Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Doppwomanin uudet neuleet

Suunnittelimme kaksi uutta mallia Doppwoman merinovilla neulemallistoomme täksi talveksi. Uutena värinä mallistossamme on väri caramel, joka on super kaunis melerattu beige/konjakin sävy, suklaan ruskea ja farkun sininen. Merinovilla on ihana materiaali, koska se ei kutita, sitä voi käyttää ympäri vuoden ja ennen kaikkea se on mulesing vapaata lampaanvillaa.

Postauksen lopusta löytyy video, missä esittelen uudet merinovilla tuotteet! Merinovilla, kuten muutkin villatuotteet rakastavat ulkona tuulettumista, mutta pesukoneessakin ne voi pestä, kunhan muistaa nappulan kääntää villapesuohjelmalle, muuten voi pesukoneesta tulla nukenvaate

 

Stella neuletakki

Stella neuletakki on uusi neuletakkimalli Doppwoman mallistossamme. Neuletakki on malliltaan aavistuksen oversize, siinä on lasketut olkasaumat ja malliltaan se on suora. Se on rento ja helppo heittää päälle. Stella ylettyy juuri pepun alle. Stella sopii housujen ja hameiden kanssa, mutta myös mekkojen päälle. Stellaa on valmistettu kaksi eri kokoa S/M ja L/XL. Minulla on päällä koko S/M.

 

Ciara kietaisuneule

Ciara kietaisuneule on lyhyt, vyötärölle ylettyvä neule. Olemme pyrkineet mitoittamaan kietaisutuotteet niin, että niiden alle ei pakosta tarvitse pukea mitään. Ciara kietaisuneuleessa on pitkät hihat. Minulla on kietaisuneuleesta päällä koko S ja kietaisuneuletta on valmistettu koot S-L. Kietaisuneuleen voi pukea paitojen ja mekkojen päälle.

 

Ciara kietaisuneuletta löytyy suklaan ruskean värin lisäksi:

 • Beige
 • Tummansininen
 • Musta
 • Punainen
 • Pinkki

Kaikki värit löytyvät täältä.

 

Betty neuletakki

Betty neuletakki on eleetön ja klassinen. Neuletakissa ei ole nappeja, vyötä eikä taskuja. Olemme mitoittaneet sen siten, että se on kapeahko ja suora. Se ei ole over size mallinen eikä roikkuva päällä. Se on perusneuletakki, joka sopii mihin vaan!

Neuletakki vastaa normaalia kokoa S joka vastaa kokoa 36, M vastaa kokoa 38, L vastaa kokoa 40 ja XL vastaa kokoa 42. Minulla on päällä koko S. Neuletakin pituus on 90 cm.

 

Betty neuletakkia löytyy myös:

 • Beige
 • Tummansininen
 • Musta
 • Farkun sininen

Kaikki Betty neuletakit löytyvät täältä.

Felicia 100% villahuivissa on upeat värit!

 

Bertta neulemekko

Bertta neulemekko on kaunis, se laskeutuu upeasti ja on monikäyttöinen mekko. Mekossa on kilpikonnamainen poolokaulus, joka ei kiristä. Malliltaan mekko on ihan suora (sama mitta rinnasta ja lantiosta) ja mekon sivuissa on pienet halkiot. Mekko on takaa ihan aavistuksen pidempi kuin edestä. Hihat ovat suoranmalliset ja hieman vajaamittaiset. Mekkoa on valmistettu koot S/M ja L/XL. Minulla on mekosta päällä koko S/M.

Bertta neulemekkoa löytyy myös mustana tämän tekstin alapuolelta

 

Katso alla oleva video uusista merinovilla tuotteista.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

4 kommenttia

 1. Aivan ihanat täydennykset jälleen Dopwoman neuleperheeseen! Caramel suosikkivärini!

  • Hei Marja ja kiitos 🙂 Caramel on ihan loistava väri! Niin pehmoinen sävy ja ajaton. Mukavaa päivää, kata

  • Hei Anna-Maija! Jep, menee myös mekkojen päälle. On ihanan rento ja vulva 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *