Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mekot ja tennarit, mikä mekoista on sinun?

Hupsista! Nyt on mistä valita oma mekko 🙂 Halusimme kerätä yhteen kaikki super viehättävät ja tottakai maailman helpoimmat ja monikäyttöisimmät polvimittaiset mekot yhteen postaukseen ja yhteen videoon, mikä löytyy postauksen lopusta. Minulla on jalassani jokaisen mekon kanssa pehmoiset Malvia tennarit ja ihanat uudet erimalliset laukutkin löytyvät meiltä.

Lue postaus, katso mekkovideo ja kerro, mikä näistä mekoista on sinun mekkosi! Minä kerron oman mekkoni postauksen lopussa 🙂

 

Rushana kuviollinen takkimekko

Rushana mekossa on vanhanajan takkimekko fiilistä! Mekon edessä on avattavat napit alas asti. Mekon hihat ovat ihan aavistuksen pussimaiset ja puolipitkät, hihansuissa on kuminauha. Mekossa on kaulukset ja malliltaan mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin. Mekko loppuu noin polveen ja sen sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko XS, mekko on reilua kokoa.

Mekon väritys on beige, rosa, keltainen ja konjakin ruskea

 

Nist laukku

Nist laukku on loistava arkilaukku, sinne mahtuu paljon tavaraa. Laukun päällä on vetoketju ja molemmissa ulkosivuissa on myös vetoketjutaskut. Laukussa on beige vuori ja sisällä on myös tilava vetoketjutasku. Laukkua voi kantaa kädessä, mutta myös olalla sekä olan yli. Hihna on säädettävä ja irroitettava. Laukun koko on n. 23 cm x 35 cm.

 

Nima canvas laukku

Nima canvas laukku on sympaattinen. Laukku on paksuhkoa kangasta ja siinä on mustat tekonahka tereet ja hiha. Laukussa on luonnonvalkoinen vuori ja sisätasku vetoketjulla. Laukun suussa on kuminauhavenyke ja iso magneettinappi. Laukku menee loistavasti myös olalle.

Nima on ihastuttava kesälaukku!

 

Felice tummansininen takkimekko

Felice takkimekko on klassinen takkimekko moneen menoon. Mekossa on napit edessä, pitkät hihat ja rannekkeet ovat leveät eli ne voi kääntää. Rinnan kohdalla on taskut, jotka eivät pullota vaan sulautuvat kankaaseen. Mekon sivussa on taskut ja mekkoon kuuluu vyö. Mekon helma on aavistuksen pyöristetty. Minulla on mekosta päällä koko 36, mutta oikea kokoni mekosta olisi 34. Mekko on reiluhkoa kokoa.

 

Elliot mekko

Elliot mekko on joustavan pehmoinen mekko. Mekossa on O-kaula-aukko ja nappi niskassa. Hihat ovat puolipitkät ja hihojen reunassa on fyrrykantti. Mekko on istuva rinnan kohdalta ja ensimmäinen fyrrykantti on nostettu hieman ylemmäs vyötärölle, empiremäisesti. Mekko levenee sievästi alaspäin ja loppuu noin polveen. Minulla on mekosta päällä koko 36.

Punainen väri ei ole oranssiin taittuva vaan se on enemmänkin mansikan punainen eli aavistuksen viileämpi sävy

 

 

Naya pusakka

Naya pusakka on super pehmoinen ”pumpuli” pusakka. Naya on samaa materiaalia kuin meidän edellisetkin oloasut ja olomekot. Pusakassa on kaulus ja vetoketju edessä. Siinä on pitkät hihat ja se loppuu lantiolle. Se on helppo pukea mekkojen päälle, housujen kanssa ja mihin vaan! Minulla on päällä koko S, pusakka vastaa normaalia kokoa.

 

Nist shopper laukku

Nist shopper käy arkilaukkuna, koska sinne mahtuu läppärikin loistavasti tai jopa viikonloppu laukkuna, jos mukaan ei tarvitse paljoa tavaraa. Yhden yön tavarat sinne saa loistavasti mahtumaan. Laukussa on tukevat kantohihnat ja ilman paksua untuvatakkia, laukku menee olan päälle. Laukussa on vuori ja sen sisällä on iso tasku vetoketjulla. Laukun koko on n. 38 x 50 cm.

