Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi

Asiakaspalvelu: 040 195 2113 shop@dopp.fi


3.6.2020 |

”Mustat päivät”: Elton ja Ketty

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Nyt esittelemme kaksi ihastuttavaa mekkoa, Elton ja Ketty mekot, jotka ovat aivan huippuja. Ensimmäisen mekon jujuna on sen kaula-aukko ja toisen mekon juju on sen nauhat vyötäröllä. Kummatkin mekot ovat helppohoitoisia ja rypistymättömiä monen menon asuja, joihin valitaan oikeanlaiset kengät menojen mukaan.

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Elton mekko

Elton mekossa on todella kaunis kaula-aukko ja se istuu täydellisesti mukaillen rintakehää ja selkää. V-kaula-aukko jatkuu myös selkäpuolelle, mutta liian syvä se ei ole, että liivien kanssa tulisi ongelmia. Mekossa on sievät ja leveähköt hihat. Mekko istuu rinnan kohdalta napakasti ja heti rinnan alta se lähtee hieman vartaloa mukaillen levenemään alaspäin. Mekko ylettyy juuri polven alle.

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Minulla on Elton mekosta päälläni koko XS, mutta myös koko S on minulle sopiva, jonka näetkin videolla, joka löytyy Instagramista ja Facebookista hieman myöhemmin aamulla.

Elton mekkoa löytyy myös punaisena täältä!

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Olisin voinut hypätä takana olevan Vespan kyytiin, koska soinnuin sen väreihin ihan loistavasti! Tuosta tulikin mieleeni, että minulla oli Honda Monkey mopo kun olin 15-vuotias. Se oli nätti kuin karamelli, valkoinen ja kiiltävä. Hieman minua hävetti ajella sillä kouluun, kun olin tyttö 🙂  Silloin vajaat 40-vuotta sitten mopotouhut olivat poikien juttuja…

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Nauhat tulee solmia eteen sivulle. Koitin solmia nauhat taakse, mutta se ei toiminut. Jos sinulla on mekossa nauhavyö, niin laita rusetti aina toiselle sivulle, ei keskelle massukkaa, jos mahdollista. Näin vartalo näyttää tasapainoisemmalta.

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Ketty mekko

Ketty mekko on myös joustavaa kangasta, joten sitä on mukava pitää. Mekossa on O-kaula-aukko. Niskassa on noin 15 cm vetoketju, joka helpottaa mekon pukemista pään yli. Holkkihihat tippuvat reilusti olkapäiden alle. Vyötäröllä on poikkileikkaus ja pitkät nauhat, jotka sidotaan eteen. Hame osa on kapea, kynämäinen, joka ylettyy juuri polveen. Mekko istuu takaa myös täydellisesti. Myös tämän mekon näet videolla Instagramissa ja facebookissa.

Minulla on mekosta päälläni koko S. Mittataulukko löytyy verkkokaupastamme täältä.

Vinkki: Ketty mekkoa voi käyttää ympäri vuoden. Talvella siihen yhdistetään mustat 66 den sukkahousut, nilkkurit/saappaat ja neuletakki tai jakku.

 

"Mustat päivät": Elton ja Ketty

Eikö olekin ihana asu! Tällä asulla menisi vaikka mihin 🙂 Ketty mekkoon voi pukea myös tennarit.

Muistathan katsoa videon Instagramista täältä ja Facebookista täältä, jonka teimme mekoista.

Kaikki tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme. Toimitamme tuotteet veloituksetta lähimpään postiin tai postitoimipaikkaan.

Palvelemme liikkeessä ma-pe 11-18 ja la 11-15.
Verkkokauppamme palvelee 24/7. Vastaamme verkkokauppa tilauksiin ma-su.

 


4 kommenttia

 1. Jaana sanoo:

  Mekkoja, jotka eivät rypisty ovat kyllä tämän hulda huolettoman suosikkeja. Musta on aina musta ja ruskettunella iholla se näyttää kyllä hyvältä.

  Elton mekko on niin naisellinen. Kaunis kaula-aukko ja hulmu helma. Ihana.

  Ketty mekko ei ole mikään hetken huuman mekko, koska sitä voi käyttää vaikka ympäri vuoden Katan ohjeistuksella. Rusetti on söpö ja tuo sopivasti ekstraa siihen.

  Itseäni mietityttää aina paljaat käsivarret ja tarkemmin sanottuna allit. Tänä aamuna luin eräästä lehdestä erään stylistin kirjoitusta, mikä pisti miettimään allejani. Stylistin mielestä me suomalaiset häpeämme aivan turhaan allejamme, koska ne ovat vain yksi osa kokonaisuutta eikä kaikilla voi olla 18- vuotiaan käsivarsia. Fiksusti sanottu, eikö?

  Allit ja vain yksi osa kokonaisuutta! Se mikä tuntuu itsestä hyvältä ja missä viihtyy on kuitenkin pääasia. Me naiset olemme usein liian kriittisiä itseämme kohtaan sekä myös muita kohtaan. Pitäisikö meidän opetella olemaan suopeampia ja jakaa positiivisempia kehuja itsellemme sekä muille? Mielestäni : Kyllä!

  Kata näytti kesäisissä kuvissa kauniilta. Mekot istuivat hyvin, korostivat parhaita puolia ja hyviä vinkkejä sateli taas. Ihanat aurinkolasit, mitkä kruunasivat kaiken. Hiukset kauniilla ponihännällä. Tykkäsin ja innolla odottelen uuden postauksen ilmestymistä. Aurinkoa, iloa ja positiivisuutta elämään, niin pärjätään korona aikanakin.

  • Kata sanoo:

   Hei Jaana ja anteeksi myöhäinen vastaus:) En tiedä mikä kiire tässä nyt on ollut…Minä olen sitä mieltä, että alleja ei tarvitse peittää. On toki tilaisuuksia ja minusta myös työpaikalla on tyylikkäämpää, kun hiha on hieman pidempi. Jo olkapään alle laskeutuva hiha on minusta hyvä. Mutta tärkeintä on että itse viihtyy. Itse olen aristellut hihattomia paitoja ja mekkoja vuosia, mutta jos laittaa itsestään ruskettavaa käsivarsiin, niin silloin hihattomuus on itselläni ihan ok. Juu, juu kehuja kannattaa aina jakaa! Se tuo hyvää mieltä kehun saajalle ja antajalle myös:) Aurinkoista viikkoa, kata

 2. Maarit🤓 sanoo:

  Huomenta, no on ihanat asut! 😃
  Mikä siinä on, että mustaan ei koskaan kyllästy?? Se näyttää ja tuntuu aina hyvälle.
  Talven jälkeen saattaa tulla pieni notkahdus, ettei mustaa käytä, mutta sitten taas prrrrmmm, mustaa päälle!
  Ja mustaan on aina helppo yhdistää muita värejä.
  Mutta onneksi olet opettanut minut myös värien käyttämiseen, ennen pukeutumiseni oli melko musta voittoista. Paitsi Roosa, se on ollut aina lähellä sydäntäni.
  Mukavaa päivää!

  • Kata sanoo:

   Hei Maarit ja kiitos kommentistasi 🙂 Anteeksi myöhäinen vastaukseni! viime päivät ovat olleet yhtä hulinaa 🙂 Niin totta, mustaa ei koskaan kyllästy! Joskus se voi tuntua tylsältä, varsinkin pimeän talven jälkeen, mutta kyllä se taas maistuu hetken päästä 🙂 Jep, olet hankkinut muutakin kuin mustaa ja kiva niin! Hyvää tulevaa viikkoa sinulle, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *