Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Hameet kahdella eri tapaan ja huumoria lauantaihin!

Tämä Zilky hame on minun luottohame! Meillä oli Zilky hametta syksyllä mustana ja viininpunaisena. Minun vaatekaapistani löytyy musta Zilky hame ja olen pitänyt hametta todella paljon. Moni mieltää satiini pintaisen hameen täysin juhlahameeksi, mutta nou nou, sitä se ei ole! Zilky hame on joka päivän hame, kerron siitä pian lisää ja ennen kaikkea se on helppohoitoinen. Pesen hameeni 30 asteen konepesussa, laitan kuivumaan silityslaudan yli (minulla on aina silityslauta esillä pesukoneen vieressä, on muuten kätevää) ja hieman vilautan kuumaa rautaa pesun jälkeen. Hame ei rypisty vaikka Valora istuu sylissäni ja kihnuttaa tassujaan.

Postauksen lopusta löytyy video, tiedän että teidän huumori riittää minun älynväläyksiin!

 

Zilky toppi

Zilky toppi on klassinen satiinitoppi jonka voi pukea Zilky hameen kanssa (tulee mekko) tai erikseen vaikkapa farkkujen ja jakun kanssa. Topissa on nauhaolkaimet ja rinnanympärys on isompi kuin alla oleva mitta kertoo, koska topin takana on kuminauha eli se joustaa ja antaa tilaa. Malliltaan toppi on suora ja loppuu lantiolle. Minulla on topista päällä koko 36.

 

Zilky hame juhlaan

Zilky hame on upea! Se on helppohoitoinen hame arkeen ja juhlaan! Hameessa on leveä ja napakka vyötärönauha, edestä se on sileä ja takana siinä on kuminauha eli hame vain vetäistään päälle. Hame ylettyy vyötärön kapeimpaan kohtaan. Hameen sivuissa on taskut. Hame on istuva vyötäröstä ja se levenee kevyesti alaspäin, mutta helma ei ole leveä ja kellomainen vaan laskeutuu kauniisti. Hame on edullinen vartalolle. Minulla on hameesta päällä koko 36.

Juhlaan hameeseen yhdistetään siihen kuuluva toppi, niin asusta tulee ”mekko”. Kaunis juhlava neule ja kauluspaita tai kietaisupaita tekevät asusta myös juhlavan

 

Tämä asu on yksi minun tulevan kevään asuyhdistelmä!

 

Iliviana neule

Iliviana neule on ihana iholla, pehmeä ja ohuehko. Neule menee ympäri vuoden. Neuleessa on O-kaula-aukko, hihat ovat pitkät ja neuleen sivuissa on aavistuksen pidemmät halkiot, kuin normaalisti, mutta halkiot eivät ylety vyötärölle saakka. Malliltaan neule on suora ja loppuu lantiolle, se on hieman pidempi neule. Minulla on päällä neuleesta koko S, neule vastaa normaalia kokoa.

 

Zilky hame arkeen

Kuten jo alussa kerroin, on Zilky hame luottohameeni. Olen pukenut hameeseen yleensä neuleen. Luottoneuleeni on Everlotte neule, joka on loistavan mittainen hameeseen. Kun helman kääntää tulee se juuri sopivasti vyötärökaistaleen päälle. Tykkään pukea hameen kanssa myös neuleen, joka jää roikkumaan hameen päälle. Kun neuleessa on halkiot on asu kepeän näköinen. Kesällä aion pukea hameeseen valkoisen pellavapaidan, jonka sidon edestä vyötärölle.

 

Katso alla oleva video!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

13 kommenttia

 1. Iltaa ! Olen katsellut usein mainoksianne ,mielenkiitoista.
  Uskon löytäväni jotain sopivaa.
  Matkalle ,ehkä ensiksi.
  Hyvää ja kaupallista kevättä!
  Anna-Liisa

 2. Luin tekemiäsi väripostauksia vuosien varrelta. Miten, jos tumma ruskea on päävärinä, sellaista en löytänyt. Beige kyllä on. Ihastuin tuohon tummanruskeaan hameeseen ja mietin siihen sopivia muita värejä. Valkoinen tietenkin. Miten ruskean ja mustan yhdistelmä?

  • Hei Leena! Tummanruskea ei olekaan ollut päävärinä missään, koska sitä on ollut viime vuosina niin vähän. Nytkin sitä on mallistossa, mutta vähän taas. Tänä keväänä sitä löytyy ainoastaan InWearin mallistosta ja sävy on kylmempi kuin syksyn ruskea ja ruskan eri sävyt. InWear on yhdistänyt tänä keväänä ruskean keltaiseen, siksi sitä löytyy mallistosta. Keltaiseenhan se sopii kauniisti, samoin vaaleaan farkkuun (ruskea pellavapaita on tulossa), valkoiseen ja beigeen, samoin rosaan ja vaaleansiniseen ja mustaan myös. Zilky hameessa miettisin värin lisäksi materiaalia , mitä siihen yhdistää. Neule on helpoin ja loistava, koska materiaalit ovat vastakohtia. Kylmä satiini/lämmin villa/puuvilla…mutta kuten kerroin, itse aioin yhdistää hameeseen pellavaisen yläosan ja ehdottomasti rennoilla kengillä. Mukavaa päivää, Kata

 3. Voi miten ihanaa heittäytymistä videolla, olet mainio😂 kiitos ilon ja huumorin lisäämisestä elämäämme😍 kiitos myös kaikista videoista ja postauksista, joista saa paljon hyviä vinkkejä arjen ja juhlan pukeutumiseen.

  • Hei Pirjo! Kiitos ihanasta viestistäsi 🙂 Koitetaan keksiä kaikkea hauskaa ja piristävää 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 4. Wau mikä glamour lady kuvissa keikistelee. Video sai aikaan naururemakan ja hyvin voisit alkaa näyttelijäksi Kata. Aikoinen kameliontti olet.

  Hyvin muuntuu Zilky hame myös arkisempaan menoon, vaikka miellän materiaalin juhlavaksi. Vaalea setti oli todella kaunis. Onko ruskea väri ilmestymässä kevätvaatteisiin vai miten on? Itse miellän sen syksyyn.

  • Hei Jaana! hah, hah! Jep, kyllä saa näyttelijän lahjat välillä laittaa kehiin että saadaan kivoja juttuja teille 🙂 Jep, ruskea mielletään syksyyn ja varsinkin lämmin ruskea ja eri ruskan sävyt. Tämä ruskea on kylmän sävyinen ja sitä on pieni ripaus mallistossa juuri yhdistettynä ajankohtaiseen keltaiseen. Mukavaa päivää, Kata

 5. Hienoja asukokonaisuuksia! Vdeolle 😂👍👍!

  • Ja taisipa minullakin olla silmät sikkurassa aamutuimaan kuten Katalla videolla, kun en osunut kaikkiin näppäimiin…. 🙂

 6. Huomenta, taas ihanan upeat asukokonaisuudet ja mikä video🤣🤣. Minäkin haluan päästä tuohon ”jälkeen” vaiheeseen🌞.

  • Kiitos Marianne 🙂 Kiva kun tykkäsit! Jälkivaihe on piristävä, mukavaa viikkoa Kata

 7. Makeet mustat korkkarit juhliin.

  • Hei Anna-Maija! Kiitos, nämä ovat kyllä mageet 🙂 Mukavaa alkavaa viikkoa, Kata