Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

DW toppakeeppi Samu Haberin keikalla

Meillä oli eilen lauantaina perheohjelmaa 🙂 Työpäivän päätteeksi menimme syömään Ravintola Eliteen, Töölössä. Olin kauan miettinyt, että haluaisin käydä legendaarissa Elite ravintolassa, mutta koskaan aikaisemmin ei sinne ollut tullut mentyä. Tuli hyvät fiilikset ravintolasta. Se oli sellainen kuin ravintolat olivat noin 30-40 vuotta sitten. Ja se mikä minua ilahdutti, niin ravintolassa oli kaiken ikäisiä asiakkaita. Oli vauvasta vaariin, niin sanotusti.

Tästä suuntasimme Helsingin jäähallille Samu Haberin keikalle.  Täytyy sanoa, että Haba lauloi reilut 1,5 tuntia mikä meni ihan super äkkiä. Olisin voinut vielä hetken häntä kuunnella 🙂 Häntä ei saatu takaisin lavalle shown päätyttyä, mitä hetken ihmettelin, mutta se on varmasti hänen tyyli, että takaisin ei tulla. Mutta hyvä oli ja muutenkin oli ihanaa viettää aikaa perheen kesken.

Samu Haber 18.3.2023

Samu Haber Helsingin jäähalli

Teimme Gabin kanssa Reels videon DW toppakeepistä ja asuistamme keikalle ja se löytyy

tästä!

Videolla olevat tuotteet:

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Onpa teillä ollut ihana lauantai! Elite on ihanan legendaarinen ravintola, Samu Haberin energinen keikka ja mitkä asut teillä kahdella ladylla. Ihan täys kympit ja DW keepit kruunasi asunne.

    Video on taas oikea makea jälkkäri, mikä saa hymyn huulille ja ilon kuplimaan. Olette molemmat kyllä oikeita tyylitaitureita, kun saatte aikaan aina aikaiseksi niin kauniita yhdistelmiä.

    • Hei Jaana! Kiitos, olihan meillä kivaa ja seura mitä parhainta 🙂 Kiva kun tykkäsit asuista. Mukavaa päivää, Kata

    • Hei Annamaija! No jep, ihan kympit! terkuin Kata