Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


30.3.2018 |

Kevään väriviikko: Beige

Väriviikon neljäs väri on beige. Beige on rauhallinen, hillitty, hienostunut ja toimii usein sivuvärinä pukeutumisessa. Löytyy naisia, jotka rakastavat beigeä (minä) ja sitten niitä, jotka eivät pukisi sitä päällensä missään nimessä, koska se ”tekee minut värittömäksi”.

Beige väri on haastava, koska yläosissa se on kasvoja vasten ja alaosissa se on ihon värinen. Juuri beigessä värissä oikeiden värisävyjen löytäminen itselleen on tärkeää!

 

Kevään väriviikko: Beige

Mekkoasu

Apua, kun tämä mekko on i-h-a-n-a! Pohjaväri mekossa on harmaanbeige ja kukissa on rosan eri sävyjä ja vihreää. Nämä värit ovatkin kauniita beigen kaveriksi. Leveä satiinivyö vyötäröllä tekee asusta vieläkin juhlavamman. Persikan sävyinen jakku kruunaa asun, samoin sävy sävyyn mekon kanssa olevat korkkarit.

Mekko on juhlava ja soveltuu kauniisti kesän juhliin niin nuoremmalle naiselle kuin aikuisellekin naiselle. Mekkoon voi pukea myös ohuen huivin harteille. Joko harmaanbeigen, joka olisi todella tyylikäs tai sitten kukkien sävyisen.

 

Kevään väriviikko: Beige

Beigen sävyt on helppo jaotella joko keltapohjaisiin tai harmaapohjaisiin sävyihin. Liian keltapohjaisista beigeistä ei tykätä, ne tekevät kasvoista tunkkaiset. Beige, joka vivahtaa aavistuksen harmaaseen, on parempi usealle naiselle kasvoja vasten.

Beige väri on helppo väri yhdistää siniseen, mustaan, valkoiseen, punaiseen eli ihan mihin vaan. Beige on pehmoisempi sävy eikä muodosta liian suurta kontrastia vahvojen värien kanssa kuin valkoinen.

 

Kevään väriviikko: Beige

Kevät ja syksy

Tässä postauksessa kerroin, että ihmiset jaotellaan hiusten, silmien ja ihon värisävyjen mukaan neljään eri vuodenaikaan. Postauksessa kerroin kylmistä värisävyistä eli kesästä ja talvesta. Nyt kerron teille lämpimistä värisävyistä eli keväästä ja syksystä.

Kevät

Kevät ihmisen iho on kullankeltainen, kermanvaalea tai persikanbeige. Hänellä on vihreänharmaat tai siniset silmät. Hiukset ovat vaaleat tai maantienharmaat. Kevät ihmisellä voi olla myös pisamia.

Kevät ihmiselle sopii pehmoiset ja kirkkaat sävyt, mutta ei liian kylmät sävyt. Ne säästämme kesä ihmisille. Kevät ihmisen korut ovat kullanvärisiä koruja.

 

 • Kukkamekko € 179,00 koot S-XL
 • Jakku € 119,95 koot 34-44
 • Olkihattu € 59,00
 • Korkkarit € 89,90 koot 4-7

 

Kevään väriviikko: Beige

Minä olen kevät ihminen. Minulla on keltapohjainen iho, pisamia, maantien väriset hiukset ja vihreänharmaat silmät. Hiukseni kellertävät helposti. Pidän siitä, että ne ovat aavistuksen kylmän sävyiset, koska liian keltaiset hiukset saavat kasvoni näyttämään tunkkaisilta ja likaisilta.  Voitko kuvitella, että olen ollut ihan tummahiuksinen, kuten Gabi, 15 vuotta elämästäni! Nyt se ajatus tuntuu oudolta, mutta silloin viihdyin hiuksissani. No, olin silloin 15 vuotta nuorempi kuin nyt eli ihon sävy oli eri kuin nyt.

