Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DOPP tennarit; valkoiset ja mustat

DOPP tennarit ovat saapuneet! Katso alla oleva video tennareista.

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Vaikka kesään kohden mennään ja yleensä viehätyn valkoisista tennareista niin nyt mustat tennarit iski silmiini.
    Aikaisemmin katselemani mustat tennarit ovat jotenkin näyttäneet silmiini perustennareilta eli hiukan tylsiltä, mutta näissä Doppin mustissa oli sitä jotain.

    Tennareitten nauhat ja ripaus kultaa antoivat säväyksen, mutta niin oli taas kauppa käynyt ja koot niistä huvenneeet. Ensin meni oman kokoiset pantsut, sitten Doppin tennarit, joten kolmas kerta näyttää kulkeeko tämä lady paljain varpain koko kesän, jos en ehdi sandaaleitakaan nappaamaan ajoissa Doppista. No ei vaineskaan, valkoisia tennareita onneksi löytyy, mutta opinpa ainakin sen, että nopea pitää olla Doppailessa.

    • Hei Jaana! Olet oikeassa, mustat ovat näyttäneet joskus liian ”pleineiltä”, niistä on puuttunut ripaus jotain. Mutta näissä tosiaan on kulta joka tuo luksusta tennareihin. Olet oikeassa, doppailussa pitää olla salaman nopea! Jos aamulla jää miettimään jotain, niin ei kauaakaan kun koot ovat huvenneet. Näin on käynyt monelle, mutta ihania juttuja tulee, don´t worry. Ja kyllä, sandaalit ovat JÄRKYTTÄVÄN upeita tänä keväänä! Meillä ei ole koskaan ollut ennen tälliaisia sandaaleita mitä nyt tulee! Mutta ne tulevat maalis/huhtikuussa, kun saadan lumet veks. Mukavaa iltaa, Kata

  2. Mustat tennarit eivät ole niin arat likaantumaan, kuin valkoiset.

    • Hei Anna-Maija! Meiltä löytyy loistava aine valkoisille tennareille, tennareista tulee kuin uudet kun laitaa sitä ainetta tennareihin 🙂 Mustissa tennareissa kulta tulee voimakkaammin esille, mikä on upea yksityiskohta. Mukavaa iltaa, Kata