Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Kesän 2020 Fashion Show myös videolla!

Tervetuloa seuraamaan DOPP:in Fashion Showta, jossa esittelemme kesän 2020 muotia. Löydät videot Insta TV:stä täältä ja Facebookista täältä. Tässä tuotteet myös kuvina.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tarkemmat tiedot tuotteista löydät Doppshop verkkokaupastamme. Pääset suoraan tuotteen verkkokauppaan, kun klikkaat pinkkiä tekstiä.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

 1. Hei! Tuo Quil haalari näyttää tosi hauskalta, siisti mutta rento. Voisi sopia moneen menoon. Mitä materiaalia haalari on?

 2. Kesäisiä ihania asukuvia, ladyt kuin huippumallit ja pian siirryn katselemaan Doppin muotishowta. Ihanaa!!!

  Kata olet kyllä stailauksen mestari ja Gabi täydentää sinua napsimalla hyviä fotoja, välillä toimien kuvien kauniina mallina, mutta luulenpa miehesikin olevan mukana tässä kaikessa touhussa. Vai olenko väärässä?

  Taas pää pyörällä ja pakko muhittaa ajatuksia mitä oikein itselleen haluaa tai oikeastaan tarvitsee.

  Olette te Kata ja Gabi kyllä Doppin tehotykit, kun jaksatte meitä Doppilaisia hemmotella näin. Upeaa!!!

  • Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Kiitos, ihana kommentti 🙂 Mies ei ole kyllä mukana meidän touhuissa. Katselee takaa vasemmalta ja joskus kommentoi jotain, mutta aika harvoin 🙂 Silloin kun Gabi ei ole maisemissa, niin hän nappaa kuvat. Toki kummatkin kun yrittäjiä olemme, niin olemme toistemme henkisenä tukena, mutta hoidamme omat tonttimme itse. Videoita on hauska tehdä, koska niissä tuotteet tulevat hyvin esille. Aurinkoista viikkoa, Kata

 3. Kiitos aivan valloittavasta ja viihdyttävästä esityksestänne! ?Oli mukava päästä seuraamaan muotinäytöstä aitiopaikalta. Ihania ja inspiroivia asukokonaisuuksia oli taas monta. Ja kivoja kenkiä; lenkkarit ja mustat sandaalit näyttivät niin hyviltä ja mukavilta! Mukavaa kesäpäivää teille! ☀️?

  • Kiitos Marja kommentistasi! Ihanaa kun tykkäsit :))) Mahtavaa, että asuissa oli sellaisia mistä pidät. Aurinkoista viikkoa, kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.