Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Upea DW toppakeeppi!

DW beige toppakeeppi

Nyt esittelen teille super ihanan tuotteen! Se on upea toppakeeppi, jonka olemme toteuttaneet yhdessä PBO tuotemerkin kanssa. Toppakeeppiä valmistettiin ainoastaan meille ja toppakeepin värit ovat beige ja musta. Beigen sävyssä oltiin super hyper tarkkoja ja se onnistui täydellisesti. Sävy on aavistuksen harmaaseen taittuva, mikä tekee sävystä tyylikkään. Musta on aina musta ja toimii kaikkeen.

Toppakeeppi puetaan mihin vaan! Tässä postauksessa on erityylisiä asuja, mihin olemme yhdistäneet toppakeeppejä! 

 

Toppakepin voi yhdistää tyylikkäästi!

 

Asmine paita

Asmine paita on tyylikäs paita monen alaosan kanssa. Paidassa on sydämen muotoiset kaulukset ja pienet napit edessä. Nappilistaa reunustaa pieni pitsikantti. Hihat ovat aavistuksen pussimaiset ja hihansuissa on kuminauha. Malliltaan paita on suora ja helma on hieman pyöristetty. Paita loppuu noin haarasauman kohdalle. Minulla on paidasta päällä koko XS.

 

Anna vekkari

Anna vekkarissa on upea vihreä väri. Vekkarin vyötäröllä on leveähkö kuminauha ja vekkari laskeutuu kauniisti. Vekkari loppuu pohkeiden alapuolelle. Minulla on vekkarista päällä koko XS. Alla oleva mitta on ilman vyötärön venytystä. Vyötärö venyy noin 25- 30 cm, jotta sen saa vedettyä päälle.

 

Toppakeepistä on valmistettu kolme eri kokoa. Koot ovat XS/S, M/L ja XL/XXL. Koko XS/S on valmistettu minun kokoni mukaan eli se sopii 34-36 kokoisille naisille. Koko M/L sopii 38-40 kokoisille ja koko XL/XXL 42-44 kokoisille naisille

 

DW toppakeeppi musta

Toppakeeppi

Toppakeepissä on pystykaulus ja kaksi kullanväristä nappia edessä. Napit on mitoitettu niin, että ne ylettyvät rinnan yläpuolelle. Sivuissa olevat aukot käsille ovat tarpeeksi isot vaikka päällä olisi myös paksumpi neule. Keeppi ylettyy lähes lantiolle. Toppakeppi toimii auki tai jompi kumpi nappi suljettuna tai molemmat napit suljettuna.

Toppakeeppi on 90% untuvaa ja 10% höyhentä. Keeppi on ilmava ja super kevyt!

 

Toppakeeppi toimii myös harteilla eli käsiaukkoihin ei tarvitse laittaa käsiä jos ei halua

 

Kei hame

Kei hame on loistava perushame. Hameessa on kaunis vaaleansininen melerattu sävy. Hameessa on kuminauha vyötärö ja nauhat vyötäröllä. Hameen sivuissa on taskut ja helma loppuu polven yläpuolelle. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Yläosana minulla on Netrona pellavaneule kauniissa pähkinä värissä. Nyt meiltä löytyy Netrona pellavaneuletta seitsemässä eri värissä. Kaikki värit löytyvät täältä.

Kei on loistava kesähame erilaisten yläosien kanssa. Itse pidän tällaisista hameista koska on ole shortsinaisia, mutta voisipa shortsia ensi kesänä kokeillakin, koska niitäkin meille saapuu

 

Toppakeepin voi yhdistää rentoihin arkiasuihin. Kun toppakeepin pukee ainoastaan harteille, kannattaa ylimmäinen nappi laittaa kiinni

 

Toppakeeppi tyylikkäästi sävy sävyyn! Tähän asuun voisi yhdistää myös valkoiset tennarit tai ballerinat

 

Semira paita

Semira paita on kaunis. Paidan kauluksessa on kuminauha, joka rypyttää kauluksen ja takaa sen, että se istuu kauluksesta kauniisti. Paidassa on suorat hihat ja ne ylettyvät noin ranteiden kohdalle. Paita on suora/hieman alaspäin levenevä ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä kooko 34. Paidasta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti, koska paita on leveä.

 

Beck housut

Beck housut ovat nilkkamittaiset. Housumalli on suosittu monestakin syystä. Ensinnäkin ne istuvat hyvin ja materiaali on helppohoitoista ”pese ja pidä” matskua. Housut ylettyvät navan kohdalle ja vaikka housuissa on sivutaskut, eivät ne lähde pullottamaan, koska tasku ei ole lantion sivulla vaan edessä. Beck housuihin voi pukea lenkkarit tai korkkarit ja ne taipuvat niin arkeen kuin pieneen juhlaan. Minulla on housuista päällä koko 34.

