Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 7.

Seitsemäs Teemaviikon postaus, mutta ei vielä viimeinen. Huomenna tulee viimeinen postaus, joka kuuluu Let´s party week- postaussarjaan. Tämän päiväinen mekko/tunika on todella monikäyttöinen, kerron siitä pian enemmän. Teimme myös Gabin kanssa pienen videon postauksen asuista, se löytyy tuttuun tyyliin postauksen lopusta.

 

Tässä kuvassa näkee Mionelin kankaan. Kankaassa on pieniä mustia helmiä, jotka hieman välkehtivät valossa.

 

Mionel mekko/tunika

Mionel mekko/tunikassa  on V-kaula-aukko. Mekossa on hieman pussimaiset hihat ja ranteissa on leveä kuminauhakuja. Malliltaan se on suora ja siinä on napit edessä, jotka aukeavat kokonaan. Mekkoon kuuluu musta alusmekko, jonka olkaimia voi säädellä.

Mionel mekkoa/tunikaa voi käyttää mekkona. Sitä voi käyttää myös housujen kanssa. Sen voi pukea hihattoman pikkumustan päälle, näin hihaton mekko saa hihat. Mionel mekko/tunika kuuluu taas sarjaan ”ikuisuusvaate” eli sitä ei koskaan viedä kirpparille!

 

Gabi puki Mionel mekon reippaasti röyheämpien saappaiden kanssa ja harteille hän heitti trendikkään Kardina jakun. Gabi sanoi, että hän aikoo myös pukea Mionelin alle mustan vartalonmyötäisen jumpsuitin eli haalarin, joka on ihan vartalonmyötäinen. Mionel on loistava, koska sen läpi kuultaa vartalon ääriviivat eli vaikka se on löysä, saa vartalo linjan mekon sisällä.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

    • Huomenta! Kyllä, loistava vaate, joka voi aina olla vaatekaapissa. Koska silloin kun tällaista etsii, niin ei välttämättä löydä 🙂 Mukavaa lauantaita, Kata