Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

HUOM! dopphelsinki1 valetili Instagramissa

TÄMÄ ON VALETILI!

Huomasimme, että meidän nimissä on tehty valetili Instagramiin. Tilin nimi on dopphelsinki1. eli nimemme perään on laitettu numero 1. (Meidän Instagram tilin nimi on dopphelsinki). Me emme koskaan pyydä, että meitä seurattaisiin Instagramissa. Eli jos tällainen tulee vastaan, on kyseessä valetili, kuten nyt.

Kuvat on imuroitu meidän instagramin sivuilta. Tämä tiedoksi, että meillä on Instagramissa yksi sama tili, jota olemme käyttäneet jo usemman vuoden, toista tiliä emme ole aukaisseet! Poistathan itsesi valetilin seuraajista, jos klikkasit itsesi seuraajaksi. Arvostamme, jos myös ilmiannat tilin eli valetilin vasemmasta yläkulmasta pisteiden kohdalta ”ilmianna”. Kun tarpeeksi moni tekee tämän, voidaan tili saada pois. Kiitos!

Facebookissa kommentteihinne tulee joskus viestejä miehiltä. He kirjoittavat ylistävästi ja haluavat kaveriksenne. Älkää vastatko heidän viesteihin, koska nämäkin ovat valetilejä. Tilien tarkoitus on aina ja ainoastaan rahan huijaaminen. Estämme näitä valetilejä sitä mukaa kun näemme niitä Facebookissa.

Ikäviä tällaiset ilmiöt, mutta nämä ovat asioita joille me emme voi muuta kuin yrittää ilmiantaa ja poistaa harmillisia valetilejä. Kiitos yhteistyöstänne!

Kategoriat