Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muotibrunssi ja doppwoman mekkomalliston lanseeraus! (Täynnä!)

Muotibrunssi ja doppwoman mekkomalliston lanseeraus!

Järjestämme  Muotibrunssin juuri teille ihanat asiakkaamme ja lukijamme!
Tilaisuus alkaa lauantaina 30.3.klo. 9.00 ja ohjelmassa on kattava Hotel St´Georgen brunssi juomineen sekä muotinäytös, jossa esittelemme kevään ja kesän muotia. Näytöksen silmä- ja aurinkolasit tulevat Walter Optiikasta.

Viimeiset puoli vuotta olemme Gabin kanssa suunnitelleet ja toteuttaneet omaa vaatemallistoamme nimeltä doppwoman. Ensimmäinen mallistomme on mekkomallisto, joka tulee myyntiin välittömästi Muotibrunssin jälkeen DOPP Helsinkiin ja Doppshop verkkokauppaamme. Olemme hyvin jännittyneitä ja onnellisia mallistostamme ja täytyy myöntää, että myös ylpeitä!

Ilmoittaudu Muotibrunssille heti, koska nopeat vievät paikat. Laita ilmoittautuminen meilillä osoitteeseen event@dopp.fi. Laitamme sinulle tilinumeron, johon Muotibrunssin hinnan eli € 20,00 saa maksaa. Kun suoritus näkyy tilillämme, on sitova ilmoittautuminen suoritettu.

Olemme erittäin tyytyväisiä, että saimme Muotitapahtuman järjestettyä juuri Hotel St´Georgen Wintergardenissa, se on ihan superupea paikka Yrjönkadulla kadunkulman päässä liikkeestämme.

Tervetuloa muodin ykköstapahtumaan Helsingin ykköspaikassa! ja muista ilmoittautua heti, jos haluat olla mukana DOPPin Muotibrunssissa!

Kata&Gabi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tuleeko ilmoittamisesta kuittaus? Kaksi kpl haluaisin.
    T. Erika Lindqvist

    • Hei Erika ja kiitos viestistäsi. Olet saanut vastauksen aamupäivällä meiliisi. yst. kata

  2. Tarjoan myös tyttärelleni Susanna Yrttimaa-Verno,
    Jos mahdollista, elimaksan molemmat!

    • Hei Maire! Ilmottautumisesi on huomioitu meilin kautta ja lähetetty maksutiedot. Tervetuloa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.