Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


2.6.2020 |

”Mustat päivät”: Carma ja Anna

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Meiltä löytyy niin ihania mustia tuotteita, että päätimme pitää ”Mustat päivät”, jossa esittelemme nimensä mukaan mustia asuja. Vaikka talvella monen pääväri on musta, niin se on myös kesällä ihan kymppi väri! Mikä näyttää paremmalta päivettynyttä ihoa vasten kuin musta mekko?

Ennen käytin paljon enemmän mustia asuja kuin viime vuosina. Aina kun puen ylleni mustaa, niin huokaan ”voi on se musta niin tyylikästä!

 

"Mustat päivät": Carma ja Anna

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Vinkki

Suuremmaksi osaksi paitamekoista jätämme napit kauluksesta auki. Laita ne seuraavalla kerralla kiinni kun puet takkimekon päällesi. Koko lookki muuttuu ja yksi hauska vinkki on se, että pujota erillinen nauha kauluksen alta ja sido se rusetille. Vaikkapa tämän mekon vyön voisi sitoa kaulusten alle ja laittaa rusetin. Veikeä idea, eikö vain!

Erillisen nauhan voit ottaa vaikkapa rusettikauluspaidasta, jos sinulla on sellainen, ja nauhan voi irroittaa tai yksittäistä nauhaa voi ostaa ompelu- ja askarteluliikkeistä

 

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Carma takkimekko

Carma takkimekossa on luonnonvalkoinen pohjaväri ja pallot ovat mustia. Takkimekossa on laskeutuva ja vilpoinen viskoosi materiaali. Takkimekkoa voi käyttää kaikki napit kiinni eli mekkona, mutta minä jätin alaosasta napit auki ja puin Carman alle Anne Summer housut.

Takkimekossa on lyhkäiset hihat. Carma on hieman vartalonmyötäinen vyötärölle saakka, missä on poikkileikkaus ja vyötärön jälkeen helmaosa levenee maltillisesti alaspäin.

Minulla on päälläni takkimekosta koko 36. Se on minulle hieman väljähkö, koko 34 olisi ollut minulle parempi koko, mutta menee tämäkin koko varsinkin kun viskoosissa kannattaa ottaa huomioon mahdollinen muutaman prosentin kutistumisvaara. Mekon mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

 

"Mustat päivät": Carma ja Anna

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Anna Summer

Anna Summer housut ovat juuri sellaiset housut, jotka puetaan mekkojen ja tunikoiden alle. Niissä ei ole taskuja eikä vetoketjua vaan niihin yksinkertaisesti hypätään 🙂 Vyötäröllä on leveä kuminauhakuja ja housut joustavat mukavasti. Kangas on takuuvarmaa ”pese ja pidä, älä silitä”. Reiden keskellä on vertikaalinen poikkisauma, joka kaventaa reiden linjaa. Etusauma on aina hyvä jippo.

Mustan lisäksi Anna Summer housuja löytyy valkoisina ja kittinä. Housut ylettyvät nilkkaan eli ne ovat 27″ pitkät. Lue verkkokaupassamme miten suosittelen valitsemaan housuista oikean koon.

PS. Jos haluat hauskan setin, niin pue Carma mekon alle saman sarjan Chana pallohousut täältä

 

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Cetrona pellavaneule

Pellavaneuleet ovat olleet kevään hittituote ja ovat edelleenkin. Pellavaneule on juuri oikeanlainen neule kesään, kun säät ovat vaihtelevia. Pellavaneuleessa on kaunis O-kaula-aukko, vajaamittaiset hihat ja malliltaan neule on suora ja ylettyy lantiolle.

Muistatko kun näytin tässä postauksessa, kuinka neuleen voi laittaa hieman mekon vyön sisälle, niin se pysyy pussimaisena eikä roiku tylsän näköisesti? Myös tässä asussa käytin sitä kikkaa 🙂

Cetrona pellavaneuletta löytyy mustan lisäksi valkoinen, vaaleansininen ja beige.

 

"Mustat päivät": Carma ja Anna

Saimme kauniita valkoisia pioneja ihanalta asiakkaaltamme, kiitos!

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Upean tyylikkäitä settejä ja niin monikäyttöisiä. Takkimekko taipuu vaikka mihin. Nauhavinkki oli todella mainio. Takkimekon ilme muuttuu taatusti eikä aina tarvitse vain vyötä vaihdella.

  Pellavaneule on fiksu valinta kesällä. Pukevampi kuin t-paita ja antaa siistimmän vaikutelman.

  Anna Summer housut ja sandaalit kruunasivat postauksen. Miksei ne pallohousutkin kävisi? Ilme olisi taatusti sähäkkä.

  Ihana korilaukku. Löytyykö sitä Doppista? Pionit taatusti piristi Katan päivää ja olivat paikallaan. Olet ahketoinut Gabin kanssa koko korona kauden kannatellen meitä Doppilaisia etätöissä eteenpäin. Mikään ei ole mukavampaa kuin aloittaa päivä lukemalla Doppin uusi postaus, ihan huippua.

  Katalle kyllä sopii hiukset juuri tuolla tavalla laitettuna, mitä kuvissa on. Sinulla on niin hyvä profiiili ja kasvon luusto, että ne vaan korostuu kauniisti esiin. Ihania kuvia ja ilo tarttuu kuvien välityksellä. Harmi ettei pionien tuoksukin välity.

  Oma musta päiväni (mielen sekä vaatetuksen) kirkastui postausta lukiessa, että päivällä taidan vaihtaa yläosan oranssiin neuleeseen. Huomenna jos aurinko paistaa onkin valkoisempi ja valoisempi päivä, toivottavasti.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja kiitos kommentistasi 🙂 Voih, korilaukusta unohdin vallan mainita postauksessa! jep, se on meiltä ja hintaakaan en muista kotisohvalta ulkoa, mutta reippaasti alle € 100,00 on. Kiitos, ne hiukset meni sinne tällä kertaa vahingossa, kun avasin ponihännän:) Mitä pahempi hair day, sen parempia kampauksia saa. Puhtaaseen ja liukkaaseen hiukseen kuin ei saa mitään tolkkua ennenkuin siihen on spreijannut kilon hiuslakkaa…Pionit olivat ihania ja kiitos myös sinulta saaduista kukista 🙂 On meillä vain mahtavia asiakkaita! Mukavaa viikkoa ja huomenna taitaa olla lämpöä luvassa 🙂 Kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Huomenta, kylläpä on jälleen tyylikästä settiä! Itsellä olisi hankintalistalla valkoiset housut, musta mekko ym. Ym. Mutta onkohan siellä enää mitään jäljellä, ennenkuin pääsen Helsinkiin saakka tulemaan??? 😎 Iikkistä!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Ihana kuulla, että setti miellytti silmää. Itsekin tykkäsin siitä 🙂 Kyllä täällä löytyy, vaikka ja mitä! tervetuloa ja nähdään, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *