Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Mustat siistit housut

Moni tuntee jo meidän Beck housut. Ne ovat loistavat housut niin vapaa-aikaan kuin töihin ja pieneen menoonkin. Ne istuvat loistavasti ja niitä löytyy kolme eri lahkeen pituutta. Beck housuja löytyy mustina ja tummansinisinä meiltä aina ja muulloin saa myös sesonkivärejä. Minulla on jalassani uudet Vamosa housut, jotka ovat samanmalliset kuin Beck housut, mutta materiaali on eri.

 

Alice paita

Alice paita on loistavan mallinen paita ihan millaisiin alaosiin tahansa. Varsinkin levähköt  hameet ja housut kaipaavat tällaista yläosaa, missä on resori vyötäröllä ja joka on tarpeeksi lyhyt. Paidassa on pieni rypytetty pystykaulus, joka toistuu hihansuissa ja paidan helmassa. Muuten paita on yksinkertainen ja tyylikäs ja shampanja väri paidassa toimii.

Minulla on valkoiset liivit paidan alla, jotka aavistuksen kuultavat paidan läpi. Mutta jos paidan alle laittaa nudet tai hailakan rosat liivit, ovat ne paremmat ja huomaamattomammat

 

Vamosa housut

Vamosa housut ovat loistavat käyttöhousut, jotka soveltuvat myös pieneen menoon. Housut ylettyvät edestä navan päälle, ne eivät tule vyötärön kapeimpaan kohtaan. Niissä on aavistuksen pyöristetty lantion kaari, sivutaskut ja alaspäin kapenevat lahkeet, jotka loppuvat jalkapöydän päälle. Käytän Beck housuista kokoa 34 ja samoin näistä Vamosa housuista koko 34 oli minulle hyvä.

Vamosa housuissa on villaa 59%, joten housut ovat kestävät ja upeat talveen. Housut eivät kuitenkaan ole paksut vaan ne ovat ohuehkot ja loistavan tuntuiset päällä

 

Liikkeemme on suljettu tänään lauantaina, mutta verkkokauppamme palvelee 24/7.

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

 

 

Kategoriat

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

4 kommenttia

  1. Tämä on hyvä pointti, olen kauan etsinyt juurikin hameiden, mekkojen tai housujen pariksi lyhyempää yläosaa, etenkin neuletta. Lähes kaikki ”normaalipituiset” puserot, neuleet ja neuletakit ovat lantion puoleenväliin ulottuvia, pituus n. 60cm. Jos laitat hakukriteeriksi ”lyhyt” niin sitten se on napapaita. Esimerkiksi mekon päällä oleva neule tai neuletakki on aika tylsän näköinen jollei se pääty vyötärölle. Tämä varmaankin liittyy jotenkin siihen että yleensä halutaan peppua piilottaa tai häivyttää ja siksi näille on kysyntää.

    • Hei Mia! Se on näin, tarpeeksi lyhkäisiä yläosia on vaikea löytää, jos ei halua pukea niitä alaosien sisälle. Yleensä lyhkäisissä pelätään että napa näkyy 🙂 ja että massukka tulee liian korostetuksi. Ja toki, pepun päälle halautaan myös yläosia, mutta kun alaosa on hyvin istuva, ei sille ole tarvetta. Mukavaa päivää, Kata

  2. Mukava Alice paita resorivyötäröllä.

    • Hei! jep, niin on ja monikäyttöinen 🙂 Kata