Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Musta monikäyttöinen kietaisumekko

Hyvät hyssykät kun on tullut lunta viikonlopun aikana! Kyllä mieleni niin halaji takaisin Espanjaan, kun selkä märkänä kolasimme mieheni kanssa lunta lauantai-iltana. Olisin sata kertaa mielummin istunut terassimme porealtaassa katsoen auringon laskua vuorten taakse ja siitä hissun kissun noussut ylös ja valmistellut itseäni iltasyömistä varten läheisessä ravintolassa, jonne kävellen. Näin nimittäin teimme viime lauantaina. Tammikuun alussa taisin ihan täälläkin tunnustaa, että tykkään lumitöistä. Onneksi nainen saa vaihtaa mieltä kun lystää, nimittäin enään en tykkää lumitöistä! Suorastaan vihaaan lumitöitä…ärsyttävää hommaa, kun kerran olet kolannut niin ei kestä kauaakaan kun saat kolata uudestaan:)

Mieheni mielestä olen dramaattinen jollen jopa aavistuksen teinimäinen, kun välillä vihaan asioita 🙂 Enhän minä nyt oikeasti lumitöitä ja muitakaan asioita vihaa, kunhan haluan olla välillä tosiaankin dramaattinen ja saada asian kerralla selväksi mitä mieltä olen…

 

Rusha kietaisumekko

Kietaisumekossa on ihanaa naisellista lookkia! Mekko on hieman paksumpaa kangasta ja helman kuuluu olla runsahko. Mekko on kietaisumallinen eli ensin nauhat sidotaan ristiin mekon sisälle ja sitten mekon päälle, vasemmalle puolelle. Mekon leikkaus tulee kaula-aukosta korkealle eli sen alle ei välttämättä tarvitse laittaa toppia. Mekossa on kaksi salsakanttia ja sivuissa on taskut. Minulla on mekosta päällä koko S, samoin Gabilla on videolla päällä koko S.

 

Kietaisumekko sidotaan kiinni vyötärön kapeimmalta kohdalta, mekko ei ole tiukka vyötäröstä eli se ei korosta vahvasti vyötäröä klassisen kietaisumekon tavoin vaan jättää mekkoon hieman empirelinjaista fiilistä. Jos vyötäröä haluaa korostaa, voi ensimmäisen salsakantin päälle pukea vyön, nauhat eivät vyötä haittaa. Vyö kannattaa olla leveämpi, jotta se pysyy salsakantin päällä.

Nole huivi on super kaunis ja tyylikäs, ajaton huivi. Huivi on loistavan kokoinen kietaista kaulaan, päähän tai laukun koristeeksi

 

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Aivan ihana kietaisumekko! Kertakaikkiaan!

  2. Wau mikä mekkko! Minulle tuli mieleen musta tulppaani. Ihanan keimaileva ja tyttömäinen asu.

    Gabi yhdisti mekkoon vaaleat farkut ja ei hullumpi miksaus sekään. Mekko oli niin monen mieleen, että suit sait ja koot hupenivat hetkessä. Onkohan mekkoa valmistettu muissa väreissä?

    Teidän kahden videoita on kyllä ilo katsella. Täydennätte toinen toisianne ja puhe soluu sulavasti eteenpäin ja hyvä olo välittyy katsojalle asti. Videot ovat päivän piristyksiä ja ehdottamasti tehkää lisää niitä.

    En yhtään ihmettele Katan kiukunpuuskaa ja mielipiteen muuttumista lumitöistä. Itsekin sain jo hepulin tästä ainaisesta märästä, raskaasta lumesta. Jos edes välillä leijailisi kevyttä puuterilunta vain vähän, mutta ei. Keväästä tulossa kurainen ja rapainen, mutta toivottavasti kesällä sataisi vähän.

  3. Mukava tyttömäinen mekko.