Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 8.

Näihin upeisiin asuihin on kiva päättää tämän vuoden Let´s party week. Kiitos ihanasta palautteesta, mitä saimme viikon aikana. Teille on ilo postata, koska arvostatte tekemiämme postauksia. Tässä postauksessa kaikki asut ovat kietaisumallisia, joka onkin monen suosikkimalli enkä yhtään ihmettele. Kietaisumalleilla loihtii kaikista helpoiten kauniin vartalon ja muistathan, että alusvaatteilla on myös kokonaisuuksiin suuri vaikutus.

Moni on hakenut asua talven juhliin pukukoodilla ”Tumma puku”. Tämän postauksen mekot sopivat pukukoodiin täydellisesti.

 

Goriel samettinen kietaisupaita

Kietaisumekko on upean pikimusta, koska sileässä sametissa musta väri tulee hienosti esille!

Goriel mekko on kietaisumallinen. Mekon sisällä on pieni nappi, jolla kiinnitetään alimmainen osa kiinni, jotta se ei aukea vaan pysyy napakasti päällä. Päälliosa solmitaan tiukasti vyötärölle. Mekossa on pussihihat, hihansuissa on kuminauha. Mekko joustaa ja on ihana päällä. Gabilla on päällä mekosta koko S, mekko ylettyyy hänellä polveen. Gabi on 170 cm pitkä.

 

Goriel sarjaan kuuluu myös kietaisupaita, joka toimii kuten mekkokin eli alaosa kiinnitetään ensin napilla kiinni paidan sivusaumaan ja päälliosa vedetään napakasti kiinni ja solmitaan vasemmalle puolelle vartaloa. Kietaisupaita, kuten mekkokin ovat todella kauniita ja ajattomia tuotteita.

Yhdistin paitaan meidän loistavat Beck housut mustina. Beck housut ovat luottohousut, ne istuvat hyvin, niissä on kiva kangas ja niitä löytyy kolme eri mittaista lahjetta. Minulla on lyhin lahjemalli päälläni.

 

Kaikki tämän postauksen asut ovat ajattomia ja pitkäikäisiä asuja! Mekkoja ja kietaisupaitoja ei koskaan kannata laittaa kaapista pois!

 

Zadia juhlamekko

Zadia on upea ja tyylikäs juhlamekko! Mekossa on vetoketju takana ja edestä se on valekietaisumallinen. Vyötäröllä on poikkileikkaus ja nauhat, jotka voi sitoa rusetille tai solmulle lantion päälle. Mekon alaosa on kapea ja pitkä ja edessä, toisen säären päällä, on halkio. Hihat ovat puoli pitkät ja hieman leveähköt. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Andra kietaisupaita

Andra kietaisupaita on näyttävä. Paita on klassinen kietaisupaita, jossa on pussihihat, jotka ovat 3/4 osa mittaiset. Paita kietaistaan napakasti vyötärölle ja paidan helma on hieman pussimainen. Paita on pienehköä kokoa, koska se ei jousta. Paita tulee sitoa napakasti vyötärölle. Paita on hauskaa, hieman krahisevaa kangasta.

 

Katso alla oleva video postauksen mekoista!

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

8 kommenttia

 1. Olipa ihana Let’s party week, pää meni pyörälle ilman kuplajuomaakin ja siitä pitivät huolen tehokaksikko Kata ja Gabi esitellen huikeita asukokonaisuuksia.

  Ihania mekkoja, hameita, housuja ja puseroita vilahteli pitkin viikkoa. Itse pidän kietaisumalleista ja nytkin niitä esiintyi yllättävän paljon. Mekkojen helman pituudessakin oli valinnan varaa. Vaihtoehtoja oli mistä valita.

  Jos yksi pitäisi valita, mikä on ylitse muiden, niin ehdottomasti se olisi Zadia mekko. Aivan täydellinen juhlamekko!

  Kiitos Katalle ja Gabille, että teitte Let’s party viikon. Videonne saavat hyvälle tuulelle. Teistä huokuu ilo ja se, että teette kaiken täysillä ja nautitte työstänne. Olette mukana koko sydämellä ja joka solulla. Insipiroitte ja jaatte vinkkejä pukeutumiseen.

  • Hei Jaana! Mahtavaa, kun tykkäsit teemaviikosta! Olen samaa mieltä, Zadia on huippu! Kiitos kun seurasit, mukavaa viikkoa, Kata

 2. Hei!
  Voi kuinka monta ihanaa asua! Monenlaista ja monenlaiseen menoon sopivaa! Ihan on jo runsauden pula valinnassa 😉 ! Kiitokset informatiivisista ja mukavan visuaalisista vinkeistä!

  • Hei Marianne! Ihanaa kun tykkäsit, kiitos 🙂 Mukavaa viikkoa, Kata

 3. Kiitokset juhlaviikosta! Suosikkini ovat tämän päivän mustat mekot, viininpunainen samettimekko ja ensimmäisen päivän hameet. Ja tämän päivän kietaisusamettipaita. Se sopisi varmaan hyvin noihin hameisiin.

  • Hei Anni! Ihanaa kun tykkäsit 🙂 Kiitos! Jep, kyllä sopivat. Kaksiosaiset asut on helppo yhdistää myös juhlan jälkeen kotona oleviin asuihin. Mukavaa päivää, Kata

 4. Goriel samettimekko moneen menoon,Zadia juhlamekko iltamenoihin.

  • Hei Anna-Maija! Samaa mieltä 🙂 Mukavaa sunnuntaita, Kata