Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 6.

Sileä sametti eli plyyshi kangas on ihanan pehmoista ja mukavaa päällä. Se on helppohoitoista, sitä vain pestään ja pidetään ja jos sitä haluaa silittää, kannattaa se tehdä nurjalta puolelta. Sileä sametti koetaan juhlavaksi materiaaliksi, mutta minusta se sopii loistavasti myös arkeen, koska kaikkihan on kiinni siitä kuinka asut stailataan.

Kaunista Linette mekkoa löytyy kolme eri väriä eli viini, minkki ja graffiti. Sokerina lopussa on vielä Viggase mekko, jota löytyy minkkinä.

Postauksen lopusta löytyy mekkojen stailausvideo!

 

 

Linette mekko

Linette mekko on mekko, joka sopii arkeen ja stailattuna pieneen menoon/juhlaan. Mekossa on kaunis kaula-aukko, pitkät hihat ja se on vartalon myötäinen vyötärön poikkileikkaukseen asti ja helma levenee alaspäin loppuen polven yläpuolelle. Mekko joustaa ja on ihanan tuntuinen päällä. Minulla on mekosta päällä koko S.

Pitkiä helmikaulakoruja on tulossa uusi erä marraskuun lopussa! 

 

 

Huomaatko kuka luuraa ikkunasta? Se on Jade 🙂

 

Viggase mekko

Viggase mekossa on V-kaula-aukko ja hieman pussimaiset hihat leveähköllä kantilla hihansuissa. Mekko istuu kauniisti vyötärön poikkileikkaukseen saakka, jonka jälkeen mekossa on kaksi fyrrykanttia. Mekko loppuu polven yläpuolelle. Mekko vastaa normaalia kokoa, minulla on mekosta päällä koko S.

 

Katso alla oleva stailausvideo!

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

Kategoriat,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Grafitti Linette mekko on tyylikkäin ja Viggase mekko tyttömäisin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *