Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tasan kaksi vuotta sitten…

DOPP Helsinki avasi ovensa. Kahteen vuoteen on mahtunut paljon tapahtumia ja asioita. Otimme heti vahvan aseman kivijalkamyymälänä Helsingin keskustassa ja voin luvata että sen eteen on tehty töitä ja tehdään jatkuvasti. Mutta meitähän ei työnteko pelota ja rakastamme uusia haasteita. Niitä on tulossa ja paljastamme ne teille tämän kuukauden viimeisenä lauantaina.

 

Juhlimme 2-vuotis syntymäpäiviä Muotibrunssin merkeissä Hotelli St´Georgessa lauantaina 30.3.2019 klo. 9-12. Huomenna laitamme lisää informaatiota tilaisuudesta ja sitten alkaa ilmoittautuminen. Joten pysy kuulolla, jotta et missaa muodin ykköstapahtumaa Helsingin ykköspaikassa!

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

6 kommenttia

  1. Ihana liike. Onneksi löytyi netin kätköistä, on aivan asiakkaan vierellä.Valloiittavaa 2v. juhlapäivää erikoisen sykähdyttävälle tiimille?

    • Hei Kirsi ja kiitos ihanasta viestistäsi:) Ihanaa kun löysit meidät netistä! Kiitos ja ihanaa viikkoa, vaikka pieni takatalvi taitaa tullakin. Kata

  2. Paljon onnea kaksivuotiaalle :). Sydämellinen ja asiantunteva henkilökunta, kaunis myymälä ja loistava valikoima. Mitä muuta voi asiakas toivoa? Postitse tilatut tuotteetkin toimitatte kädenkäänteessä. Mukavaa synttäripäivää kiitosten kera, t. Marianne

    • Hei Marianne ja kiitos viestistäsi:) Kiitos sinulle, olet ihana ja uskollinen asiakkaamme 🙂 Kiitos sinulle ja mukavaa viikkoa, Kata