Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Uudet kombot

Ihania settejä saapui taas  liikkeeseemme. Tapaan sanoa, että meillä on Joulu liikkeessä satoja kertoja vuodessa. Olen myös todennut, että niin kauan kun innostun kuin pikkulapsi laatikoiden avaamisista ja uusista mallistoista, olen vielä työkelpoinen tälle alalle. Minusta se on oikein sanottu, että kun sielu roihuaa omalle tekemiselle, antaa palaa. Sitten kun liekki rupeaa sammumaan, on aika tehdä jotain muuta. Olen joskus miettinyt, koska se aika tulee, tuleeko se 10 vuoden päästä vai 15 vuoden päästä vai tuleeko se koskaan? Täytän loppu kuusta 54-vuotta ja tunnen, että olen fyysisesti hyvässä kunnossa, mieleltäni energinen ja aikaansaava keski-ikäinen nainen. Koen, että minulla on vielä paljon annettavaa teille naisille pukeutumisen ja vaatetuksen saralta.

Tein videon tämän postauksen asuista ja se löytyy postauksen lopusta!

 

Lola kietaisumekko

Lola mekko on klassinen kietaisumekko ja siinä on vuori edessä ja takana, hihat ovat vuorittomat. Mekossa on pussihihat ja se on kauniisti istuva ylhäältä. Mekko kietaistaan napakasti vyötärölle ja helma levenee kevyesti alaspäin. Helma loppuu pohkeen alapuolelle ja mekon sivuissa on taskut.

Minulla on mekosta päällä koko 36. Mekosta kannattaa ottaa se koko, missä rinnanympärys on hieman isompi kuin oma rinnanympärys, jotta mekko menee tarpeeksi kiinni edestä. Minun ry on 92 cm joten, koko 36 (ry 96 cm) on itselleni sopiva, koko 34 oli liian avonainen rinnan kohdasta. Joten jos et tiedä omaa rinnanympärystäsi, niin mittaa se rintaliivit päällä, rinnan korkeimmalta kohdalta, niin mitta selviää.

 

Syksyn ja talven 2021 kävelevä värikartta löytyy kuvan oikeasta alareunasta 🙂

 

Lola paita ja Cadia housut

Lola paidan väritys on kaunis ja harmoninen, kuten mekossakin. Paidassa on pussihihat, pussi jää käden alapuolelle eli hiha on muutaman sentin lyhkäisempi edestä kuin takaa. Malliltaan paita on suora ja siinä on pieni nappi kauluksessa ja sitä voi pitää joko auki tai kiinni, jos pitää auki muodostaa kaulus V-aukon.

Yhdistin yläosaan nutrian väriset housut. Musta olisi ollut varma ja turvallinen veto, mutta halusin välillä jotain muuta kuin mustaa alaosaksi. Nutriat housut sopivat ihanasti Lola paitaan, löytyyhän paidasta juuri sama sävy kuin housuistakin.

Cadia housut ovat hieman löysähköt housut kuminauha vyötäröllä ja niissä on kiva ja helppo materiaali eli pese ja pidä. Sivuissa on taskut ja housut loppuvat itselleni juuri jalkapöydän yläpuolelle.

 

Luella nahkahame on siitä loistava, että se ei ole paksu ja tönkkö, koska siinä ei ole vuorta. Se mukautuu kauniisti vartaloon ja malliltaan se on helppo yhdistää minkä malliseen yläosaan tahansa

 

Lupe paita

Lupe paidassa on upea materiaali ja malli. Paidassa on puoli poolo kaulus, ihanat pussihihat resorilla ja paita ylettyy lantiolle. Niskassa on vetoketju eli paita on helppo pukea päälle. Paita on vartalonmyötäinen ja siinä on rypytykset sivuissa, jotka häivyttävät vartalon keskikohtaa. Minulla on paidasta päällä koko S.

 

Ryan farkut kuuluvat suosikki farkkuihini, koska niissä on oikeasti korkea vyötärö. Ne istuvat napakasti ylhäältä ja lahkeet ovat noin nilkkamittaiset. Laahkeet ovat aavistuksen levenevät eli kesällä tennarit ovat farkkujen kanssa loistavat. Näin talvella käytän farkkujen kanssa hieman sirompia nilkkureita, joissa on korko.

 

Lupe paitaa löytyy myös mustana. Musta ei ole pikimusta vaan sävyltään aavistuksen vaaleampi. Helmihulluna olen vaihtanut helmikorvakorut Pilvi korvakoruihin. Beige sävy on talvella hieman pehmoisempi sävy kasvoja vasten kuin valkoinen väri.

 

Katso alla oleva video postauksen tuotteista!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Hei ja ihanaa sunnuntaita!
    Tyylikkään näköiset nuo Ryan farkut. Mikähän koko niistä olisi sopiva, kun minulla on Rich Cargoista koko 38/28 ja Future housuista 36? Lisäksi minulla on vahvat reidet ja kapea vyötärö. Ja kiitos, että on monipuolisesti tarjolla näitä ihania olkapäältä pussihihoja, jotka sopivat meille alapainoitteisillekin ihmisille =).

    • Hei Marianne! Kiitos 🙂 Katsotko mitat verkkokaupasta, eri kokojen välillä on niin pienehköt erot että en osaa sanoa sinulle kokoa ennen kuin tiedän mittasi. Mutta napakat kannattaa ottaa ja katsoa, ettei vyötärö jää liian isoksi, se on ainut farkuissa jos on kapea vyötärö. Voit myös laittaa s-postia shop@dopp.fi niin voidaan jatkaa keskustelua sielä 🙂 Jep, nämä paidat ovat niin pukevia ja ihania ja sopivat monelle! Mukavaa viikkoa, Kata

    • Hei! Nutria on kerrassaan upea väri! Mukavaa päivää, kata