 

Kevään väriviikko: Beige

Housuasu

Olen kirjoittanut postauksen ”Aikuinen nainen ja repaleiset farkut”, jossa käsittelin ikään liittyviä asioita. Samassa postauksessa kysyin, voiko mielestäsi aikuinen nainen pukeutua repaleisiin farkkuihin? Vaatteissa ei ole ikärajaa, mutta tyylikkyys edellä mennään AINA.  Kun puetaan päällemme vaikkapa nämä repaleiset farkut, niin yläosaksi valitaan jotain klassista ja naisellista. Kun puetaan päälle lyhyempi mekko, on mekon oltava umpinainen kaulasta ja mielellään myös hihallinen. Asuista tehdään vastakohtia ja tämä on avain tyylikkyyteen.

Beige klassinen viskoositoppi, beiget puukkarit, pellavahuivi ja ennen kaikkea pitkä, vaalea takki hanskoineen tekevät asusta tyylikkään. Kuten huomaat, asussani ei ole mitään muuta katseenvangitsijaa, kuin repaleiset farkut.

Tuossa vanhemmassa blogitekstissä kerron, että en pukisi päälleni repaleisempia farkkuja kuin minulla siellä on. Nyt otan sanani takaisin, koska nämähän ovat repaleisemmat kuin ne siinä postauksessa olevat ja rakastan näitä farkkuja! Pääset blogitekstiin tästä.

 

Kevään väriviikko: Beige

Syksy

Syksy ihminen on lämmin ja hänen värejään ovat ruskea, beige, poltettu oranssi, sinapin keltainen ja  vihreä eli kaikki värit mitkä näet syksyisessä luonnossa. Myös syksy ihmisen ihonväri on keltainen eli lämmin ja hänellä on ruskeat tai vihreät silmät. Hiuksissa voi olla punertavuutta ja lämpöä. Kaikki murretut sävyt ovat syksy ihmisen värejä. Kultakorut ja puukorut ovat syksy ihmisten koruja.

Olen huomannut, että kaikista väri ihmisistä syksyn ihmiset ovat tarkoimpia vaatteidensa sävystä. Välillä on haastava löytää syksy ihmiselle oikeita sävyjä. Oranssia ja sinapin keltaista, lämpöisinä sävyinä ei ole mallistoissa ihan joka syksy. Ruskea on poistunut sinisen myötä mallistoista viime vuosina kokonaan. Mustaa väriä syksy ihminen ei päällensä pue. Mutta iloisena asiana voin mainita, että beigen sävyt ja luonnonvalkoinen pyörii mallistoissa läpi vuoden ja ne sävyt ovat loistavia syksy ihmiselle.

 

Kevään väriviikko: Beige

Kevään väriviikko: Beige

Rakkaalla lapsella on monta nimeä

Tällä meidän nelijalkaisella lapsella on monta nimeä, ihan kuin kaikilla rakkailla ihmisillä ja eläimillä. Valoraa kutsutaan mm. Valtsuksi, joka onkin muodostunut sen ykkösnimeksi. Minä keksin sille nimen Kanelipulla, kun se yksi päivä nukkui kerällä sohvalla ja näytti auringonvalossa niin herkulliselta pullalta. En ole syönyt pullaa, en edes osaa sanoa koska, niin kanelipulla taisi olla silloin mielessäni:)

Kanelipulla on loistava rekvisiitta moneen asuun 🙂 

 

Kevään väriviikko: Beige

 • Luonnonvalkoinen pitkä takki € 219,95 tiedustelut DOPP Helsinki 040-195 2113
 • Beige toppi € 39,95 koot 34-44
 • Vaaleat ”rikkinäiset” farkut € 139,95
 • Farkunsininen huivi € 69,00
 • Nahkahanskat € 79,00
 • Puukkarit € 139,00

Kuuluuko beige väri sinun vaatekaappiisi?


1 kommentti

 1. Jaana sanoo:

  Wau mikä kaunotar olet kukkamekossa ja seuraavassa kuvassa hyppäät repaleisiin farkkuihin ja nekin pukevat sinua.
  Olet oikea kameleontti ja stailuksen mestari.
  Mietin juuri tänä keväänä, että voiko ikäiseni nainen (50v) käyttää repalaisia farkkuja ja sinä todistit sen, että voi.
  Kun vaan muistaa muuten olla chic.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *