Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Tervetuloa meillä käymään!

Siitä on jo hetki, kun olemme tehneet kierroksen liikkeessämme. Tervetuloa kierrokselle!

  • Ida paita € 79,95 neljä väriä! Kaikki värit löytyvät täältä

Jos videolla esitellyt tuotteet eivät löydy Doppshop verkkokaupastamme, niin laita s-postia shop@dopp.fi niin kerromme lisää.

PS. Kaksi ihanaa mekkoa ilmestyy verkkokauppaame huomenna sunnuntaina klo. 6.00

Pääset katsomaan kaikkia videoitamme You Tubesta tästä!

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei!
    Suunnittelen ostosmatkaa täältä Kuopiosta Helsinkiin. Voi kuitenkin olla, että se toteutuu vasta ensi vuoden puolella, monet seikat vaikuttavat ajankohtaan. Niinpä tiedustelen jo nyt, milloin teillä on ensi kevään mekkomallisto liikkeessänne? Jos en pääse tämän vuoden puolella, niin tähtään sitten siihen.

    Ihania vaatteita ja värejä teillä niin valtavasti 🙂

    • Hei Marianne! Kiitos viestistäsi 🙂 Mekkoja tulee joka viikko lisää eli mallisto uusiutuu nopeasti ja vaihtuvuus on nopeaa ja suurta. Eli riippuu hieman millaista mekkoa ajattelit eli mitä lähemmäs kesää mennään, sen enemmän on juhlamekkoja ja mekkojen matskut ja värit kirkastuvat sekä kevenevät. Meidän oma Doppwoman mekkomallisto on suuniteltu saapuvaksi joka kuukausi helmikuun lopusta lähtien. Nekin mekot vaihtelevat matskuissa ja väreissä aika suuresti toisistaan. Mutta sanoisin, että mitä lähempänä kevättä sen suurempi valikoima on, varsinkin juhlaa saadaan Vapun tienoilla liikkeeseen. Kiitos, ihanaa kun tykkäät ja voin luvata sinulle että kevään -22 mekkovalikoima tulee olemaan kaikkien aikojen paras koskaan! ja varmasti löydetään sinulle mekko 🙂 Tervetuloa! Yst. Kata

    • Hei! Punainen on kerrassaan hemaiseva 🙂 Mukavaa päivää, kata