Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Merinoneuleet 2/2 – tasaraitaa!

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Tiistaina esittelin teille kietaisuneuleen kevään pirteissä väreissä. Nyt esittelen teille kaksi tuotetta meidän kestosuosikeissa eli raidoissa. Miten se raita tuokaan mielen niin hyvälle fiilikselle ja kesän tuntu on käsin kosketeltavissa.

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Tämä asu on niin minun lemppari! Reipas ja iloinen, nuorekas ja klassinen, mutta täysin ajan hengessä!

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Kietaisuneule, paitsikka, housut

Kietaisuneule on ihan sama neule kuin tiistain postauksessa. Löydät postauksen täältä.

Neuleessa on luonnonvalkoinen/sininen väriraita yhdistelmä. Yhdistin neuleeseen valkoisen Molly paitiksen ja vaikka paitis on vitivalkoinen ja neuleen raita on luonnonvalkoinen, ei se minun silmääni häiritse. Se itseasiassa hivelee silmiäni 🙂

Molly paitsikka ei irvistä edestä rinnan kohdalta, koska siinä ei ole nappeja. Molly on pehmoista ja ohutta stretchiä eli se sulautuu hyvin kaikkien alle. Hihansuissa on ihana fyrrykantti ja kauluksessa on pieni pystykaulus.

Päälläni olevat tummansiniset nilkkahousut ovat nämä meidän suosikkihousut! Olen kertonut niistä useasti, joten löydät postauksia housuista täältä, täältä ja täältä.

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Takki  ja lenkkarit

Tikkitakin esittelin teille jo ”Mielikuvitusmatkallani lämpöiseen”, jonka löydät täältä. Olen pitänyt omaa takkiani muutamia kertoja ja olen siihen tosi tyytyväinen. Se on kevyt ja helppo heittää päälle. Siinä on isot taskut, jonne mahtuu avaimet, kännykkä ja hanskat. Itselleni isot taskut ovat tärkeät, koska minulla on aina mukanani Valoran lisäksi paljon tavaraa.

Jalassani on valkoiset lenkkarit, jotka ovat niin hyvät jalkaan. Lauseeni on usein”hyvät jalkaan”, mutta olemme niin tarkkoja että meidän kengät ovat mukavia. Me emme huoli huonoja kenkiä myytäviksi. Blue on Bluen lenkkareissa on 4 cm korkea sisäpohja ja nauhat edessä, joissa on kiva hopeanvärinen ”lukko”. Meillä oli viime syksynä samoja lenkkareita, muissa eri väreissä ja itselläni on sellaiset mustat. Olen käyttänyt niitä ihan hurjasti, ne sopivat ainakin minun jaloilleni.

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Tunika/mekko

Itselleni tämä on liian lyhyt mekoksi, joten puin sen tunikana farkkujen kanssa. Malli on hieman slimmattu, kuten huomaat. Nyt ei kyseessä ole löysä tunika vaan siro ja sievä. Tunikassa on täyspitkät hihat ja ympyrä kaula-aukko, joka ei ole iso. Tunikaa löytyy myös yksivärisenä sinisenä.

 • Menovilla tunika € 119,00 koot XS-L

Minulla on tunikasta päälläni koko S.

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Kirjoitin raidoista blogipostauksen ”Lihottaako raita” vajaat 4 vuotta sitten. Huoh, mihin se aika menee….Lue blogiteksti täältä! 

 

Merinoneuleet 2/2 - tasaraitaa!

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.

Voit tilata tuotteita myös Doppshop verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.

 

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Löytyykö vielä sitä raidallista kietaisu-paitaa? Pakko tulla hakemaan.

  • Hei Erika! kaikki loppu! Lisää tulee 4.viikon päästä:) Laita viestiä liikkeeseen shop@dopp.fi niin ilmoitamme sinulle kun niitä on saapunut. Kata

 2. Toi eka raitasetti-niin mun juttu että voi että! Todellinen turvasetti.IHANA!

  • Hei Alma ja kiitos kommentistasi:) Eikö olekin ihana! Niin turvallinen mutta niin style:) Ihanaa tulevaa viikonloppua, Kata

 3. Hei,
  Tuo raitainen kietaisuneuleja valkoinen paitis ja tummansiniset housut 🙂 Niin minun tyylinen asu ja niin tyylikäs ja raikas :).

  • Hei Sisko ja kiitos viestistäsi:) se on raikas ja ihana asu! Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

 4. Tuo paitsikka löytyykin jo kaapistani. Kaunis?Sen materiaali on mukavan ohutta ja pehmeää. Tuleekohan/onkohan muita värejä?

  • Hei Kirsi ja kiitos kommentistasi:) Voi paitsikkaa ei ole nyt tehty kuin valkoisena. On kyl ihanan ohut ja pehmeä. Katsotaan ja toivotaan että tekisivät muissakin väreissä. Mukavaa viikonloppua, Kata