Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 5.

Teemaviikossa ollaan jo viidennessä päivässä eli yli puolen välin. Musta Vala mekko on kauniin yksinkertainen, jonka erikoisuutena on selkäpuolella oleva ympyrä kaula-aukko kultaisella ketjulla. Voisi jopa luulla, että olen käynyt leikkauttamassa hiukseni, mutta näin en ole tehnyt. Laitoin ne löysälle ponnarille, työnsin ponnarin hiusten sisälle ja kiinnitin sen muutamilla hiuspinneillä. Kampaus on helppo toteuttaa kun välillä haluaa leikkiä lyhythiuksista 🙂

 

Vala mekko on loistava O-vartaloiselle naiselle koska mekko on malliltaan suora. Mekko tuo esille O-vartaloisen naisen upeat sääret ja juuri heillä iho on yleensä tasainen yläselästä sekä decoltelta, joten avonaisempi selkä tulee oikeuksiinsa. Itse en ole O-vartaloinen ja yläselkäni on täynnä luomia, joten avonainen selkä ei tule minulla oikeuksiinsa.

 

Vala mekko

Vala mekko on yksinkertaisen tyylikäs! Se on paksuhkoa materiaalia ja mekossa on vuori eli mekko laskeutuu kauniisti päällä. Malliltaan mekko on ihan suora, mutta se ei ole iso ja pussimainen vaan mekossa vartalo näyttää hyvältä. Mekossa on hihat jotka ylettyvät kyynerpäiden kohdalle ja ne ovat aavistuksen löysähköt. Takana on ympyrä-kaula-aukko ja kullanvärinen ketju. Ketjun saa pois. Minulla on mekosta päällä koko 34.

 

Kategoriat,

4 kommenttia

  1. Hah, meninpä höplään ja luulin jo Katan pätkäisseen tukan lyhyeksi. Pitkä ja lyhyt, niin kaikki käy sinulle kyllä hyvin Kata.
    Tämä pikkumusta on klassinen ja ajaton luottovaate. Selkäosa on niin kaunis ja huippua, että kultaketjun saa pois.
    Saas nähdä millaisia partymekkoja vielä tulee..

    • Hei Jaana! Hih, hih! Se vaatisi aika paljon rohkeutta pätkääistä hiukset, mutta ehkä joskus 🙂 Äidilläni on tälläiset hiukset ja ne ovat kyllä todella stylet. Mukavaa viikonloppua, Kata

  2. Tyylikäs pikkumusta on luottovaate,kun tuntuu,ettei ole mitään päällepantavaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *