Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Posliinisarja

Nimesin nämä mekot ja paidat ”posliinisarjaksi”, koska itselleni tulee kuosista mieleen vanhanajan posliiniset ruokakalusteet tai posliiniset koristelautaset, jotka laitetaan seinille. Joka tapauksessa, tämä posliinisarja on super kaunis niin värityksensä kuin kuosinsa puolesta. Posliinisarjaan kuuluu midimekko ja paidat. Postaukseen mahtuu myös yksi tummansininen jakku, jossa on loistavat hihat.

 

Sali midimekosta löytyy sinisävyinen ja rosasävyinen. Mekko sopii X- ja A-vartalolle ja vyö tulee pukea reilusti vyötärön kapeimpaan kohtaan. H-vartalolle vyön päälle kannattaa vetää hieman pussia, tämä jippo sopii myös muille vartalotyypeille

 

Sali posliinimekko

Sali mekossa on kaunis kuosi, kuin vanhanajan posliinikuvio. Mekossa on O-kaula-aukko ja edessä on napit. Napit eivät tule ihan ylös kaulukseen. Nappilistan ympärillä on fyrrykantti reunus. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihanreunus sekä fyrrykantin reunus on kaunis. Malliltaan mekko on suora ja mekon sivuissa on taskut sekä halkiot. Mekkoon kuuluu vyö, mutta mekko toimii myös ilman vyötä. Minulla on mekosta päällä koko 34. Mekosta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti, mekko on reilua kokoa.

 

Rebecca sarjaan kuuluu päälläni oleva tummansininen jakku sekä Rebecca mekko. Jakkua ei voi pukea mekon päälle, koska hihat eivät ”tule toimeen” keskenään

 

Rebecca jakku

Rebecca jakku on style. Jakussa on kaulukset ja napit sekä taskut. Jakku on vyötäröstä slimmattu ja jakku loppuu pepun alapuolelle. Jakku ei ole oversize mallinen vaan siinä on klassinen jakkumalli. Hihat on rypytetty eli ne ovat 3/4 osa mittaiset mikä on loistava juttu jakussa. Minulla on jakusta päällä koko 34.

Nyt ei tarvitse miettiä, että jakussa on liian pitkät hihat. Tämä rypytetty hiha on loistava keksintö!

 

Semira paita

Semira paita on kaunis. Paidan kauluksessa on kuminauha, joka rypyttää kauluksen ja takaa sen, että se istuu kauluksesta kauniisti. Paidassa on suorat hihat ja ne ylettyvät noin ranteiden kohdalle. Paita on suora/hieman alaspäin levenevä ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Paidasta tulee ottaa yksi koko pienempi kuin normaalisti, koska paita on leveä.

  • Semira paita € 89,95 kaikki värit löytyvät täältä

 

Semira paitaa löytyy myös rosa sävyinen sekä pähkinän sävyinen, joka löytyy täältä.

 

Minulla on jalassani Dream Summer farkut, jotka ovat niin pehmoiset ja ohkaisemmat, ns. kesäfarkut. Farkkuja löytyy kolme erilaista pesua, ne löytyvät täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Sinisävyinen posliinimekko kauniin värinen.

    • Hei Anna Maija! Totta, kaunis ja ajaton 🙂 Mukavaa iltaa, Kata