 

Nist olkalaukku

Nist olkalaukku on joka paikan laukku. Siinä on säädettävä hihna, sen saa olalle ja olan yli. Hihnan saa irroitettua. Laukun ulkopuolella on iso tasku vetoketjulla ja laukun edessä on kaksi painonappia, joilla laukku suljetaan. Laukun sisällä on vetoketjullinen sisätasku. Laukun koko on n. 20 x 25 cm.

 

Naira mekko

Naira mekko on helppokäyttöinen puuvilla mekko. Mekossa on ympyrä kaula-aukko ja edessä on muutamia nappeja. Hihat ovat pussimaiset ja rannekkeissa on kantti ja napit. Mekko on A-linjainen eli se levenee alaspäin ja on malliltaan reilu. Mekon hihoissa ja helmassa on kaunis kanttaus. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Katso alla oleva video!

 

Lupasin kertoa minun lempparimekkoni ja se on ensimmäinen Rushana takkimekko. Minusta siinä on niin ihanaa henkeä ja se on juuri sopivan tyttömäinen minulle 🙂 Mutta voin paljastaa, että se ei ollut rakkautta ensi silmäyksellä. Se oli rakkautta, kun puin sen päälleni valkoisten tennareiden, huivin ja laukun kanssa. Ihana setti!

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

 

 

 

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

10 kommenttia

 1. Hei
  Onko tulossa kesähameita? Nyt on verkkokaupassa vain talvisia malleja. Odottelen myös vähän lyhyempää mallia, ettei kompastu helmoihin.
  Ihania mekkoja. Sopivat myös odottaville äideille.

  • Hei Merja! Hameita on tulossa mutta ollaan vasta helmikuun puolivälissä ja kesähameet tulevat lähinnä kesämallistossa maaliskuun/huhtikuun välissä:) Mukavaa päivää, Kata

 2. Tänään aamulla selatessani päivän postausta luulin jo mekkoviikkojen alkaneen, mutta eikös ne ole yleensä huhtikuussa? Tämä on varmaan maistiaisia tulevasta ja lupaava alkupalakattaus tulevasta.

  Kiireessä kurkkasin aamulla vain mekkojen kuvat, sulattelin näkemääni päivän ja nyt illalla luin postauksen. Olin jo aamulla oudon häkeltynyt Rushana mekosta enkä tiennyt miksi. Mekko tuntui ihan magneetin lailla vetävän puoleensa vieden samalla aikamatkalle menneeseen aikaan. Mekon malli oli töydellinen, mutta värimaailma ei ihan mikään tavallinen. Oliko se mikä häkelytti ja samalla lumosi?

  Muut mekot olivat myös käytännölisiä kauniita, mutta Rushana mekko nousi suosikikseni. Laukkuja oli monta erilaista näppärää ja ne vaativat kyllä tarkempaa tutkailua. Video oli taas niin ihana piristys.

  • Hei Jaana! No totta, olisi voinut olla jopa mekkoviikon aloitus 🙂 Jep, huhtikuussa tulee mekkoviikko. Rushanassaon juuri sellaista vanhaa aikaa minunkin mielestä. Voisin kutsua Rushanaa ”leningiksi” jopa 🙂 Leninki on ihana sana, mutta on jäänyt mekon jalkoihin. Ihanaa, kun video antoi piristysruiskeen 🙂 Mukavaa tulevaa viikonloppua, Kata

 3. Onko Naira mekko valkoinen, vai vaalean sininen?

  • Hei Kaarina! Mekko on vaaleansininen 🙂 Mukavaa iltaa, Kata

 4. Tummansinisestä pitävänä tietysti Elliot mekko tummansinisenä!

  • Hei AnniM 🙂 Ihana tummansininen! Mukavaa iltaa, Kata

 5. Valkoinen takkimekko ja valkoiset tennarit ovat minunkin suosikit.