Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


4.4.2018 |

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Nyt otetaan naiset vyötärö esille! Kietaisupaitsikka on näyttävä vaate, joka on helppo yhdistää kapeiden housujen ja hameen pariksi. Tämän päälle ei pueta mitään, jo puhvihihat estävät sen. Paitsikka ei tarvitse toppia alleen, se pysyy päällä kuin liimattu, kun sen sitoo napakasti vyötärölle.

Mikä korostaakaan kauniimmin vyötäröä kuin kietaisupaitsikka.

 

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Teethän niin, että peset talvivaatteet ja pakkaat ne pusseihin tai laatikoihin ja viet ne kesäsäilöön. Lajittele vaatteet niin, että säästät hyväkuntoiset lempivaatteesi. Laita kierrätykseen sellaiset vaatteet, mitä et käyttänyt koko talvena tai vaatteet, joista et tykkää. Toivottavasti joissakin vaatteissasi ei roiku vielä hintalappuja eli ne olivat ns. hutiostoksia. Jos näin on, harkitse tarkasti säästätkö ne vielä vai laitatko ne kiertoon.

Viime vuoden lempparivaate on voinut olla tämän vuoden inhokkivaate. Viime vuonna pakatessasi sitä talvisäilöön, mietit että käytät sitä tänä vuonnakin yhtä paljon, mutta kas kummaa, se ei olekaan päässyt käyttöösi kertaakaan tänä talvena. Sen tuomio on pois!

 

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Kietaisupaitsikka eri vartalotyypeille

Jos sinulla on vyötärö eli olet vartalomalliltasi A tai X, niin tämä kietaisupaitsikka on sinun. Jos olet vartalomalliltasi H tai Y, niis sovita nimenomaan tätä kietaisupaitaa. Tämä kietaisupaitsikka voi olla myös sinun paitasi. Syy on se, että paidan helmaosa levenee alaspäin ja tekee H ja Y vartalomallille pyöreähkön lantion. Jos paita olisi kapea lantion kohdalta, näyttäisi H ja Y:n vartalo suoralta. Jos olet vartalomalliltasi O, tämä kietaisupaitsikka ei ole sinun paitasi.

Katsokaa kietaisupaitsikan hihoja! 

 

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Valkoisten vaatteiden kanssa tulee kiinnittää erityisen tarkasti huomiota alusvaatteisiin. Alusvaatteet ovat muutenkin sellaisia, että jos ne eivät tunnu hyviltä päällä, niitä ei pue päällensä toista kertaa, eikö näin ole? Valkoiset alusvaatteet näkyvät valkoisten vaatteiden läpi. Beiget ja hailakan rosat eivät näy. Tiukoissa housuissa kannattaa katsoa peruutuspeiliin, että alushousujen saumat eivät pullota kinkun kohdalta.

Nämä valkoiset housut € 139,00 ovat jerseytä eli ne ovat päällä kuin jumppahousut, venyvät ja pehmoiset. Pidän housujen edessä olevista kultaisista vetoketjuista. Sivutaskut tekevät housuista rennot. Housut ovat kapeat, mutta eivät kuitenkaan sukkahousumaiset päällä. Konjakit puukkarit € 149,00 sopivat tähänkin asuun, mihinkä ne eivät nyt sopisi… Olethan nähnyt ne myös Monican jaloissa, jos et niin löydät ne täältä.

 

Vyötäröä korostava kietaisupaitsikka

Tämä kietaisupaitsikka € 99,95 kuuluu minun tämän kevään lempparipaitoihin. Olen yhdistänyt sen myös repaleisiin farkkuihin. Kietaisupaitsikkaa löytyy koot 34-42 ja minulla on päälläni koko 34. Löydät repaleiset farkut täältä ja täältä.

Ihan mahtavasti tullut kommentteja maanantain väripostaukseen. Tulee vaikeata päättää, kuka on voittaja ja saa palkinnoksi yhden seitsemästä asusta! Jos et ole vielä kommentoinut, mikä asu on mieleisin, niin käy heti kommentoimassa! Pääset blogitekstiin tästä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *