Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Koska se kevät ei vielä sieltä kohisten tullutkaan, niin vielä on neuleiden aika. Täytyy kyllä sanoa, että monen monta kesäkuuta ollaan neuleihin pukeuduttu. Voi apua, se viime vuoden juhannus! Lämpöä oli noin +8 astetta, vettä satoi vuorokauden putkeen, sähköt olivat poikki muistaakseni 14 tuntia, vieraita oli reilusti yli 20 isossa huvilassamme, jota lämmitimme takalla. Nyt tapahtuma kuulostaa koomiselta, mutta silloin olivat vitsit vähissä.

 

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Hame

Minulla on päälläni sinivalkoinen kietaisuhame. Olen esitellyt hameen jo Instagramissa, mutta koska se on minun lempihameeni, niin haluan esitellä sen vielä täällä.
Hameessa on klassinen kietaisumalli. Hame aukeaa ihan täysin ja siinä on vyötäröllä pitkät nauhat, jotka sidotaan vyötärön ympärille. Hameessa on viehättävä fyrrykantti helmassa. Hame on 100 % viskoosia ja minusta on ihanaa, kun se ei rypisty. Minulla on hameesta koko 36.

 

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

  • Keltainen slingback € 150,00

 

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Hapsukorvikset

Nämä ovat niin ihanat! Korvakorut on valmistettu Suomessa, Inarissa. Raisa on poromiehen vaimo ja pienten lasten äiti, joka ”pitää perheen vaatteissa” eli tekee käsitöinä mm. lakkeja, sukkia, käsineitä ja karvakenkiä. Myös korut ovat vieneet Raisan sydämen ja lähinnä nämä poronnahka korvakorut. Kerroin Raisalle, mitä me haluamme ja valitsimme nahat sekä värit ja Raisa teki  meille myyntiin nämä 10 cm hapsukorvikset. Nämä ovat niin taidokkaasti tehty ja niitä löytyy sekä kullan- että hopeanvärisellä lukolla. Raisalla on myös yritys Reindeer family and workshop. He tarjoavat matkailijoille kotivierailuja, jonka aikana matkailijat voivat osallistua myös työpaja-toimintaan tekemällä itselleen erilaisista luonnonmateriaaleista matkamuiston.

Laskin juuri, että DOPPin verkostossa on Raisa mukaanlukien kuusi-seitsemän yksinyrittäjänaista, joilta ostamme palveluita. Juuri tämä on muiden naisyrittäjien tukemista ja olen ylpeä siitä, että saamme tehdä heidän kanssaan yhteistyötä.

Pidän naisenergiasta! Toisten naisten tukeminen ei ole itseltä pois vaan siitä saa hyvää mieltä ja energiaa. Ostamalla palveluita/tuotteita yksinyrittäjiltä tai yrittäjiltä yleensäkin tuet heitä ja mahdollistat heidän luoman työpaikan.

 

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Merinovillainen kietaisuneule

Merinovilla on ohutta ja hengittävää materiaalia. Sen ei pitäisi kutittaa, mutta silti olen kuullut että joitakin se kyllä kutittaa. Kietaisuneule on loistava toppien ja kauluspaitojen päälle. Se sopii hameiden ja housujen kanssa sekä myös mekkojen päälle. Sen lyhyys on juuri sen valttikortti, se on helppo yhdistää moneen. Kietaisuneuletta löytyy keltainen, oranssi, musta, hailakka rosa ja beigemeleerattu. Hyviä ja käyttökelpoisia värejä kaikki. Löydät rosan kietaisuneuleen täältä ja beigen  täältä.

  • Kietaisuneule blusbar € 119,00 koot S-L

 

Merinoneuleet 1/2 ja naisyrittäjäenergiaa

Tuotteet löytyvät DOPP Helsingistä.
Tuotteita voi tilata myös Doppshop verkkokaupastamme tai meilillä shop@dopp.fi.

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hame on ihana mutta kokoni 36 näyttäisi olevan loppu. Tuleeko sitä mahdollisesti lisää?

    • Hei Maili ja kiitos kommentistasi:) Ei valitettavasti tule lisää, koska varastossa hametta ei enään ole koossa 36. Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Maria ja kiitos viestistäsi:) Kiitos, se on kyllä ihana! Mukavaa päivää, Kata