Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Ballerinat toimistoon, pieneen menoon, kotiin…

Ballerinat, ajattomat klassikot, ovat taas trendikkäät kengät. Eiväthän ne koskaan ole pois muodista, mutta välillä ne nostavat enemmään päätään kuin normaalisti. Minä rakastan ballerinoja, minusta ne ovat aina tyylikkäät ja sopivat menoon kuin menoon.

 

Elle mekko midimittaisena oli viime viikon yksi hittimekoista huivivyöllä. Tämä mekko on myös Elle mekko, mutta tässä mekossa on erilainen kaulus ja tämä mekko ylettyy juuri polven alapuolelle. Materiaali kaikissa Elle mekoissa on sama. Tämän Elle mekon hihat ovat ihan aavistuksen pussimaiset resorilla ja mekossa on kaunis leikkaus olkapäällä. Mekko on hieman slimmattu vyötäröstä eli mekolla saa kauniin vartalon. Minulla on päällä mekosta koko XS.

Mekko toimii arkimekkona sekä pieneen menoon ja mekkoon voi pukea vyön, jos haluaa.

Elle midimekko löytyy täältä ja huivivyö täältä.

 

Aina kun meille tulee vieraita tai jos lapset tulevat kylään, niin minulla on kotona jalassa ballerinat, varsinkin kun olen hieman pukeutunut paremmin. Esimerkiksi tulevana Isäinpäivänä vajaat kahden viikon päästä laitan päälleni mekon ja ballerinat, kun lapset tulevat joko syömään tai kahville. Samoin Jouluna minulla on jalassani ballerinat jonkun kivan mekon kera. Rakastan korkkareita, mutta jalkani rakastavat ballerinoja. Suoraan sanoen, en jaksa sipsutella korkkareilla kotona ja tossut tuntuvat välillä liian arkisilta, niin ballerinat ovat juuri oikeanlaiset kengät. Ballerinat soveltuvat myös työkäyttöön. Moni tykkää vaihtaa nilkkurit tai saappaat pikkukenkiin työpaikalla, joten ballerinat ajavat senkin asian.

 

Ballerinoissa on kiiltonahkainen kärki, muuten ne ovat sileätä nahkaa. Edessä on kaunis kangas rusetti ja korko on noin 1,5 cm korkea. Minun jalan kokoni on 38, mutta näistä gaborin ballerinoista sopiva koko itselleni oli 5,5. Mittasin sisäpohjat ja ne olivatkin 0,5 cm lyhkäisemmät kuin normaalisti Gaborit ovat eli koko 5/38 sisäpohjan pituus on 24,5 cm kun se normaalisti on 25 cm.

Wolfordin 66 den sukkahousut ovat ihanan tukevat juuri massukan kohdasta ja ne ovat uskomattoman kestävät ja myös peittävät. Minulla on jalassani vuoden vanhat sukkahousut, joita olen pessyt ja pitänyt kymmeniä kertoja!

 

Elle mekkoa löytyy myös kaunis olivin vihreä, joka ei itseäni heti sytyttänyt. Mutta mieleni muuttui, kun puin sen päälleni. Tykästyin hurjasti tähän sävyyn. Mekon kiva yksityiskohta ovat pienet halkiot mekon helmassa.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Balleriinat rusetilla tekee niistä juhlavammat.

    • Hei! Totta ja rusetit ovat niin söpöt! Terveisin Kata