Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vihreä, kuviollinen, punainen vai musta?

Carina takkimekko

Sovittaisiinko, että lumen tulo on nyt tältä keväältä loppu. Sovitaan myös, että kadut kuivuvat super nopeasti ja että nilkkurit saa laittaa talvisäilöön ja jalkaansa saa sujauttaa tennarit. Täytyy sanoa, että tämä loska, joka liimautuu talvikenkien pohjaan kiinni, on kurjaa. Ja ette tiedä, kuinka säälin omia uusia valkoisia tennareitani, kun pompin ne eilen jalassa näissä kuvauksissa. Korkkareita en säälinyt yhtään, ne ovat jo viisi vuotta vanhat eivätkä moksahda mistään säästä. Niihin ei lika eikä kura tartu.

 

Nyt on super kauniita mekkoja, jälleen kerran. X- ja A-vartaloiselle tämä vihreä takkimekko on juuri oikean mallinen ja kaksi muuta mekkoa sopivat kaikille vartalotyypeille.

 

Carina takkimekko

Carina takkimekko on klassinen mekko, näyttävällä värillä. Mekossa on kaulukset ja napit edessä alas helmaan asti. Hihat ovat 3/4 osa mittaiset ja hihan takapuolella on hihoissa pieni kuminauha kuja, joka tekee hihaan pientä ryppyä. Hihansuissa on pieni halkio. Katso kuvat hihoista. Mekon sivuissa on taskut. Mekon vyötäröllä on vyö ja vyön takaosassa on kuminauha, joka tekee vyöstä joustavan ja miellyttävän tuntuisen vyötäröllä. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Carina takkimekko sopii mallinsa puolesta parhaiten X- ja A-vartaloiselle 

 

Oona kuviomekko

Oona mekko sopii kaikille vartalotyypeille ja on tosi kiva & style arkimekko!

 

Oona kuviomekko musta/valkoinen

Oona kuviomekko on loistava käyttömekko. Mekossa on V-kaula-aukko ja muutama nappi edessä, vyötärön poikkileikkaukseen asti. Hihat ovat 3/4 osa pituiset ja hihansuissa on kuminauhakuja. Poikkileikkauksessa on pienen pieniä vekkejä, jotka antavat tilaa lantiolle.  Poikkileikkaus laskee aavistuksen selkää kohden. Mekko loppuu polveen. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Rinnanympärys määrittelee mekon koon. Rinnanympärykseen on hyvä jäädä tilaa noin 5-6 cm kuten minulla jää. Yleisesti ottaen mekko on yhden koon pienempi kuin normaalisti.

 

Antoinett mekko; punainen

Meillä on ollut ja on edelleen erimallisia Antoinett mekkoja. Mekot ovat aina samanmallisia helmasta eli niissä on pallomainen helma. Yläosa vaihtelee sesonkien mukaan ja tämä Antoinett mekko on nyt uusin kevään-23 malli. Tätä mallia, missä kauluksessa on yksi nappi on valmistettu tämä punainen ja alla oleva musta. Minulla on mekosta päällä koko XS.

 

Antoinett 1/2 hihainen pallomekko napilla

Antoinett pallomekko on hauska! Mekossa on Antoinett mekoille tyypillinen materiaali. Mekossa on lyhkäiset hihat, hihansuissa on kuminauha ja siinä on juuri sopivan syvä kaula-aukko. Kaula-aukko on ympyrän mallinen, mutta edestä se aukeaa kuitenkin V-mallisesti.  Kauluksessa, rinnan kohdalla on yksi nappi. Nappi avataan, kun mekko puetaan päälle. Mekossa on sisäänotot vyötäröllä ja poikkileikkaus takana selässä, joten se istuu loistavasti. Helmaosa on pallomainen (lantiolla on tilaa) ja mekon sivuissa on taskut. Suosittelemme ottamaan mekosta yhden koon pienemmän kuin normaalisti.

 

Antoinett mekko; musta

Minulla on mustasta mekosta päällä koko S,  mutta oikea kokoni mekosta on koko XS, mutta se on loppu. Mekkoa täydentyy lisää koossa XS toukokuun alussa.

 

Antoinett mekko soveltuu pieneen menoon, työkäyttöön ja vapaa-aikaan. Mekkoon voi yhdistää jalkineet tennareista korkkareihin. Mekko sopii X-, A-, Y- ja H-vartaloille ja rinnanympäryksen sekä vyötärönympäryksen mitat ratkaisevat mekon koon

 

Kysymys siis oli, mikä näistä väreistä vai kaikki? 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Todellakin lumi ja loska saa nyt väistyä sen julistavat nämä postauksen mekotkin.

  Selasin taas kuvat ensin ja vihreä sekä punainen mekko sai jo umelmoimaan kesästä ja mansikoista. Varmaan mekkojen värit saivat mieleni harhailemaan.

  Vihreä mekko on räväkkä takkimekko. Oikea väri vitamiinipommi kuin Granny Smith omena.

  Oona mekko sopii arkeen, vartalo ystävällinen ja helppo, millä viipottaa arjen askareissa.

  Antoinett mekko on mainio osoitus siitä, että hyvällä leikkauksella ja mekon mallilla saa aikaan täydellisen mekon mikä sopii jokaiselle naiselle ja sillä mennäm minne vaan. Asusteet, kampaus ja meikki saavat tämän mekon taipumaan arjesta juhlaan.

  Tulisi jo kuivat kadut, lempeät kevät tuuleet, vihreät puiden silmut, väririkas kevät pukeutuminen ja aurinko. Oikein odotan, että talvivaatteet voi laittaa ”telakalle”, pujahtaa vaaleisiin housuihin ja paitaan, vaaleat tennarit jalkaan sekä Lucy rotsin niskaan. Rotsi, mikä on oikea luottovaate ja pelastaa aina. Tuleekohan niitä tänä keväänä ja räväköissä väreissä?

  • Hei Jaana! No jep, bye bye lumet! Viikko sitten oli lunta vielä todella paljon, nyt on terassi paljas lumesta. Aivan ihanaa! Toivotaan, että kadut lakaistaa pian kivistä. Kyllä, Suomessa ainoastaan meille DOPPiin on valmistettu Lucy rotsia! Sieltä löytyy tummansininen ja greige väri 🙂 Liikkeestä löytyvät jo ja pian myös verkkokaupasta. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Ruutumekko tuo mieleen 60- luvun pepitaruudut, myrkyn vihreä erottuu mukavasti edukseen harmaasta massasta.

  • Hei Anna Maija 🙂 Vivaheet löytyvät 60-luvulta ja vihreä on kerrassaan upea! Mukavaa viikkoa, Kata