Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW toppakeeppi Samu Haberin keikalla

Meill√§ oli eilen lauantaina perheohjelmaa ūüôā Ty√∂p√§iv√§n p√§√§tteeksi menimme sy√∂m√§√§n Ravintola Eliteen, T√∂√∂l√∂ss√§. Olin kauan miettinyt, ett√§ haluaisin k√§yd√§ legendaarissa Elite ravintolassa, mutta koskaan aikaisemmin ei sinne ollut tullut menty√§. Tuli hyv√§t fiilikset ravintolasta. Se oli sellainen kuin ravintolat olivat noin 30-40 vuotta sitten. Ja se mik√§ minua ilahdutti, niin ravintolassa oli kaiken ik√§isi√§ asiakkaita. Oli vauvasta vaariin, niin sanotusti.

T√§st√§ suuntasimme Helsingin j√§√§hallille Samu Haberin keikalle. ¬†T√§ytyy sanoa, ett√§ Haba lauloi reilut 1,5 tuntia mik√§ meni ihan super √§kki√§. Olisin voinut viel√§ hetken h√§nt√§ kuunnella ūüôā H√§nt√§ ei saatu takaisin lavalle shown p√§√§tytty√§, mit√§ hetken ihmettelin, mutta se on varmasti h√§nen tyyli, ett√§ takaisin ei tulla. Mutta hyv√§ oli ja muutenkin oli ihanaa viett√§√§ aikaa perheen kesken.

Samu Haber 18.3.2023

Samu Haber Helsingin jäähalli

Teimme Gabin kanssa Reels videon DW toppakeepistä ja asuistamme keikalle ja se löytyy

tästä!

Videolla olevat tuotteet:

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset l√§htev√§t samana p√§iv√§n√§ ma-pe. Yli ‚ā¨ 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mik√§li haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehd√§ verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ‚ÄĚNouto Liikkeest√§‚ÄĚ. T√§ll√∂in tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeest√§mme seuraavaan arkip√§iv√§√§n klo. 18.00 saakka. Mik√§li noutoa ei tapahdu t√§h√§n menness√§, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdess√§ tilauksessa lukee ‚ÄúJ√§lkitoimitus‚ÄĚ laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Onpa teillä ollut ihana lauantai! Elite on ihanan legendaarinen ravintola, Samu Haberin energinen keikka ja mitkä asut teillä kahdella ladylla. Ihan täys kympit ja DW keepit kruunasi asunne.

    Video on taas oikea makea jälkkäri, mikä saa hymyn huulille ja ilon kuplimaan. Olette molemmat kyllä oikeita tyylitaitureita, kun saatte aikaan aina aikaiseksi niin kauniita yhdistelmiä.

    • Hei Jaana! Kiitos, olihan meill√§ kivaa ja seura mit√§ parhainta ūüôā Kiva kun tykk√§sit asuista. Mukavaa p√§iv√§√§, Kata

    • Hei Annamaija! No jep, ihan kympit! terkuin Kata