Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Käyttöpaidat ja käyttöhame

Kello  on hieman yli viisi torstai aamuna. Ei ihme, että olen hereillä jo ennen kukonlaulua, koska nukahdin illalla klo. 21.05. Nuokuin sohvalla kahdeksasta eteenpäin, kunnes mieheni tokaisi, mene nyt nukkumaan siitä. Kun kellot siirrettiin tuntia taaksepäin reilu viikko sitten, olen ollut todellinen illan torkku ja muutenkin väsynyt. Tiedän jo näiden vuosien kokemuksella, että olen väsyneempi aina ennen joulua juuri nämä kaksi kuukautta eli maaras- ja joulukuun kuin normaalisti. Tammikuukin menee hieman unessa, mutta kuitenkin jo odottavaisena tulevasta keväästä. Ehkä se on niin, että pitäisi lähteä snowbirdinä etelään nämä talvikuukaudet, mutta mitä ihmettä minä siellä tekisin, kun liikettä ja koko perhettä ei saa mukaan.

Vaikuttiko kellojen siirtäminen sinun aamuvirkkuuteen tai iltaunisuuteen?

 

Myrthel logo huivi on 100% villaa ja väri on aivan ihana! Huivin voi pukea harteille, jos tarvitsee lämpöä, mutta toki toimii kaulassa myös.

Myrthel huivi on loistava joululahja idea joko itselle tai läheiselle!

 

Naba hame

Naba hame on loistava käyttöhame. Siinä on leveä kuminauha vyötärö ja nauhat. Hame laskeutuu kauniisti ja levenee ihan aavistuksen alaspäin. Vasemman reiden kohdalla on halkio. Hame on vuoreton ja se on paksuhkoa trikoota eli sitä voi käyttää ympäri vuoden. Kesällä paljailla säärillä ja tennareilla ja talvella paksummilla sukkahousuilla ja nilkkureilla tai saappailla.

Oletko lähdössä talvella etelään? Naba hame on loistava matkavaate, se ei rypisty matkalaukussa ja siihen on helppo yhdistää erilaisia yläosia

 

Flo neule

Flo neule on hauska ja näyttävä neule yksinkertaisen alaosan kanssa. Neuleessa on eri kudosta välillä, joka tekee siitä mielenkiintoisen. Neule venyy kun sen pukee päällensä, itselläni on neuleesta päällä koko XS.

 

Enään ei ilman hanskoja pidä lähteä ulos. Meiltä löytyy tyylikkäät nahkahanskat katukäyttöön, samoin mustat nahkarukkaset. Muutamat rukkaset löytyy myös reippaampaan menoon. Iltaisin, kun lähden Valoran kanssa lenkille, niin puen aina käteeni rukkaset. Niissä sormet pysyvät huomattavasti lämpöisempinä kuin nahkasormikkaissa. Nahkasormikkaita käytän taas kun lähden töihin.

Joululahjaksikin nahkarukkaset soveltuvat loistavasti. Niitä ei ole koskaan liikaa!

 

Liva ribbipaita

Liva ribbipaita on ihanan tuntuinen iholla. Paita on vartalonmyötäinen, siinä on kaulus ja edessä on napit. Vartalonmyötäinen paita on ihanan lämmin ihoa vasten ja koska kaikki eivät pidä löysistä yläosista, on Liva hyvä vaihtoehto heille. Paita ylettyy reippaasti lantiolle.

Liva paidassa on kaunis beige melerattu sävy!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat

4 kommenttia

 1. Oi tunnistan kamppailevani aivan saman ongelman kanssa kuin Kata! Tuo pieni kellojen siirto sai minut aivan sekaisin. Illalla väsähdän, tunnen itseni aivan molla maijaksi, jolta on veto totaalisesti pois. Näin mennään hetki ellei parikin kuukautta.

  Kaipaan valoa ja aurinkoa. Valolamppu taas aiheuttaa migreeniä joten se siitä. Kostoiskuna pimeydelle kaivelen lisävitamiineja ja alan popsimaan marjoja pakkasesta. Aamuisin nappaan tyrnishotin aamiaisella, päivällä popsin pinaattia ja iltaisin iltapalaksi napsin eri värisiä vihanneksia piristysruiskeeksi. Lisäksi pyrin syömään säännöllisesti, ajatelemaan positiivisesti ja toteamaan etten ole ainoa onneksi, johon kellojen siirto sekä pimeys vaikuttaa nöin hullusti.

  Piristyksenä pukeudun myös välillä punaiseen ja yritän näin saada itseni näinpiristymään. Iltaisin luukutan kesämusaa ja salsaan. Ripaus kirkasta punaa huulilla saa myös näyttämään pirteämmältä. Kaikki keinot on sallittuja taistelussa pimeyttä ja väsymystä vastaan.

  Postauksen vaatteet olivat arjen pelastajia, siistejä ja kauniita käyttövaattetteita! Naba hame on monitoimi vaate ja taattu reissujen pelastaja. Musta neule on eloisan näköinen eri kudoksien ansioista, naisellisen viehko. Ribbipaidan sävy eleettömän kaunis ja huivin sävy kruunaa koko setin. Hyviä toimivia settejä ja niitähän Doppissa löytyy.
  Eräillä vaan on silmää hankkia nappivalintoja ja ketkäs he ovat: Kata ja Gabi, meidän Doppilaisten pukeutumisen pelastajat.

  Toden totta, että hanskoja ja rukkasia jo tarvitaan. Täytyykin katsastaa omat rukkaset, laittaa kenties elökkeelle omat ja hankkia uudet tilalle. Larissat näyttää näppäriltä.

  • Hei Jaana! Oi, nyt on tosiaan pahimmat pimeydet edessä, mutta tsempataan toisiamme niin päästään nopeasti valoisalle puolelle! Minäkin otan shotin aamuisin, vain inkiväärishotin. Se antaa kivasti potkua aamuun ja sen jälkeen juon ison kupillisen kahvia. Punainen todellakin piristää ja saa välillä niin väsyneisiin kasvoihin pirteyttä. Rukkaset ovat ihania, koska niissä sormet eivät palellu niin nopeasti kuin sormikkaissa. Olin lauantai aamuna pöyrälenkillä ja oli kirpeä aamu. Minulla oli urheiluhanskat siis sormikkaat kädessä ja sormeni meinasivat ihan jäätyä kalikoiksi. Jouduin vetämään peukun pois sen kolosta ja piilottamaan peukun kämmenen alle, ettei se oli jäätynyt. Silloin just mietin, että kädessä olisi pitänyt olla tumput. Joyen tumput ovat ihania! Terveisin Kata