Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Yksistään tai jakun alle

Näitä on odoteltu eli juhlavampia yläosia käytettäväksi joko yksistään tai jakun alla. Daiva toppi ja Daiva paita ovat super kauniita ja jälleen kerran niin ajattomia tuotteita. Ja vaikka sanoin juhlavampia tuotteita tuossa ensimmäisessä lauseessa, voi nämä yläosat pukea farkkujenkin kanssa, jos haluaa farkkuihin hieman juhlavuutta. Ihana ja takuuvarmasti toimiva combo löytyy juhlavasta topista, kauniista jakusta ja hyvin istuvista farkuista. Niin, ja jos jalkaan sujauttaa vielä korkkarit, niin ”Yes I love it”.

 

Tumma oranssi ja vielä tässä viskoosi materiaalissa on kerrassaan upea, kun se on aavistuksen kiiltävä. Ja mieti, kun auringosta tai purkista on saanut hieman rusketusta käsivarsille, miten upealta tumma oranssi näyttääkään. Minä olen ihan kalikkilaivan kapteeni tähän aikaan vuodesta. Oliskohan pian aika kaivaa itsestäänruskettavat voiteet esille ja katsoa, ovatko ne vielä käyttökelpoisia vai tuleeko ne uusia.

 

Minulla on harteillani Cenette jakku. Cenette jakku on ihan super vähän valkoisempi kuin jalassani olevat Beck housut, mutta se ei haittaa yhtään. Nämä kaksi osaa voi yhdistää keskenään.

 

Daiva toppi

Daiva toppi on kaunis! Se toimii yksistään sekä jakkujen alla. Paidassa on O-kaula-aukko ja niskassa on pieni vetoketju. Kaula-aukon edessä on hopeanvärinen iso nappi, joka rypyttää kaulusta napin kohdasta. Napin alla on myös aukko, joka ei ole syvä. Malliltaan paita on suora ja se loppuu lantiolle. Minulla on paidasta päällä koko 34. Mitat mittataulukossa ovat ilman paidan venytystä eli edessä oleva rypytys tuo paidan helmaan lisää leveyttä n. 8 cm.

 

 

Daiva hihallinen paita

Daiva paita on super kaunis ja tyylikäs sekä ajaton juhlavampi paita. Paidassa on O-kaula-aukko ja selässä on pieni vetoketju. Kaula-aukon reunassa on hopeanvärinen iso nappi, joka rypyttää kaulusta napin kohtaan. Hihat ovat hieman lyhkäisemmät ja hihansuissa on kuminauhakuja eli hihat voi nostaa pussille, jos haluaa. Malliltaan paita on suora. Minulla on paidasta päällä koko 34.

 

Valkoiset Beck nilkkahousut toimivat aina ja housuihin sopii kengät kuin kengät

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 tehdyt tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Tuotteen varaus liikkeeseen: Mikäli haluaa varata tuotteen liikkeeseen ja tulla sovittamaan, tulee se tehdä verkkokaupan kautta ja valita maksutavaksi ”Nouto Liikkeestä”. Tällöin tuote on sivussa ja noudettavissa liikkeestämme seuraavaan arkipäivään klo. 18.00 saakka. Mikäli noutoa ei tapahdu tähän mennessä, varaus perutaan. Verkkokaupasta tehty tuotevaraus maksetaan noudettaessa. Jos tilausta tehdessä tilauksessa lukee “Jälkitoimitus” laitamme tekstiviestin, kun tuote on saapunut liikkeeseemme.

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

 1. Ihania asuja postauksessa taas ja ihan mykistyn!

  Toppi molemmissa väreissä on todella näppärä. Pitkähihaisena taas oikea klassikko mitä ei heitetä pois vaan kestää ajan patinaa samoin kuin ne topitkin.

  Jakku on aistikas, mutta nyt alkoi kovalevyni raksuttamaan Beck housuista vaaleana itselleni. Ovatpa ne näppärän näköiset! Nämä menee harkintaan ja pohdittavaksi…

  Bleiseritakki on todellakin silmiä hivelevän kaunis. Aurinkolasit, korvakorut sekä laukut viimeistelevät tyylin.
  Kyllä on Kata taitava soinnuttamaan asuja yhteen kuin taidemaalari. Sinulla on todellakin värisilmää ja kykyä loihtia mahtavia kokonaisuuksia. Uskomaton postaus; kauniine kuvine ja kuvailevan tekstin kanssa antaisin Katalle kouluarvosanoista täyden 10+!

  Päivän piristys ja ulkona paistava aurinko saa pakkasesta huolimatta kaipaamaan väriä iholle. Täytyy itsekin kurkata ne itsestään ruskettavat voiteet, että meneekö ne uusintaan vai ei? Onko Katalla antaa vinkkiä hyvästä ruskettavasta tökötistä? Jos on niin jaathan sen meille Doppilaisille, please.

 2. Räväkkä tumma oranssi toppi erottuu edukseen valkoisten asusteiden kanssa.