Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Katsaus tennarimallistoihin

Helsingin keskustassa ei ole enään yhtään lunta, mikä ilahduttaa meikäläistä. Kiviä ei ole vielä lakaistu pois, mutta uskon että sekin tapahtuu pikapuolin. Itse haluaisin jo vaihtaa talvinilkkurit tennareihin, koska olen käyttänyt nilkkureita joka päivä ja itse asiassa ne rupeavat olemaankin jo sen näköiset. Meidän tennareita yhdistää keveys, kauneus ja monikäyttöisyys. Meidän kaikki tennarit sopivat myös mekkojen ja hameiden kanssa!

Lizz tennarit

Lizz tennarit ovat stylet. Ne ovat mustaa sileätä nahkaa. Edessä on nauhat ja nauhojen reikiä koristaa kullanväriset rinkulat. Tennareiden pohjaa kiertää musta raita. Pohjan korkeus on n. 4 cm.

Tennareiden lesti on Comfort ja G eli laajempi lesti kuin normaali lesti. Sisäpohjallinen on irroitettava.

 

Piper tennarit

Piper tennarit ovat stylet. Ne ovat eleettömät tennarit loistavalla, hieman paksummalla pohjalla. Tennareiden takaosassa ja ”kielessä” on ripaus vaaleansinistä. Tennarit vastaavat normaalia kokoa ja ne ovat hieman leveämmät edestä.

 

Veronica tennarit

Veronica tennareissa on mokkapinta ja kaunis greige eli beige/harmaan sävy. Tennareiden sisällä on valkoinen froteevuori, joka on ihanan tuntuinen jalkaa vasten. Pohja on noin 4 cm korkea ja pohjaa kiertää kullanvärinen raita. Tennarit ovat kevyet ja todella stylet.

Tennareiden lesti on Comfort ja G eli laajempi lesti kuin normaali lesti. Sisäpohjallinen on irroitettava.

 

Clara tennarit

Clara tennarit ovat kauniit. Ne ovat kuin ”korimaista punosta” ja tennareiden kärki on sileää nahkaa. Edessä on nauhat ja nauhojen reikiä koristaa hopeanväriset rinkulat. Tennareiden pohjaa kiertää hopean värinen raita. Pohjan korkeus on n. 4 cm.

Tennareiden lesti on Comfort ja G eli laajempi lesti kuin normaali lesti. Sisäpohjallinen on irroitettava.

Tennareiden lestit: Meiltä löytyy normaali lestisiä tennareita, joita kaikki tennarit ovat, jos emme mainitse erikseen lestistä. Meiltä löytyy myös Comfort ja G-lestisiä tennareita ja nämä ovat hieman laajempi lestiset kuin normaali lestiset tennarit. Tämä tarkoittaa yleensä sitä, että tennarit ovat 0,5 kokoa isommat kuin normaali lestiset tennarit.

Minulla on 38/ kokoinen jalka. Normaali lestisistä tennareista käytän kokoa 38/5. Mutta Comfort ja G lestisistä tennareista, käytän kokoa 37,5/4,5.

 

DOPP tennarit

Nämä ovat DOPP tennarit, jotka saa Suomessa ainoastaan meiltä!

DOPP tennareissa on kuminauha nauhat, joten tennarit on helppo vetäistä jalkaan. Nauhoja ei tarvitse sitoa, jos ei halua. Tennareissa on noin 3 cm korkea pohja. Sisäpohjallinen on irroitettava. Tennareissa on kaunista nahkakuviointia. Tennarit soveltuvat niin housujen kuin mekkojenkin kanssa. Tennareissa on normaali lesti. Minulla on Gaborin kengistä aina koko 5/38 ja niin on näistäkin.

Katso Reels video tennareista etusivulta ja vieritä kuvaa alaspäin kohtaan ”Seuraathan meitä”. Napauta DOPP tennareiden kuvaa, niin pääset katsomaan Reels videon!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset