Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Tässä on hyvä ystäväni Riitta. Tutustuin Riittaan 18 vuotta sitten, kun avasin Vaasan liikkeemme. Riitta toimi silloin ja toimii edelleen naisten vaatteiden myyntiedustajana. Meillä oli Riitan kanssa heti yhteinen sävel työnteossa. Olemme kumpikin nopeita, emme jahkaile turhia ja meillä on samanlainen maku. Arvostan Riittaa, että hän ei myyntiedustajana tuputa tavaraa eikä loukkaannu, vaikka emme aina jotain hänen edustamiaan tuotteita ostakaan liikkeisiimme. Hän ymmärtää, että vastuu ostetuista tuotteista on kauppiallaa ja että me tunnemme asiakkaamme ja tiedämme, mitä he haluavat ja mitä me haluamme heille myydä.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Pyysin Riittaa housumalliksi, koska Riitalle sopii housut:) Ja niitä hän käyttääkin. Montaa kertaa en Riitan päällä viimeisen kymmenen vuoden aikana ole mekkoa nähnyt.

Tämän postauksen ideana on näyttää teille yksi ja sama housu kolmessa eri värissä kolmeen eri tilaisuuteen. 

Tilaisuudet ovat

  • Vapaa-aika: rosat housut
  • Työ: tummansiniset housut
  • Iltameno: vihreät housut

Näiden värien lisäksi housuja löytyy luonnonvalkoisina ja mustina.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Vapaa-aika: Rosat housut

Nämä rosat housut ovat herkut! Rosa sävy on niin oikea sävy, kuin olla ja voi. Koska kyseessä on vapaa-aika, puimme hänelle hopeanharmaat tennarit (145,00) jalkaan. Rennossa takissa (149,00) on etuosa vanua ja hihat sekä takaosa ovat paksua trikoota. Sinisen viskoosipellava t-paidan värit (54,95), rosa ja punainen yhdessä, tuovat asuun särmää. Rosa ohut 100 % villahuivi (69,00) ja iso kassi (45,00) vetoketjulla heitetään olalle ja ihanan raikas vapaa-ajan asu on valmis.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Housut

Nämä housut (139,00) ovat meidän kaikkien työntekijöiden lempihousut. Matsku on kiva, se on hieman liukas ja siihen ei tartu lika eikä pöly. Housut loppuvat nilkkaluun päälle tai sen yläpuolelle riippuen naisen pituudesta. Yleensä housut, joissa on sivutaskut eivät sovi lanteikkaalle naiselle ja taskut aukeavat ja pullottavat ikävästi. Mutta näissä housuissa sitä vaaraa ei ole. Se johtuu siitä, että taskut on tuotu edemmäs eli lähemmäksi etuvetoketjua. Löydät postauksen näistä housuista myös täältä!

Nämä housut istuvat sekä lantteikkaalle että suorahkolle vartalotyypille, mikä on harvinaista.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Jakkua löytyy rosan lisäksi luonnonvalkoinen ja tummansininen sekä pallopaitaa löytyy beige.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Työasu: Tummansiniset housut

Riitan työhön kuuluu myös matkustus eli autossa istuminen. Tällöin vaatteiden tulee olla sellaisia, että ne eivät rypisty. Niiden on näytettävä hyviltä, kun hän menee tapaamaan asiakkaitaan istuttuaan jopa 500 km autossa. Siksi valitsin tummansiniset housut Riitalle työhousuiksi, etteivät niissä eivät pienet rypyt näy samallalailla kuin vaaleissa housuissa. Helppohoitoinen viskoositoppi (55,95) sopii myös teemaan hyvin ja tyköistuva, vuorellinen rosa jakku (149,00) tekee asusta asiallisen. Jakku kannattaa ripustaa auton taakse koukkuun matkan ajaksi, jotta se pysyy siistinä. Jalassa Riitalla on tummansiniset Supergan kangastennarit (79,00), joilla hän jaksaa olla koko päivän. Farkunsininen huivi (69,00) ja siniset ajohanskat (79,00) viimeistelevät Riitan työlookin.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Riitta on  170 cm pitkä. Hän käyttää alaosana kokoa 38 ja yläosana kokoa 36-38. Eli hän on vartalotyypiltään A-mallinen, yläosa on hieman kapeampi kuin lantio. Riitta tykkää käyttää huiveja ja ne sopivatkin hänen vartalotyypilleen hyvin. Runsas huivi tuo ylävartaloon hieman enemmän massaa ja tasapainottaa näin vartaloa. Olen kirjoittanut eri vartalotyypeistä omia postauksia pukeutumisvinkkeineen ja A-vartalotyypin postaukset löydät mm. täältä ja täältä.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Iltameno: Vihreät housut

Iltamenoihin eli illalliselle miehensä kanssa, Riitta valitsee päällensä vihreät housut. Joku näkee tämän vihreän värin harmaana, mutta väri on hailakan vihreä. Kuviollinen silkkitoppi (139,00), jossa on ripaus rosaa, sopii loistavasti vihreiden housujen kanssa. Topissa on pieni hiha, joten nahkatakin voi jättää narikkaan. Nahkatakissa (339,95) on kaunis vaalea sävy ja se on helppo pukea niin housujen kanssa kuin mekkojenkin päälle.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Neuloslaukussa (69,00) on kevään värikartta. Näissä laukuissa on niin pitkä olkahihna, että sitä voi kantaa olan yli eli cross overina tai joko pitkällä- tai lyhkäisellä ketjulla olalla. Riitalla on uudet Gaborin helmenväriset korkkarit jalassa (89,90), joissa on soft pohja. Se tarkoittaa sitä, että päkiöiden alla on pehmoinen geeli, joka vaimentaa kävelyä. Korkkareita löytyy sekä 5 cm ja 7 cm koroilla.

Riitta on enemmän tennarinaisia kuin korkkarinaisia, mutta välillä on virkistävää pukea naiselliset korkkarit jalkaan.

 

Yksi ja sama housu kolmeen eri tilaisuuteen

Kiitos Riitta, kun suostuit housumalliksemme, vaikka kerroit että et viihdy kameran edessä:) Voin luvata, että siihenkin tottuu ja sinähän olit loistava malli!

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Ihanat ja niin keväiset asukokonaisuudet. Minäkin pidän kovasti omasta setistäni;). Kiitos loistavasta palvelusta.

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Sinun setti oli aivan 10 plus! ja se rusehtava merinovillainen kietaisu oli IHANA sinulle! Kiitos kun kävit, Kata