Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Vesivärimekkojen stailaus muutamalla eri tavalla

Nyt on niin upea kuosilliset ja väriset mekot, että oksat pois! Tiedättekö mitä? Nämä mekot ovat sellaisia, että ne on puettava päälle ja todettava, että wau! Ainakin itse, kun katsoin niitä henkarissa niin tuumailin, että nyt en tiedä tykkäänkö vai enkö…mutta kun puin vihreän päälleni, niin rakastuin vihreään mekkoon heti. Ja katsokaa, kuinka kaunis keltainen mekko on tummahiuksisella Gabilla! Nämä ovat näyttävät mekot ja jotta ne saataisiin mahdollisimman moneen käyttöön, niin teimme niistä stailausvideon, joka löytyy postauksen lopusta.

Postauksen lopusta löytyy myös mm. toppaliivi ja beige pusakka, jonka käytön näet stailausvideosta!

 

Keltaisesta mekosta löytyy keltaisen lisäksi vaalean keltaista, ruskeata, beigeä, luonnonvaaleata ja mustaa. Mustat asusteet tuovat mekkoon särmää, beiget asusteet toisivat taas pehmeyttä. Mekkoon ovat kultaiset korut täydelliset.

 

Madeline vesivärimekko

Madeline mekossa on upea vesiväri kuosi. Mekossa on avattavat napit koko matkalta. Siinä on puolipitkät ja löysät hihat. Malliltaan mekko on ihan suora ja siinä on halkiot sivussa. Mekkoon kuuluu vyö, jonka voi sitoa vyötärölle tai vaikkapa rusetiksi kaulaan, kuten olen tehnyt. Mekkoon voi vaihtaa myös vyön. Minulla on mekosta päällä koko 34 ja Gabilla on päällä koko 36, mekko on reilua kokoa.

 

Vihreästä mekosta löytyy vihreän lisäksi vaaleanvihreätä, valkoista, beigeä ja tummanruskeata ja ripaisu mustaa. Vihreään mekkoon ovat hopeanväriset korut täydelliset. Tähänkin mekkoon voi yhdistää mustat korkkarit, jos haluaa.

Stailausvideolla näkee, miten tennarit sopivat mekkoon!

 

Jos haluaa tennarit jotka ovat pehmoista nahkaa ja aivan ihanat jalkaan, niin suosittelen Malvia tennareita. Näissä ainakin omat jalkani lepäävät. tennareita löytyy mustan lisäksi valkoiset kultaisilla yksityiskohdilla.

 

Liw pusakka

Liw pusakka on kevyt, vuoreton ja se on loistava pukea kaikkien päälle. Se ei ole liian kuuma myöskään kesällä. Pusakassa on rintataskut ja pitkät hihat. Hihansuissa on napit. Malliltaan pusakka on suora, mutta pusakan sisällä on nauha ja stopparit eli takin voi kiristää vyötäröltä, jolloin takista tulee sirompi ja sillä tempulla voi korostaa myös vyötäröä. Minulla on pusakasta päällä koko 34 ja se on normaalia kokoa.

 

Zella flat housut

Zella Flat housuissa on loistava malli! Housuissa on korkea vyötärö, joka ylettyy noin 1 cm navan yläpuolelle. Housujen sivuissa on taskut ja lantio on aavistuksen pyöristetty. Lahkeet kapenevat aavistuksen alaspäin ja ne loppuvat noin jalkapöydän päälle/nilkkaluun kohdalle. Housujen takana vyötäröllä on kuminauha, tämä takaa sen, että ne sopivat sekä kapeavyötäröiselle että suoremman malliselle vartalolle. Minulla on housuista päällä koko 34.

Housut ovat helppohoitoiset pese ja pidä Zella-laatua! Housuja löytyy myös tummansinisinä ja mustina. Mustista housuista koot täydentyvät meille helmikuun lopussa.

 

Fall toppaliivi

Fall musta toppaliivi on kevään trendituote! Liivi on lyhyehkö ja sopii siksi loistavasti juuri myös mekkojen päälle vaikkapa kesäkuussa, kun illat ovat vielä viileitä. Malliltaan liivi on suora, siinä on korkeahko kaulus ja edessä on painonapit. Liivin sivuissa on taskut. Minulla on päällä liivistä koko 34, liivi on reiluhkoa kokoa.

Itse käytän toppaliiviä aina auki, paitsi jos illalla tulee kylmä, niin napitan sen kiinni parilla napilla keskeltä. Tässä toppaliivissä korkea kaulus on aivan ihana. Sen voi napittaa kiinni vain kauluksesta ja jättää loput napit auki kuten Gabi on pukenut sen stailusvideolla

 

Katso alla oleva stailausvideo!

 

Postauksen tuotteet löytyvät liikkeestämme ja Doppshop verkkokaupastamme täältä.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

 1. Mitkä vesivärimekot! Upeat värimaailmat molemmissa ja miten saittekin ne taipumaan niin moneen menoon? Olette te uskomattoman taitavia stailaajia! Tällä kertaa teki mieli kirjoittaa kyllä taitavat taiteilijat, kun olitte heiluttaneet ”pensseleitänne” niin taitavasti ja saaneet vesivärimekoista niin uskomattamia taideteoksia videolle.

  Jos joku oli sanonut toppaliivin käyvän tämän mekon kanssa, niin en olisi uskonut. Pakko se oli uskoa, että kyllä sopii.
  Iskin silmäni teidän molempien korviksiin. Nyt pääsivät Leijat oikeuksiinsa ja en ole varmaan ainoa joka niihin tykästyi. Hassua miten joku vaate tai koru puettuna voi näyttää aivan toiselta kuin se on hengarissa roikkuessa tai korurasiassa.

  Liivit sen kuin rulettaa. Talvella neuleliivit, keväällä toppaliivit. Zella housut ovat yksi suosikkihousuistani. Pese ja pidä laatu viehättää minua. Tuleeko Zella-jakkujakin? Niissä aivan uskomattoman hyvä leikkaus ja istuvuus.

  • Hei Jaana! Kiitos kommentistasi 🙂 Eiköolekin upeat mekot ja mikä kangas, paksuhko viskoosi, ylellinen 🙂 Samaa mieltä, Leija korvakorut olivat mekkoihin todella loistavat. Liivit rules 🙂 Kyllä Zella jakkuakin muistaakseni tulee, kun saadaan ihmiset etätöistä toimistoihin 🙂 Zella on loistavaa laatua, kaikii niiden tuotteet. Mukavaa viikkoa, Kata

 2. Keltainen vesivärimekko hyvän värinen, mutta lyhyelle liian pitkä.

  • Hei Anna-Maija! Keltainen on kaunis ja sopii Gabille loistavasti 🙂 Kangas on kerrassaan upea, mukavaa viikkoa Kata