näin:

  • Kerro tämän postauksen kommenttikenttään, minkä asun haluaisit näistä seitsemästä
  • Kerro miksi haluat sen ja missä sitä käyttäisit
  • Kerro oma kokosi niin asusta kuin kengistäkin

Valitsen parhaimman kertomuksen ja voittajan! Sinulla on aikaa perjantaihin 4.4. asti. Julkaisen voittajan lauantaina 5.4. täällä blogissa, facebookissa ja instagramissa.

 

Kategoriat,

314 kommenttia

  1. Sininen housu-puseroasu olisi eniten “minua”, tulisi käytettyä ylä- ja alaosaa yhdessä ja erikseen. Isoimmat koot ovat myös “minua”, heh! Pehmeä matalakorkoiset kengät.

  2. Ehdottomasti valkoinen asu! Sillähän voisi mennä minne vaan, kahville, kaupoille, lomareissulle, kaikkialle;) Vaatteissa koko 36, kengissä 38. Nuo kengät pitänee kotiuttaa vaikkei arpaonni suosisikaan..

  3. Kaikki asut kelpaisivat, mutta jos vain yksi pitää valita, olkoon se sitten tui valkoinen asu farkkuineen ja tennareineen. En edes muista, milloin minulla on ollut valkoiset farkut, joten tässä ne nyt sitten olisi monen vuoden jälkeen. Aivan ihana ja raikas asu kesäkäyttöön. Käyttäisin sitä sekä töissä että vapaa-ajalla. Pusero olisi tosi kaunis yhdistettynä mihin vain ihaniin kesähousuihin. Tennarit piste iin päälle.

  4. Yritän jo kolmatta kerta lähettää kommenttiani. Toivottavasti tällä kertaa onnistuu. Valitsisin ehdottomasti harmaan trumpettihihaisen mekkoasun ja käyttäisin sitä kahden viikon kuluttua sukulaistyttöni häissä. Se on todella kaunis ja yksinkertaisen tyylikäs ja näyttää ihanan lämpimältä. Olen nimittäin todellinen vilukissa ja minua vähän pelottaa, että jemmassa oleva hiaton kesämekkoni on vielä liian viileä. Koko 36-38 ja kengät pienimmät jotka kaupastanne löytyvät☺️