Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tämä kepeä vanutakki on saapunut!

Tämä kepeä vanutakki on uudistettu versio kevytvanutakeista. Siitä on vuosia, kun ne saapuivat markkinoille isolla rytinällä ja ei kestänyt kauaa, kuin niitä sai joka tuutista. Niitä löytyi kalliilta merkeiltä ja niitä sai marketeista. Nyt niiden suosio on hieman hiipunut, paitsi pitkät kevytvanutakit ovat edelleen suosittuja. Ne ovatkin lämpöisiä ja niillä menee koko talven, jos ei tule kylmää talvea.

 

Vanutakkia löytyy tummansinisenä, joka on päälläni sekä oranssina, jonka löydät kun scrollaat blogia alemmaksi. Takkien koot ovat 34-44 ja hinta on € 119,95. Minulla on päälläni koko 36.

 

Tässä uudistetussa vanutakissa on neuloshihat ja sivukaistaleet. Muuten se on kevytvanua. Takissa on isot nepparit edessä ja pieni pystykaulus. Tämä soveltuu keväästä syksyyn ulkotakiksi ja nyt olen käyttänyt sitä sisätakkina juuri näiden tummansinisten Nica housujen kanssa € 99,95 koot 34-46.

 

Mistä tietää, että kevät on tulossa? Raitaisista vaatteista kaupoissa! Niin myös meillä. Punainen, sininen ja valkoinen ovat ihanan raikkaita värisävyjä mustan talvikauden jälkeen.  Tämä raitaneule € 75,95 on viskoosi/polyesteriä ja se on mukava päällä. Malliltaan paita on suora ja siinä ei ole avonaista kaula-aukkoa. Paidan koot ovat 34-44 ja pallohuivia löytyy tummansini- ja punapohjaisena € 22,95.

Raidat ja pallot ovat kevään merkki!

 

Minulla on tarkoitus kantaa isossa kesäkassissani tätä vanutakkia koko kesän. Tämän voi pukea minkä päälle tahansa kun on tarvis. Kuinka monta kertaa olen lähtenyt kesällä pelkällä mekolla ja illalla meinannut jäätyä pystyyn kun aurinko laskee tai rupeaa tuulemaan.

 

Roomassa kävelin väripilkkuna muiden mustatakkisten seurassa tällä oranssilla takilla. No, ainakaan mieheni ei kadottanut minua, kun näki aina missä vaimo liikkuu:) Lisää kuvia tästä oranssista takista ja Roomasta löydät täältä.

 

TallennaTallenna

TallennaTallenna

TallennaTallenna

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset