Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwoman jersey mallisto saapui!

Iris mekko pinkkinä

Kevään -23 ensimmäinen Doppwoman jersey mallisto on saapunut. Uutuusmalleja on kaksi ja sitten Violet mekko täydentyi uudella värillä ja suosittua Aurora mekkoa saatiin lisää. Kun sanoin aluksi, että mallisto on ensimmäinen niin sehän tarkoittaa, että lisää mallistoja on tulossa! Meille saapuu kevään aikana seuraavat Doppwoman mallistot: kuosimekkomallisto, pellavamallisto ja juhlamallisto. Kuosimekko ja juhlamallisto saapuu huhtikuun aikana ja pellavamallisto vapun jälkeen.

Iris mekko

Katalla on pinkistä Doppwoman Iris mekosta päällä koko S

Iris mekkoa löytyy pinkkinä ja tummansinisenä. Pinkki sävy on kylmään sävyyn taittuva

 

Katalla on päällä tummansininen Doppwoman Iris mekko

Doppwoman mekot ovat minun ja Gabin suunnittelemia. Mekot ovat saaneet vaikutteita 60-luvusta. Suunnittelutyö kaavoituksineen siis on tehty Suomessa ja tämän erän mekot on ommeltu Virossa

 

Doppwoman mekkomalliston on suunnitellut Kata ja Gabi

Iris mekossa on hurmaavat hihat, jotka tipahtavat olkapäiden alapuolelle ja hihojen reunassa on fyrrykantti. Malliltaan mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdasta, jonka jälkeen se menee suht suorana alaspäin helmaa kohden. Mekossa on O-kaula-aukko. Mekon kuuluu olla hieman löysähkö, sen ei tule napata vartaloon kiinni kuin rinnan kohdalta/päältä.

 

Doppwoman Polly mekon vihreä väri on sävyltään kylmä

Polly mekko

Katalla on päällä vihreätäs Doppwoman Polly mekosta koko S

Polly mekon kaulus ei nappaa kaulaan kiinni eikä ahdista vaan se on pukeva ja tyylikäs

 

Doppwoman mekot tulee pestä 30 asteen hienopesussa, linkous 800. Kuosittele leveys- ja pituussuunnassa, henkarille kuivumaan ja silitys oman mielen mukaan.

 

Tummansinisessä Doppwoman Polly mekossa on pieni pystykaulus

Polly mekkoa löytyy vihreä, tummansininen ja musta

 

Doppwoman polly mekko on saanut vaikutteita 60-luvusta

Polly mekossa on pieni pystykaulus, joka ei ole tiukka eikä nappaa kaulaan kiinni. Mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se menee suht suorana alaspäin helmaa kohden. Mekossa on pienet hihat. Mekko ylettyy polveen. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea, mekko ei saa olla ihan vartalonmyötäinen.

 

Doppwoman Violet mekon uusi väri on vihreä

Violet mekko

Violet mekkoa löytyy vihreä, tummansininen ja musta. Vihreä väri on kylmään taittuva sävy

 

Doppwoman Violet mekossa on kauniit hihat

Minulla on kaikista Doppwoman mekoista päällä koko S. Koko S on mitoitettu minun mittojeni mukaan. Mekkoja löytyy koot XS-XXL.

 

Musta Doppwoman Violet mekko soveltuu myös juhlaan

Violet mekko on hieman slimmattu vyötärön kohdalta, jonka jälkeen se menee suht suorana alaspäin helmaa kohden. Mekossa on O-kaula-aukko ja puolipitkät, kyynerpäiden alapuolelle ylettyvät hihat. Hihojen reunoissa on pieni fyrrykantti. Mekko ylettyy polveen. Mekon ja vartalon väliin tulee jäädä hieman happea, mekko ei saa olla ihan vartalonmyötäinen.

 

Doppwoman Aurora mekko on jo klassikko!

Aurora mekko

Doppwoman Aurora mekko toimii vyöllä sekä ilman

H-vartalolle mekko toimii myös ilman vyötä ja X- ja A-vartalolle vyö on pukeva

 

Doppwoman Aurra mekossa on erimittaisia hihoja sesonkien mukaan

Doppwoman mallistomme mekkoja saa vain meiltä!

 

Aurora mekko on tyylikäs ja klassinen mekko. Mekossa on pyöreä kaula-aukko, se on aavistuksen kavennettu vyötäröstä ja siinä on kyynerpään yläpuolelle ylettyvät hihat. Mekossa on vyö, jonka voi sitoa napakasti vyötärölle. Mekko ylettyy polveen.

 

Katso minun ja Gabin tanssireels TÄSTÄ!

 

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

Kategoriat,

6 kommenttia

 1. Toivoisin,että Iris mekkoa saisi myös hieman pidempänä. Hyvä pituus olisi juuri tuo, joka on Katalla. 174 cm pitkällä jää liian lyhyeksi.

  • Hei Annemari 🙂 Meitä naisia on monen mittaisia ja on ymmärrettävää, että jokainen toivoisi sopivan mittaista helmaa juuri omalle pituudelle. 155 cm nainen toivoo 10 cm lyhkäisempää helmaa ja 175 cm nainen taas 10 cm pidempää helmaa. Valitettavasti tämä ei ole mahdollista toteuttaa. Tämä kevään ensimmäinen jersey mallisto on nyt tällainen ja katsotaan millainen seuraava mallisto on kesän kynnyksellä 🙂 Mukavaa lauantaita, Kata

 2. Wau, mitä mekkoja! Hätähousuna rullasin blogin kuvat läpi, sitten kurkkasin videon ja vasta sitten syvennyin pää pyörällä lukemaan tekstiä. Näin käy joka kerta, kun Doppin blogiin ilmestyy jotain tyrmäävän kaunista, mikä saa pääni pyörälle. Jos olisi sykemittari ranteessa, niin sen lukemat olisivat tähtitieteelliset.

  Iris mekon molemmat värit ovat hyvät. Erityisesti pinkki iski silmiini ja mekon hihat kuin pienet enkelin siivet. Pinkki Iris mekko on kuin keväinen tulppaanin nuppu.

  Polly mekon malli tuo mieleeni vanhojen Bond-leffojen naistöhtien mekot : virtaviivaista, selkeää ja vaaran tunnelmaa. Tämön mekon tummat sävyt: musta ja tummansinen miellytti minua eniten.

  Violet mekoista iski silmiini vihreä mekko vaikka muut mekon värit ovatkin klassiko värejä. Violet mekko vihreänä on tämön kevään trendimekko. Kaunis ja on kuin pieni jalokivi.

  Aurorat ovat oikeita klassikoja ja takuuvarmat värit saavat nämä mekot kotiutumaan Doppista monen Doppilaisen käyttöön salamana, siitä olen varma. Malli toimii niin vyöllä kuin ilman

  Pää pyörällä Doppwomanin malliston mekoista ja vielä kun luin, että uusia malliston mekkoja vielä on tulossa, niin sydän pamppailee vielä kiivaammin. Melkein pakahdun ja hymy huulilla olen onnellinen, että aikoinaan Dopp tuli Helsinkiin. Kahta en vaihda se on Dopp ja Doppin verkkokautta. Kiitos, kumarrus ja mahtavan malliston olette saaneet aikaan Kata ja Gabi. Olette oikeita tyylitaikureita! Saatte kankaan elämään, toteutatte visionne ja mitä mekkoja syntyykään. Wau, upeaa!!!

  • Hei Jaana! Voi kiitos, ihanan kommentin jälleen kerran kirjoitit 🙂 No jep, lisää erilaisia mallistoja on tulossa! Itsekin olen hieman pyörryksissä, että mitä sitä on tullut taas viime syksynä suunniteltua kun mekkoja saapuu liikkeeseen. Itse odotan erityisesti juhlamallistoa, jännittynein mielin koska se on meidän ihan ensimmäinen mallisto, jossa on tosiaan juhlavampia mekkoja. Mukavaa iltaa, Kata

 3. Aurora mekko käy pikkumustasta,pirteä pinkki Iris päivän piristys harmauteen.

  • Hei Anna Maija! no näin on 🙂 Mukavaa päivää ja terveisiet lumisesta Helsingistä! Kata