Katan tyyliblogi

Pukeutumisvinkkejä ja asukokonaisuuksia

Let´s party week; Day 4.

Tässä postauksessa on kolme upeaa settiä ja näiden tuotteiden yhdistävä tekijä oli alunperin vihreä väri, mutta koska valkoinen röyhelöpaitis on 10+ Chanel henkisen jakun ja hameen kanssa, oli se pakko ottaa mukaan. Mutta joka tapauksessa nämä asukokonaisuudet ovat sellaisia ”puolihienoja” eli soveltuvat juuri pikkukyläilyyn ja illallisille sekä tyylikkäimpiin työtilaisuuksiin. Ja edelleen haluan painottaa sitä, että varsinkin kaksi viimeistä asukokonaisuutta on helppo myös yhdistää erikseen jo kotona oleviin asuihin.

Kaikista asuista löytyy pienet videot, jotka löytyvät Doppshop verkkokaupastamme, tuotteen kohdalta

 

Aria paisley paitamekko

Aria paitamekossa on tummansininen pohjaväri. Paisley kuvioissa on ripaus vihreätä, eri sinisen sävyjä ja vaaleata. Paitamekossa on kaulus ja napit edessä, hihat ovat pitkät. Malliltaan paitamekko on ihan suora ja se loppuu polven alle. Sivuissa on pienet halkiot. Minulla on paitamekosta päällä koko 34, muuten mekko on oikean kokoinen, mutta käsivarsista se ei saisi olla yhtään tiukempi. Joten koko 36 on minulle myös hyvä koko.

Ohkaiset mustat sukkahousut tekevät mekosta juhlavamman kuin vaaleat sukkahousut. Jos olisin pidempi nainen, voisin pukea paitamekon alle myös alla olevat mustat Patti housut

 

Kardina jakku

Kardina jakku on kevyt, koska se on vuoreton. Minusta sitä voi verrata käyttömukavuudeltaan neuletakkiin, koska yhtään se ei kiristä eikä purista mistään ja on ihanan rento. Jakun hihansuissa on resorit ja raidat, ne tuovat jakkuun rentoutta. Malliltaan se on suora ja ylettyy juuri pepun alle. Jakkua voi pitää kiinni tai vain muutamaa nappia ylhäältä kiinni tai sitten auki, siinä on kauniit kullanväriset napit. Jakku sopii myös yksinkertaisten ja suorien mekkojen päälle. Minulla on jakusta päällä koko 34. Jakku on reiluhkoa kokoa, mutta sen kuuluu myös olla rento ja reipas.

Ps. Jakkuja ei yleensä voi pestä vesipesussa itse, mutta tämän jakun voi.

 

Ellie paita ja Patti housut

Ellie paita on pidempi ja suoran mallinen paita. Paita ylettyy reippaasti pepun alle ja soveltuu kivasti juuri kapeiden housujen päälle. Paidassa on nauhakaulus eli nauhan voi sitoa rusetille tai tuplasolmulle, jolloin nauhat jäävät pitkiksi eteen. Minulla on paidasta päällä koko 34.

Jalassani minulla on mustat Patti housut. Ne ovat loistavat housut, kun niiden päälle haluaa pukea jotain pidempää, koska ne ovat istuvat ja kapeat housut. Housuissa on vetoketju sivussa ja takana on myös kuminauha. Lahkeet ovat kapeat ja pitkät.

 

Diary paitis ja Marmonti hame

Diary kauluspaidassa on upea kaulus. Paitaa voi käyttää ylänappi auki tai kiinni. Hihansuissa on myös kaunis fyrrykantti, joka tulee kauniisti esille esim. neuletakin hihoista. Malliltaan paita on suorahko ja loppuu lantiolle. Paidassa on pyöristetty helma. Minulla on paidasta päällä koko 36.

Marmonti hame tulee navan päälle, se ei tule vyötärön kapeimpaan kohtaan, koska siinä ei ole erillistä vyötärönauhaa. Hame on aavistuksen pyöristetty lantiosta. Hameessa on feikkitaskut edessä kauniilla napeilla ja musta kantti kiertää hameen reunusta. Minulla on hameesta päällä koko 36, mutta oikea koko minulle on 34, mutta silloin hame myös hieman lyhenee.

 

Kaikki postauksen tuotteet löytyvät DOPPshop verkkokaupastamme täältä. 

Muistathan seurata meitä Instagramissa @dopphelsinki ja Facebookissa DOPP.

Verkkokauppamme palvelee 24/7. Ennen klo. 14.00 maksetut tilaukset lähtevät samana päivänä ma-pe. Yli € 50,00 tilaukset toimitamme veloituksetta. Vastaamme tuotetiedusteluihin/tilauksiin liikkeemme aukioloaikoina shop@dopp.fi

 

Kategoriat, ,

Aiheeseen liittyvät kirjoitukset

2 kommenttia

  1. Kardina jakku ja Marmonti hame tyylikäs yhdistelmä työhön ja illanviettoonkin.

    • Hei Anna-Maija! Niin on, monikäyttöinen asukokonaisuus. Mukavaa päivää, Kata

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *