Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Muutama kiva tuotevinkki!

No olipas viileä sää eilen maanantai aamuna. Tai oikeastaan tuuli on kylmä ja eipäs se lämpimämmäksi muuttunut täksi aamuksikaan. Se taitaa olla tämän syksyn ensimmäinen pakkasaamu täällä Helsingissä. Tein pienen videon kivoista tuotteista, video löytyy taas postauksen lopusta. Tässä kuvina postauksen tuotteet.

Nyt kannattaa kaivaa viime vuoden pipot ja hanskat esille ja katsoa mitkä pääsevät jatkoon ja mitkä eivät. Löydät meidän pipot täältä, hanskojakin on tullut, kuvaamme ne pian!

 

Day Mono laukku

Dayn Mono laukkusarja on kivaa toppamaista kangasta. Dayn laukuissa on aina todella hyvät ja toimivat vetoketjut. Valkoisessa laukussa on mustat vetoketjut, paljon lokeroita myös laukun sisällä ja kooltaan laukku on 14 x 21 cm.

Valkoinen näyttää niin ihanan raikkaalta ja kivalta, uudennäköiseltä!

 

Doris pipo on kiva pipo, se on hieman ”muffinssi” ja siinä on fleece vuori eli se ei kutita! Pipon päähän kuuluu jäädä tyhjää tilaa, itse tykkään siitä, mutta kaikki eivät pidä siitä tyhjästä tilasta 🙂

 

Dayn Mono laukkua löytyy myös mustana. Mustakin on tyylikäs, koska myös vetoketjut ja soljet ovat mustia.

 

Videolla annan vinkin, että jos reippaasta college- tai trikoomekosta haluaa asiallisemman mekon työkäyttöön, niin kaulaan voi pukea stylen huivin. Amelia huivi on loistavan kokoinen huivi kaulaan. Katso videolta, miten solmin huivin.

 

Day Mono kännykkälaukku

Dayn kännykkälaukku on super kiva laukku. Laukkuun mahtuu isompikin kännykkä, minulla on Iphone 11 Pro Max ja se mahtui laukkuun hyvin. Laukun ulkopuolella on yksi lokero ja sisällä yksi, johon saa vaikkapa maksukortin. Kännykkälaukun hihnan voi irroittaa ja laukun voi laittaa tarralla käsivarteen. Laukun koko on 16 x 9 cm.

 

Kun menen Rukalla laskettelemaan, niin aion ottaa tämän kännykkälaukun käsivarteeni. Minulla on sen verran napakka laskettelutakki, että iso kännykkä taskussa ei ole kivannäköinen, kun se sieltä pullottaa.

 

Minulla on päällä Kalina mekko mustana. Kalina mekko on aivan ihanaa materiaalia ja kuuluu lempparituotteisiini niin kotoilumekkona kuin töissäkin paksuilla mustilla sukkahousuilla ja mustilla nahkasaappailla. Päälläni minulla on Shotgun untuvatakki. Se on kevyt ja helppo vain heittää päälle. Se peittää kaikki mekot, lämmittää, ja sen alle on helppo pukea vaikkapa enemmänkin vaatetta, koska sinne mahtuu.

Katso alla oleva video postauksen tuotteista!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

2 kommenttia

  1. Huoleton mekko untuvatakin alle,kyllä tarkenee.

    • Hei Anna-Maija! Totta, näillä tarkenee 🙂 Kata