Beck housuja löytyy luonnonvaalean lisäksi tummansininen ja musta. Tummansinisiä ja mustia Beck housuja löytyy kolme eri pituutta. Nilkkamitta, täyspitkä ja extra pitkä.

 

Toppakeeppi puetaan hihattoman kesämekon päälle!

 

Ilona hihaton mekko

Ilona mekko on kaunis kesämekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja kaula-aukon edessä on pieni halkio. Rinnan alapuolella on poikkileikkaus, jossa on pientä rypytystä. Poikkileikkaus jatkuu selkäpuolelle, jossa on muutama vekki. Helmassa on yksi salsakantti ja mekko on edestä hieman lyhkäisempi kuin takaa. Mekon sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekko vastaa normaalia kokoa.

 

Toppakeeppi on super kevyt ja ilmava. Se on helppo laittaa kesällä kassiin ja pukea päälle, kun tulee vilu

 

Ilona mekkoa löytyy myös mustana. Puin vyötärölle mustan korivyön mustalla soljella ja mekon luonne muuttui työstetymmäksi. Tähän asuun voi yhdistää beigen tai mustan toppakeppin.

 

Toppakeeppi heitetään päälle kun lähdetään ostoksille!

 

Dorit mekko

Dorit mekko on helppokäyttöinen t-paitamekko. Mekossa on o-kaula-aukko ja pienet hihat. Mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin ja loppuu juuri polveen/polven alapuolelle. Mekon sivuissa on taskut. Mekko on joustavaa materiaalia. Minulla on mekosta päällä koko 34.

Dorit mekkoa löytyy mustan lisäksi alla oleva vihreä väri

Minulla on jalassani aivan ihanat Veronica tennarit. Tennareiden väri on greige eli harmaan ja beigen sekoitus. Tennareiden vuori on valkoista froteeta. Nämä ovat kerrassaan kauniit, kevyet ja sopivat loistavasti mekkojen kanssa. Veronica tennareissa on G-lesti, mikä tarkoittaa, että ne ovat hieman leveämpi lestiset ja sanoisin, että myös puoli kokoa isommat kuin normaalisti.

 

Tulette näkemään jatkossa enemmänkin asukokonaisuuksia toppakeepin kanssa. Toppakeeppi tosiaan sopii mihin vaan eli ei kannata miettiä liikaa, mihin asuun se sopii vaan pukee sen vaan päällensä. Toivottavasti sinäkin pidät DW toppakeepistä kuten mekin!

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Teillä taitaa jatkua ikuinen joulu näin keväisin, kun availette paketteja ja laitatte tuotteia esille siellä Doppissa. Postaus tahtikin sen kuin kiihtyy ja mitä ihanempia tuotteita ilmestyy blogiin esille. Wau, meitä Doppilaisia hemmotellaan.

  Tämä DW toppakeeppi on kyllä oiva keksintö vilukissoille ja vielä niin kuninkaallisen tyylikäskin.

  Asmine paita ja Anna vekkari; yhdistelmä mihin silmäni nauliintui. Vekkarit ovat heikkouteni ja vihreä on ihanan pirteä vöri. Tykkään.

  Semira pähkinä paita yhdistettynä Beck housuihin ja kirsikkana kaiken päällä DW toppakeeppi on aivan mieltettömän tyylikäs yhdistelmä.

  Rennon kesäinen asu; Kei hame yhdistettynä pellavaneuleeseen toimii todella hyvin.

  Mekkoja, mekkoja vaikkei vielä ole mekkoviikko. Hihaton malli on tyttömäinen rimsuineen, mutta vyö vyötärölle, niin johan muuttui mekko täysin.
  Dorit mekko on just eikä melkein lämpimän kesäpäivän mekko. Helma hulmuaa ja plussana taskut.

  Kenkiäkin tupsahdellut Doppiin, joten vaatii tutkailua samoin kuin aurikolaseja, joita tarvitaan aina.

  • Hei Jaana! ihanaa kun tykkäät DW toppakeepistä. Se on kerrassaan style ja loistava pukea ihan mihin vaan. Vihreä vekkari on ihana ja kun siihen yhdistää valkoisen yläosan, niin setti on kerrassaan raikas. Minunkin suosikki on vaaleat Beck housut ja Semira pähkinäpaita. Kyllä, mekkoja löytyy valtavia kasoja ja lisää tulee! Mukavaa viikkoa sinne, Kata

 2. Toppakeeppi vaatii totettulua,kaunis pellavaneule ja Semira paita,pähkinä.Tyylikäs musta Ilona mekko.

  • Hei Annamaija! Keeppi on kerrassaan lositava tuote, sen kuin vain heittää päälle, niin asu on aina 10/10 🙂 Pähkinä on kaunis uusi sävy keväälle. Mukavaa viikkoa sinne, Kata